Online Werkplek
beheerder_owp Geen reacties

Meer omzet genereren uit de verkoop van ICT diensten? Benut de mogelijkheden als cloud reseller of maak gebruik van de wederverkoop van andere ICT diensten die we aanbieden. Om direct meer omzet te genereren bij uw huidige klantenbestand, door gebruik te maken van onze professionele dienstverlening.

Managed is uw specialist in cloud- en andere ICT-diensten. Wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit professionele diensten, die u aan uw klanten en partners kunt aanbieden. Wij geloven in synergie door samen te werken binnen de hostingbranche. Voor het beste resultaat, waarmee u een volwaardig dienstenpakket kunt aanbieden.

Ervaring van de specialist

U kunt als cloud reseller of ICT reseller handig gebruik maken van onze ervaring en specialistische kennis. U combineert het klantennetwerk met onze kennis en kunde. We hebben bijvoorbeeld meer dan 10 jaar ervaring met een breed scala aan diensten. Bovendien beschikken we over voldoende mankracht voor 24/7 support en hebben we de belangrijke certificeringen. Het gaat om de ISO-27001 en NEN-7510 certificeringen. Daardoor kunnen we u uitstekend van dienst zijn als IT-bedrijf.

Wij verzorgen de dienstverlening die u kunt aanbieden aan uw klanten. Gewoon white-label, zodat u de mogelijkheid heeft dit als ICT reserveer aan te bieden. U kunt onze ICT diensten verkopen, waarbij wij ervoor zorgen dat die technisch betrouwbaar blijken.

Schaalbaar met lage kosten

Sommige van onze ICT resellers bedienen daarmee tientallen klanten, terwijl anderen klein beginnen met een eerste verkocht pakket voor de cloud. Onze oplossingen zijn eenvoudig schaalbaar, altijd op basis van lage kosten. Dat betekent hoge kwaliteit ICT diensten die u kunt resellen, waarbij we kunnen opschalen zodra de vraag toeneemt.

ICT diensten wederverkopen

Zelf ICT diensten wederverkopen en benieuwd hoe we daarin kunnen samenwerken? U kunt ICT reseller worden voor diverse diensten, zoals:

Meer weten over de mogelijkheden als cloud of ICT reseller? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.