Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

ICT-dienstverlening beter gemaakt door ons team van experts

Wat zeggen onze klanten?

Tevreden klanten: onze belangrijkste motivatie om ICT, online werkplekken, back-up en beveiliging aan te bieden voor de diverse branches. Hoogwaardige dienstverlening, op basis van meer dan 10 jaar ervaring.

Klant BCN Bewindvoering

Jorn Meijers, Eigenaar

BCN Bewindvoering

Wij zijn sinds enkele jaren klant bij Managed, dit gaat naar alle tevredenheid. Vragen en verzoeken worden adequaat opgepakt door een deskundig team van medewerkers bij Managed.

Profiworks

Pim Ramackers, DGA

Profiwork Personeelsdiensten B.V.

Met Managed hebben wij gekozen voor een flexibele partner die weet wat die doet en ons levert wat is afgesproken. Wij kunnen deze provider dan ook bij een ieder aanbevelen.

Klant Bruin Assurantiën

Jeroen Bruin, Eigenaar

Bruin Assurantiën

Sinds een aantal jaren nemen wij onze “Cloud” diensten af bij Managed, net als bij ons staat servicegerichtheid hoog in het vaandel bij Managed en kunnen wij met vragen altijd hier terecht.

Klant Logec

Ir. M. Spierenburg

Logec Energieadvies

De diensten van Managed sluiten naadloos aan bij onze behoefte. In overleg hebben wij gekozen voor een specifieke maatwerkoplossing die voldoet aan al onze wensen.

Klant Interim Transport Group

Niels Blanken, DGA

Interim Transport Group B.V.

Wij doen al een aantal jaar zaken met elkaar en weten bij contactmomenten precies van elkaar wat er bedoeld wordt, dat zorgt voor enige rust bij ons op gebied van IT.

Klant Fidet

Rocco Wammes, MT lid

Fidet Finance Professionals

Wij hebben in de loop der jaren opgemerkt dat problemen en vragen adequaat worden opgepakt, advisering pro-actief is en wij een dienst afnemen bij een partij die ons ook serieus neemt.

Ervaringen en reviews: ICT oplossingen

We hechten veel waarde aan de ervaringen en reviews van onze klanten, met betrekking tot hun ICT. We werken met oplossingen op maat, die we afstemmen op uw specifieke behoeften. Aan de hand daarvan adviseren we de diverse beschikbare ICT oplossingen. Daarmee leggen we de basis voor goede referenties, ervaringen en reviews. Die kunt u vervolgens gebruiken om een goede keuze te maken, bijvoorbeeld voor online werkplekken, back-up of beveiliging.

ICT: online werkplekken, back-up, beveiliging en meer

ICT biedt mogelijkheden op het gebied van online werkplekken, back-up, beveiliging en meer. Lees de referenties, reviews en ervaringen van onze klanten en ontdek bijvoorbeeld onze uitstekende service. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Op basis van een Service Level Agreement (SLA) of bij specifieke vragen over de ICT-omgeving die we voor u realiseren.

En gebruik de reviews, ervaringen en referenties met de cloud om de voordelen van ICT voor uw organisatie te ontdekken. Eerlijke reviews van onze klanten, die u op weg helpen. ICT om efficiënter te werken, met optimale veiligheid dankzij onze ISO-certificering.

Top