Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Verdoorn Adviesgroep

UITDAGING

Uitdaging: van fysiek naar de cloud

Verdoorn Adviesgroep heeft van ‘Samen Ondernemen’ een belangrijke doelstelling gemaakt. Door middel van proactief advies voor klanten door heel Nederland binnen het MKB. Laagdrempelig, betrokken en bereikbaar. Advies over financiële zaken, waarbij de organisatie zocht naar een geschikte Cloud Oplossing met ondersteuning voor Exact Online.

En met scanmogelijkheden om automatisch financiële transacties te herkennen. Het bedrijf vroeg ons een oplossing te bedenken ter vervanging van de fysieke server. Zonder onderbreking van d belangrijke financiële applicaties. Samen met eigenaar Maurice Verdoorn zochten we naar een hoogwaardige oplossing, zoals de beste ICT dienstverlener die zou toepassen.

OPLOSSING

Oplossing: testperiode en plan van aanpak

We schreven de oplossing uit en creëerden een testomgeving. Voor medewerkers om de performance te meten en kleine issues adequaat op te pakken. We lieten zien dat we tot de top ICT dienstverleners behoren, bijvoorbeeld met onze online werkplekken en aanvullende diensten en voorzieningen. Bovendien leverden we de hardware, die we op locatie ook meteen installeerde.

RESULTATEN

Resultaat: flexibel met persoonlijke aandacht

Het resultaat is een flexibele werkwijze vanuit de cloud voor de Verdoorn Adviesgroep. Al jaren betrouwbaar bij ons in het portfolio, met de persoonlijke aandacht die de klant wenst. Ze zetten hun personeel flexibel in met diverse virtuele servers voor alle belangrijke data.

Directeur Maurice Verdoorn vertelt ons: “Wij zijn uitermate content met de dienstverlening. Onlangs zijn wij op advies van Managed overgezet naar een nieuwer platform gedurende onze contractperiode. Dit laat zien dat wij niet alleen in de beginfase worden geadviseerd maar dat dit proces doorlopend is en dat vinden wij erg plezierig. Het feit dat men ons kent bij naam en afgenomen producten maakt het contact erg plezierig en persoonlijk, dit zie je nog bij weinig providers en zorgt ervoor dat wij nog een mooie toekomst samen tegemoet gaan. Ook het feit dat Managed ISO gecertificeerd is geeft aan dat het wel goed zit.”

Meer weten over online werkplekken door de beste ICT dienstverlener? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Top