Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Verdoorn Adviesgroep

UITDAGING

Van fysieke hardware naar online in de Cloud

De Verdoorn Adviesgroep heeft als doel “samen ondernemen” en voorziet haar klanten proactief van de juiste adviezen door heel Nederland in het MKB segment. Kenmerkend voor de Verdoorn Adviesgroep is de laagdrempeligheid, betrokkenheid en bereikbaarheid. Door je financiële zaken bij Verdoorn Adviesgroep uit te besteden ben je verzekerd van de juiste adviezen door haar jarenlange ervaring. Verdoorn Adviesgroep werkt met zijn klanten 100% digitaal samen in de cloud via de laatste technieken zoals Exact Online en scan en herken voor automatische verwerking van financiële transacties.

De Verdoorn Adviesgroep heeft ons indertijd gevraagd een oplossing te bedenken ter vervanging van een fysieke server. Het goed kunnen blijven werken met financiële applicaties was hierbij natuurlijk van zeer groot belang. Met de eigenaar Maurice Verdoorn hebben wij samen gekeken naar de mogelijkheden om dit op de juiste manier uit te voeren.

OPLOSSING

Met een gedegen testperiode en plan aan de slag

Nadat de oplossing was uitgeschreven hebben wij een testomgeving opgeleverd waar de medewerkers de algehele performance konden meten en tevens kleine issues konden opmerken die adequaat zijn opgepakt. Bij de finale overgang is de Verdoorn Adviesgroep voorzien van Online Werkplekken met de juiste additionele diensten en voorzieningen voor de financiële applicaties. Naast het leveren van Online diensten heeft Managed hardware geleverd en geïnstalleerd op locatie.

RESULTATEN

Flexibel met persoonlijke aandacht actief in de Cloud

Inmiddels draait de Verdoorn Adviesgroep al enkele jaren met haar diensten bij Managed, dit naar wederzijdse tevredenheid. Door personeel flexibel en vanaf meerdere locaties in te zetten heeft de Verdoorn Adviesgroep uiteindelijk de oplossing gekregen die bij hen past.

Maurice Verdoorn zegt hierover: “wij zijn uitermate content met de dienstverlening, onlangs zijn wij op advies van Managed overgezet naar een nieuwer platform gedurende onze contractperiode. Dit laat zien dat wij niet alleen in de beginfase worden geadviseerd maar dat dit proces doorlopend is en dat vinden wij erg plezierig. Het feit dat men ons kent bij naam en afgenomen producten maakt het contact erg plezierig en persoonlijk, dit zie je nog bij weinig providers en zorgt ervoor dat wij nog een mooie toekomst samen tegemoet gaan”. Ook het feit dat Managed ISO gecertificeerd is geeft aan dat het wel goed zit.

Top