Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Virtuele servers

Virtuele servers combineren hoge kwaliteit en zekerheid met een lage prijs. Gebruik een goedkope Virtual Private Server (VPS) en profiteer van onze uitstekende infrastructuur. Een razendsnelle virtuele server, leverbaar met bijvoorbeeld de diverse Windows- en Linux-besturingssystemen. De ideale keuze in combinatie met online back-up, licenties en de andere dienstverlening die we u kunnen aanbieden.

Met onze virtuele server software heeft u toegang tot volledige SSD-schijven en maakt u gebruik van state-of-the-art technologie in de cloud. We helpen u graag uw oude apparatuur uit te faseren en over te stappen naar eigen virtuele servers. Gebruik VMware, Citrix, KVM, Xen en Hyper-V of vraag ons om een demonstratie van onze virtuele servers.

Wat is een virtuele server?

Een virtuele server vervangt de huidige fysieke infrastructuur of voegt extra capaciteit toe aan uw cloud. Alle voordelen van een eigen server, met de lage prijs van een virtueel alternatief. Een goedkope eigen zakelijke server, dankzij onze virtual server software.

  • Vertrouw op onze hoogstaande infrastructuur
  • 100% SSD-omgeving op uw VPS
  • Automatische back-upschema’s mogelijk
  • Twin-datacenter voor back-ups
  • Vandaag al online met uw virtuele server

Voordelen van virtual server software

Geen risico op uitval van uw VPS

Standaard redundant uitgevoerd, waardoor u geen risico loopt op uitval van apparatuur. Altijd een tweede systeem om op terug te vallen, voor de maximale uptime van uw zakelijke virtuele server.

Vandaag al online met uw virtuele server

Vandaag aanvragen = vandaag al online, dankzij onze virtual server software. Geen onnodige wachttijd voor uw VPS. Wij helpen u daar meteen mee aan de slag te gaan en er gebruik van te maken.

Standaard anti-DDoS-protectie

Wij voorkomen DDoS-aanvallen door die vroegtijdig af te slaan. Uitstekende bescherming tegen aanvallen van buitenaf, zodat u onbezorgd gebruik kunt maken van uw virtuele server.

2500+ tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw Online Werkplek zonder onderbreking beschikbaar vanuit de Nederlandse cloud.

Nederlandse datacenters

Opslag en back-ups in onze geografisch afzonderlijke Nederlandse datacenters.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Ontdek zakelijke virtuele servers

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van onze virtuele server (VPS), applicatiehosting, Managed Wifi of een Private Cloud Platform. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top