Patrick Wessels Geen reacties

Bellen met zakelijke toestellen en dat professioneel aanpakken? We werken voor organisaties binnen de recruitment, logistiek en in diverse andere branches. Met mobiele en vaste toestellen zorgen wij ervoor dat zij optimaal bereikbaar zijn en dus gebruik maken van slimme contracten.

Benieuwd hoe wij kunnen adviseren en hoe u op basis daarvan de juiste keuzes maakt? We zetten een paar tips voor u op een rij:

  • Grootte van de bel- en databundel
  • Hergebruik toestellen
  • Blokkeer informatienummers
  • Gratis onderling bellen: VoIP

Grootte van de bel- en databundel

Met name kleine(re) ondernemers hebben de neiging om goed op de kosten te letten. Ze kiezen een kleinere belbundel en nemen niet te veel data af. Grotere organisaties in recruitment en logistiek weten heel goed dat een grotere bundel vaak een betere keuze is.

Denk aan de kosten die u betaalt als u de bundel overschrijdt, die kosten liggen stukken hoger dan die van een grotere bundel. Een grotere bundel is op de langere termijn vaak een betere keuze. Vooral omdat u daarmee de kans heeft om door te groeien, zonder dat de extra telefoontjes en extra data u meteen veel extra zullen kosten.

Hergebruik toestellen

De echte mogelijkheid tot besparen ligt namelijk ergens anders, bij het hergebruiken van zakelijke toestellen. Door nu te investeren in toestellen van degelijke kwaliteit kunt u die langere tijd blijven gebruiken. U hoeft niet steeds een nieuw zakelijk toestel aan te schaffen om daar vast en mobiel mee te bellen. Op die manier behaalt u de echte besparingen, zodat de kosten niet te hoog oplopen.

Blokkeer informatienummers

Zakelijke toestellen kunnen standaard alle nummers bellen. U heeft de kans om informatienummers te blokkeren. Alle nummers of specifieke nummers, zodat gebruikers daar niet zomaar mee kunnen bellen. Een makkelijke besparing, voordat het fout gaat en er een hoge factuur binnenkomt.

Gratis onderling bellen: VoIP

Tenslotte, onderling bellen met zakelijke toestellen hoeft al niets meer te kosten. U kunt daarvoor uitstekend gebruik maken van VoIP, net als voor de rest van uw telefooncentrale. Belkosten om onderling te bellen lopen makkelijk hoog op en behoren tot de niet-noodzakelijke kosten.

Specialisten in zakelijke toestellen

Benieuwd hoe we uw zouden adviseren over zakelijke toestellen? We zijn uw specialist in zakelijke telefonie. Voor vast en mobiel, bijvoorbeeld voor bedrijven op het gebied van recruitment, logistiek en in andere branches.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.