Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

UITDAGING

Van alles op locatie, naar volledig in de Cloud

Numa Uitvaartverzorging  bestaat sinds 1991 en heeft elf vestigingen met ruim 55 medewerkers in Nederland. Numa is daarmee één van de grotere spelers binnen de uitvaartbranche en heeft een absolute bewezen staat van dienst.

Sedert enkele jaren is de Nederlandsche Uitverzorging Maatschappij (NUMA) BV klant bij ons, voor deze tijd draaide NUMA met eigen hardware op locatie. De wens was dit om te zetten naar een Cloud-oplossing, echter maakte de vele vestigingen die NUMA telt het een complexe uitdaging.

In de branche waarin NUMA zich begeeft is uptime essentieel, een goed advies en plan van aanpak zijn daarbij van zeer groot belang.

 

OPLOSSING

Een totaaloplossing voor volledige ontzorging

De oplossing voor NUMA is een all-in-one concept waarbij men toegang heeft tot Online Werkplekken, Hosted Exchange en haar applicaties vanaf iedere locatie. Voor de locaties zijn de juiste internetverbindingen aangelegd om de hoogste zekerheid te kunnen bieden voor een goed werkende verbinding.

Het feit dat wij beschikken over ISO 27001 en NEN7510 en de data in Nederland hebben staan op een redundante omgeving geeft de geboden oplossing de juiste zekerheid mee. Door het maken van back-ups en de juiste antivirus software complementeren wij de benodigde mate van security voor NUMA.

Omdat er vanuit vele vestigingen wordt gewerkt en men dus ook vestiging specifieke vragen heeft hebben wij een supportovereenkomst afgesloten die dit alles dekt voor heel NUMA.

RESULTATEN

Volledige dekking op alle locaties in Nederland

Met de geboden oplossing kunnen medewerkers van NUMA snel schakelen in geval van een overlijden, dit kan niet alleen op kantoor maar dus vanaf iedere willekeurige locatie waar internet voorhanden is. Directeur Hans de Kluiver zegt “met de online werkplekken van Managed en de mate van support hebben wij voor onszelf een mate van zekerheid ingebouwd die perfect aansluit op onze bedrijfsvoering. We kunnen de diensten van Managed dan ook zeker aanbevelen aan andere organisaties”.

Top