Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Europa Have

UITDAGING

Efficiënter inzetten van kantoorpersoneel

Dit familiebedrijf is al meer dan honderd jaar bekend met Retail. Alles draait om dienstverlening aan consumenten. Het motto “Kroon de Klant” sluit hier precies op aan. Europa Have staat bekend om hun inzet voor lokale betrokkenheid. “Wij zijn ervan overtuigd dat winkels een belangrijke rol spelen in de directe omgeving, wij zijn hierbij altijd op zoek naar de meerwaarde”, aldus Gerald ten Have, directeur Europa Have B.V.

Enkele jaren geleden zijn wij in contact gekomen met Europa Have. Bij ons is indertijd de vraag neergelegd een Cloudoplossing te bedenken voor het kantoorpersoneel, is diverse software bij betrokken die voor een organisatie met tig winkels bepalend zijn.

OPLOSSING

Een veilige omgeving voor medewerkers

Managed voorziet Europa Have B.V. van Online Werkplekken. Daarnaast geeft Online Werkplekken de mogelijkheid om te allen tijde in contact te blijven met medewerkers en de omgeving. Andere bepalende elementen binnen deze omgeving zijn SharePoint, Back-up, Hosted Exchange en uiteraard een dermate beveiligde omgeving.

RESULTATEN

Snelle ondersteuning wanneer het echt nodig is

Het voordeel van franchisenemer zijn, is dat men gesteund wordt door de formule. Daarbij kunnen zij zelf inspelen op de lokale markt. De kracht van Europa Have B.V. is de formule en ondernemerschap. Managed wil hetzelfde betekenen voor Europa Have B.V. Er staat 24/7 een supportteam klaar om Europa Have B.V. te ondersteunen waar nodig is. Op deze manier heeft Europa Have B.V. geen omkijken naar de omgeving en kan zich focussen op schoon, veilig, informatief en interactief ondernemen. Wij hebben in Managed een betrokken partij gevonden die snel kan schakelen en altijd bereid is ons te woord te staan aldus Gerald ten Have, directeur Europa Have B.V.

Top