Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau

UITDAGING

Medewerkers eenvoudiger overal toegang verlenen

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau BV voorziet zowel particulieren als zakelijke klanten in de levering en advisering bankzaken, pensioenen, hypotheken, financieel advies en verzekeringen.

“Vorig jaar kwamen we voor de keus te staan om of een nieuwe server aan te schaffen of te kijken naar een andere oplossing. Van een ICT-er kregen we het advies de oplossing “in the Cloud” te zoeken.

We hebben links en rechts een en ander opgevraagd en zijn na enkele gesprekken uiteindelijk bij Managed.nl terecht gekomen omdat wij een totaaloplossing voor onze vragen kregen aangeboden.

Eén van de prioriteiten was een mogelijkheid om op een eenvoudige wijze op elke werkplek en zelfs van thuis uit te kunnen inloggen” aldus Theo Zijlstra, Adviseur Hypotheken en Pensioenen en tevens IT-verantwoordelijke.

OPLOSSING

Een Online Werkplek-omgeving in de Cloud

“Nadat het framework gebouwd was van de totale Hosted Desktop oplossing werd er een fase getest en toen dit na tevredenheid was verlopen, werd de overgang een feit.

Uiteraard kwamen er toch nog een paar kleine onvolkomenheden naar boven, maar die werden na melding meteen opgepakt en opgelost.

RESULTATEN

Efficiënte inzet van medewerkers op locatie en thuis

Nu werkt het systeem perfect en zijn alle medewerkers zeer tevreden. Ook het uitbreiden van hardware of medewerkers wordt perfect en naar volle tevredenheid afgewikkeld” aldus Theo Zijlstra.

Wij zijn zeer tevreden over Online Werkplekken en kunnen hen aan iedereen aanbevelen.

Top