Patrick Wessels Geen reacties

Zakelijke vaste telefonie: een belangrijke basis om zowel intern als extern te kunnen communiceren. Vanuit de klantenservice en om verschillende afdelingen met elkaar in gesprek te brengen. Verschillende doelstellingen en toepassingen. Altijd gebaseerd op maximale betrouwbaarheid en optimaal gebruiksgemak.

We maken voor vaste telefonie zakelijk gebruik van integraties met IT-toepassingen en oplossingen. Op die manier combineren we verschillende systemen. Om belangrijke informatie meteen inzichtelijk te maken, klanten sneller van dienst te kunnen zijn of data te kunnen delen waar meerdere afdelingen hun voordeel mee kunnen doen. Het is de integratie met IT-systemen die vaste telefonie slimmer en waardevoller kan maken. Om de productiviteit te verhogen, terwijl klanten in bijvoorbeeld de bouw kunnen rekenen op de betrouwbaarheid die ze kennen.

Vaste telefonie: integratie met IT-systemen

We hebben IT-oplossingen voor zowel vaste telefonie als voor mobiele oplossingen. Vanuit een centrale (eventueel virtueel) en op basis van losse toestellen. Afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van wil maken en vooral afgestemd op de IT-systemen waar u mee werkt.

Wij zorgen er met de integratie met IT-systemen voor dat u daar op een slimmere manier gebruik van kunt maken. Zodat de vaste telefonie en mobiele oplossingen aansluiten bij de wensen van klanten. Of zodat die ervoor kunnen zorgen dat de klantenservice meteen belangrijke informatie beschikbaar heeft, om sneller en efficiënter te kunnen werken. Vaste telefonie met maximale betrouwbaarheid. Samen met slimme integraties op basis van uw specifieke branche en de uitdagingen waar u aan werkt.

Voor de bouw, IT en andere branches

Op die manier verzorgen we de vaste telefonie en mobiele oplossingen bij bedrijven in bijvoorbeeld de bouw en op het gebied van IT. We hebben veel ervaring in de verschillende branches. Waardoor we goed weten wat er speelt. We kunnen u oplossingen laten zien zoals we die bij andere bedrijven creëerden, bijvoorbeeld om de klantenservice productiever te maken of afdelingen beter samen te laten werken.

Zowel vaste telefonie, mobiele telefonie als complete centrales hebben dankzij IT ontzettend veel kansen te bieden. Dankzij een virtuele centrale vanuit de cloud of op basis van een meer traditionele toepassing. Altijd met oog voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Ervaren met zakelijke vaste telefonie

Wij hebben de ervaring met zakelijke vaste telefonie en mobiele oplossingen. Wilt u meer weten over een virtuele centrale en de mogelijkheden voor de toekomst? Of bent u benieuwd hoe we toestellen kunnen integreren met de IT-systemen waar u gebruik van maakt? Wij schetsen u graag de kansen die er liggen. Bijvoorbeeld aan de hand van voorbeelden bij andere organisaties. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.