Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

StelZorg Websales

UITDAGING

Uitdaging: risico op dataverlies

StelZorg beheert de website stelcomfortshop.nl. Het is een online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen en comfortproducten voor senioren, invaliden en gehandicapten. Om langer en plezieriger zelfstandig te kunnen blijven wonen. Met de producten van StelZorg kiezen ze voor veiligheid, gemak en comfort.

Die veiligheid is voor StelZorg van essentieel belang. Vanuit de showroom in Zevensbergen, met traditioneel een fysieke server. Directeur Eric Franken vroeg ons naar de mogelijkheid om over te stappen naar de cloud. Uitgevoerd door de beste ICT dienstverlener, waarbij de veiligheid van de data essentieel was.

OPLOSSING

Oplossing: gedegen testen en doorontwikkelen

We zorgden voor een testomgeving die voldeed aan alle eisen. Inclusief een koppeling met Exchange, net als specifieke beveiligingsmaatregelen. Zoals oplossingen voor anti-virus en anti-spam, zoals u dat van de top ICT dienstverleners mag verwachten.

Inclusief continueert voor applicaties zoals online opslag, Microsoft Office, AccountView en WebCEO. Wij zorgden voor een gedegen testomgeving om de oplossing verder door te ontwikkelen. Met maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

RESULTATEN

Resultaat: veilig, schaalbaar en persoonlijk

We ontwikkelden een cloud-oplossing voor medewerkers, zodat zij nu veilig flexibel thuis kunnen werken. Waarbij onze supportmedwerkers klaarstaan voor eventuele vragen door de medewerkers van FlexZorg.

Directeur Eric Franken: “Als er een nieuwe medewerker komt, dan is een e-mailtje naar Managed voldoende om snel een volledig ingerichte online werkplek toe te voegen. “Wij zijn zeer content met de geboden oplossing, de stabiele omgeving en het prettige contact met de medewerkers van Managed”.

Meer weten over overstappen naar de cloud zonder dataverlies of andere gevaren? Neem contact op voor meer informatie.

Top