Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Europa Have

UITDAGING

Uitdaging: kantoorpersoneel efficiënter inzetten

Europa Have bestaat meer dan 100 jaar en is gespecialiseerd in retail. Het gaat om dienstverlening aan consumenten, waarbij het motto ‘Kroon de Klant’ centraal staat. De klant is sterk lokaal betrokken. “Wij zijn ervan overtuigd dat winkels een belangrijke rol spelen in de directe omgeving, wij zijn hierbij altijd op zoek naar de meerwaarde”, aldus Gerald ten Have, directeur Europa Have B.V.

Het bedrijf zocht naar de beste ICT dienstverlener om een cloudoplossing te ontwikkelen voor het kantoorpersoneel. Geschikt voor het gebruik van bepalende software voor de diverse winkels. Om efficiënter te kunnen werken.

OPLOSSING

Oplossing: waterdichte online beveiliging

Wij verzorgen de online werkplekken voor Europa Have. Inclusief back-up en bijvoorbeeld Hosted Exhange. Een goed beveiligde online omgeving, zoals u dat mag verwachten van de top ICT dienstverleners. Wij garanderen Europa Have dat medewerkers onderling in contact kunnen staan, terwijl ze samenwerking met bijvoorbeeld Share Point.

RESULTATEN

Resultaat: ondersteuning wanneer het nodig is

Bovendien sloten we een servicecontract af, voor de ondersteuning die de klant wenst. Franchisenemers krijgen daardoor ondersteuning vanuit de formule, terwijl ze zelf inspelen op de lokale markt. Wij staan 24/7 voor de klant klaar, om als beste ICT bedrijf op te kunnen treden als dat nodig is.

Europa Have heeft geen kijken naar de ICT-omgeving en kan rekenen op een schoon, veilig, informatief en interactief karakter. Gerard ten Have licht verder toe: “Wij hebben in Managed een betrokken partij gevonden die snel kan schakelen en altijd bereid is ons te woord te staan.”

Benieuwd hoe we u een veilige online werkplek kunnen aanbieden of u volledig kunnen ontzorgen op het gebied van ICT? Neem contact met ons op voor meer informatie. We horen graag van u.

Top