Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

StelZorg Websales

UITDAGING

Risico’s van data bij inbraak en hoge vernieuwingskosten

Stelcomfortshop.nl is de online thuiszorgwinkel in hulpmiddelen en comfortproducten voor senioren, invaliden en gehandicapten. Met de hulpmiddelen die Stelcomfortshop biedt, wordt het voor senioren mogelijk om langer en prettiger zelfstandig te wonen. De hulpmiddelen van Stelcomfortshop.nl zorgen voor veiligheid, gemak en comfort.

Het team van Stelzorg werkt hoofdzakelijk vanuit haar showroom in Zevenbergen. Hier stond dan ook enige tijd geleden nog een fysieke server. Gezien de groei van het bedrijf, stond Eric Franken, directeur van StelZorg, voor de keuze om de server te vernieuwen of om over te stappen naar de Cloud. Voor de laatste optie is beroep gedaan op de expertise van onze adviseurs om de verschillen (zowel voor- als nadelen) kenbaar te maken. Na een gedegen inventarisatie heeft StelZorg besloten de overstap naar een Cloudoplossing te maken.

OPLOSSING

Met een gedegen testperiode en plan aan de slag

Voor StelZorg is een omgeving opgeleverd die volledig voldoet aan haar wensen. Een belangrijk onderdeel voor hen is de koppeling met Exchange. Voor de juiste beveiliging hiervoor is een extra spamfilter toegevoegd aan de omgeving. Ook draait er monitoring op alle diensten van StelZorg om de continuïteit te bewaken. Stelzorg maakt tevens gebruik van online opslag en Microsoft Office. Daarnaast zijn er extra programma’s in de omgeving geïnstalleerd zoals o.a. Accountview en WebCEO.

RESULTATEN

Eenvoudig schaalbaar en persoonlijk

De flexibiliteit van de medewerkers is toegenomen. Veilig thuiswerken is ook geen enkel probleem meer. Alle medewerkers nu voor hun vragen een beroep doen op de supportmedewerkers van Managed, waardoor wij niet voor hoge kosten een systeembeheerder op locatie hoeven in te huren aldus directeur Eric Franken. Als er een nieuwe medewerker komt, dan is een e-mailtje naar Managed voldoende om snel een volledig ingerichte online werkplek toe te voegen. “Wij zijn zeer content met de geboden oplossing, de stabiele omgeving en het prettige contact met de medewerkers van Managed”.

Top