Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau

UITDAGING

Uitdaging: overal toegang voort medewerkers

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau adviseert en levert particulieren en zakelijke klanten. Voor bankzaken, pensioenen, hypotheken, verzekeringen en algemeen financieel advies. “Vorig jaar kwamen we voor de keus te staan om of een nieuwe server aan te schaffen of te kijken naar een andere oplossing. Van een ICT-er kregen we het advies de oplossing ‘in the Cloud’ te zoeken,” aldus Theo Zijlstra, Adviseur Hypotheken en Pensioenen en tevens IT-verantwoordelijke.

“We hebben links en rechts een en ander opgevraagd en zijn na enkele gesprekken uiteindelijk bij Managed.nl terecht gekomen, omdat wij een totaaloplossing voor onze vragen kregen aangeboden. Een belangrijk element voor ons, binnen de top ICT dienstverleners die er beschikbaar zijn.”

OPLOSSING

Oplossing: online werkplekken in de cloud

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau boden we een all-in oplossing voor online werkplekken in de cloud. Waarbij we adviseerden vanuit onze rol als beste ICT dienstverlener, op basis van state-of-the-art oplossingen. “Nadat het framework gebouwd was van de totale Hosted Desktop oplossing werd er een fase getest en toen dit na tevredenheid was verlopen, werd de overgang een feit. Uiteraard kwamen er toch nog een paar kleine onvolkomenheden naar boven, maar die werden na melding meteen opgepakt en opgelost,” aldus Zijlstra.

RESULTATEN

Resultaat: efficiënte inzet van medewerkers

Het resultaat is een systeem dat uitstekend werkt, om medewerkers zowel op locatie als thuis zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten. “Nu werkt het systeem perfect en zijn alle medewerkers zeer tevreden. Ook het uitbreiden van hardware of medewerkers wordt perfect en naar volle tevredenheid afgewikkeld” aldus Theo Zijlstra.

Ook gebruik maken van online werkplekken of andere ICT dienstverlening en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Top