Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

UITDAGING

Uitdaging: van op locatie naar in de cloud

NUMA Uitvaartverzorging bestaat sinds 1991 en heeft 11 vestigingen met ruim 55 medewerkers. Het is daarmee een van de grotere spelers binnen de uitvaartbranche, met een bewezen staat van dienst.

NUMA is inmiddels enkele jaren klant bij ons en maakte altijd gebruik van hardware op locatie. Vroeger goed geschikt, maar de organisatie vroeg ons dat om te gaan zetten naar de cloud. Met name de diverse vestigingen maakten dat complex. Niet in de laatste plaats omdat NUMA zocht naar de beste ICT dienstverlener die dit met een hoge uptime zou kunnen realiseren. Op basis van een goed advies en duidelijk plan van aanpak.

OPLOSSING

Totaaloplossing door “de beste ICT dienstverlener”

Wij zijn graag dat “beste ICT bedrijf”, door een all-in oplossing te bieden waar NUMA goed mee uit de voeten kan. Met online werkplekken, Hosted Exchange en diverse applicaties vanaf iedere locatie. Met goede back-up en archivering net als een betrouwbare en veilige internetverbinding.

We werken als een van de top ICT dienstverleners volgens ISO 27001 en NEN7510, zodat u zich daar net als NUMA geen zorgen over hoeft te maken. Met een goede geboden oplossing voor back-ups en antivirus, om veilig te kunnen werken. Bovendien sloten we een supportovereenkomst af voor NUMA, om de organisatie blijvend te kunnen ontzorgen.

RESULTATEN

Volledige dekking voor alle locaties in Nederland

Het resultaat is een volledige dekking van alle locaties in Nederland. Om snel te schakelen in het geval van overlijden. Zowel op kantoor als op iedere andere locatie met een internetverbinding. Directeur Hans de Kluiver vertelde ons: “Met de online werkplekken van Managed en de mate van support hebben wij voor onszelf een mate van zekerheid ingebouwd die perfect aansluit op onze bedrijfsvoering. We kunnen de diensten van Managed dan ook zeker aanbevelen aan andere organisaties”.

Net als NUMA vanuit fysieke locaties naar de cloud? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Top