Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

ICT-dienstverlening beter gemaakt door ons team van experts

Wat zeggen onze klanten?

Tevreden klanten zijn bij ons belangrijk om gezamenlijke groei door te maken die zorgt voor een betere toekomst. Onze ervaring zetten wij in om de dienstverlening optimaal te maken.

Klant BCN Bewindvoering

Jorn Meijers, Eigenaar

BCN Bewindvoering

Wij zijn sinds enkele jaren klant bij Managed, dit gaat naar alle tevredenheid. Vragen en verzoeken worden adequaat opgepakt door een deskundig team van medewerkers bij Managed.

Profiworks

Pim Ramackers, DGA

Profiwork Personeelsdiensten B.V.

Met Managed hebben wij gekozen voor een flexibele partner die weet wat die doet en ons levert wat is afgesproken. Wij kunnen deze provider dan ook bij een ieder aanbevelen.

Klant Bruin Assurantiën

Jeroen Bruin, Eigenaar

Bruin Assurantiën

Sinds een aantal jaren nemen wij onze “Cloud” diensten af bij Managed, net als bij ons staat servicegerichtheid hoog in het vaandel bij Managed en kunnen wij met vragen altijd hier terecht.

Klant Logec

Ir. M. Spierenburg

Logec Energieadvies

De diensten van Managed sluiten naadloos aan bij onze behoefte. In overleg hebben wij gekozen voor een specifieke maatwerkoplossing die voldoet aan al onze wensen.

Klant Interim Transport Group

Niels Blanken, DGA

Interim Transport Group B.V.

Wij doen al een aantal jaar zaken met elkaar en weten bij contactmomenten precies van elkaar wat er bedoeld wordt, dat zorgt voor enige rust bij ons op gebied van IT.

Klant Fidet

Rocco Wammes, MT lid

Fidet Finance Professionals

Wij hebben in de loop der jaren opgemerkt dat problemen en vragen adequaat worden opgepakt, advisering pro-actief is en wij een dienst afnemen bij een partij die ons ook serieus neemt.

Top