Patrick Wessels Geen reacties

Uw systeembeheer voor het onderwijs uit handen geven of in een andere branche op zoek naar specialisten? Wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Er zijn veel aanbieders, dus hoe kunt u die met elkaar vergelijken?

Onze tip, kijk goed naar de veiligheid die de aanbieders te bieden hebben. Wij werken als systeem- en netwerkbeheerder altijd volgens de belangrijkste normen en richtlijnen op dit gebied. We hanteren binnen het systeembeheer en netwerkbeheer voor het onderwijs zowel ISO 27001 als NEN 7510. Daarmee zijn we dubbel gecertificeerd, zodat u kunt rekenen op de maximale beveiliging.

ISO-standaard voor informatiebeveiliging

De ISO 27001-standaard bestaat feitelijk uit Deel 2 van de BS 7799. Dit is de standaard die beschrijft hoe beveiliging van informatie procesmatig dient te worden ingericht. Op een manier die het mogelijk maakt om effect te werken volgens de maatregelen voor beveiliging uit ISO 17799.

Een technisch verhaal, dat er vooral op gericht is op eisen rondom het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Op die manier brengen we bedrijfsrisico’s voor de organisatie in kaart, om die in een tweede stap te kunnen minimaliseren en beheersen.

Norm door het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN)

Daarnaast zijn we NEN 7510 gecertificeerd. Dit is de belangrijkste norm door het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) op het gebied van Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. De norm is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging en biedt een belangrijke richtlijn, die we ook voor het onderwijs en andere branches hanteren.

Op die manier zorgen we voor privacybescherming, het juiste taalgebruik en andere belangrijke facetten die de beveiliging ten goede komen. Daarmee slagen we erin om op de juiste manier als netwerkbeheerder en systeembeheerder op te treden, zonder dat u daar binnen de organisatie veel omkijken naar heeft. Wij verzorgen het systeembeheer en netwerkbeheer, altijd op basis van de belangrijke normen en de procedures die we aan de hand daarvan voor u hebben ontwikkeld.

Veilig systeem en netwerkbeheer voor het onderwijs en meer

Het resultaat, bijvoorbeeld in het onderwijs? Net als in andere branches zorgen we voor een veilig systeem. Waar wij goed vanuit kunnen werken en waar u zonder zorgen gebruik van kunt maken. Voor netwerkbeheer op afstand en beheer van het systeem door onze specialisten, waar u optimaal profijt van heeft.

Benieuwd naar het netwerk- en systeembeheer dat we voor u kunnen uitvoeren. Of wilt u meer weten over hoe we dat doen voor het onderwijs en andere branches? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer over de werkzaamheden, de maatregelen die we nemen op het gebied van beveiliging en wat we voor u kunnen betekenen.