Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Private Cloud Platform

Een Cloud Platform speciaal voor uw organisatie: gebruik een Private Cloud Platform en profiteer van onze hoogwaardige Twin-datacenter infrastructuur voor data-opslag. Een eigen platform, opgebouwd aan de hand van uw specifieke eisen en wensen. De best beschikbare oplossing voor uw organisatie, dankzij de opbouw op maat. Stabiele en betrouwbare Private Cloud Software, voor een eigen cloud die wij voor u beheren.

Virtualisatie en volledig ontzorgd: twee belangrijke voordelen van het Private Cloud Platform. Ervaren professionals beheren uw cloud-omgeving, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. U kunt focussen op uw core-business, terwijl wij ervoor zorgen dat de digitale omgeving daar de ideale faciliteiten voor biedt.

Wat is een Private Cloud?

Wat is een Private Cloud Platform? Wij bouwen een maatwerk cloud-omgeving, met rekenkracht exclusief voor uw organisatie. Op basis van Citrix, VMware, Hyper-V of andere Private Cloud Software. Specifiek afgestemd op uw wensen en eisen, zodat de cloud optimale effectiviteit en effici├źntie mogelijk maakt.

Wij verzorgen zowel de infrastructuur als de licenties voor uw Private Cloud Platform. Geen zorgen over de technische en administratieve afhandeling, zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken. Geen last meer van capaciteitsproblemen en toch een scherp tarief. Dat zijn de voordelen van ons Private Cloud Platform, zowel voor kleine als grote organisaties.

Voordelen van een Private Cloud Platform

Exclusief voor uw organisatie

Een Private Cloud Platform, volledig beschikbaar voor uw organisatie. Exclusieve beschikking over geheugen, schijfruimte en processorkracht. Geen gedeelde resources meer, om daar optimaal gebruik van te maken. Maximale snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van uw cloud-omgeving.

Flexibel en schaalbaar

Voor grote en kleine organisaties. Flexibel en daardoor eenvoudig op te schalen. Nooit meer een gebrek aan capaciteit, met ons Private Cloud Platform voor uw organisatie. Geen overtollige resources die u niet gebruikt, maar altijd voldoende rekenkracht, geheugen en schijfruimte beschikbaar.

100% veilig en gecertificeerd

ISO- en NEN-gecertificeerde Private Cloud Platforms, voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid. Uw bedrijfsdata is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor waterdichte beveiliging, op basis van betrouwbare certificeringen en de beste software voor de cloud-omgeving.

2500+ tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw Online Werkplek zonder onderbreking beschikbaar vanuit de Nederlandse cloud.

Nederlandse datacenters

Opslag en back-ups in onze geografisch afzonderlijke Nederlandse datacenters.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Ontdek ons Private Cloud Platform

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van een Private Cloud Platform, applicatiehosting, virtuele servers of Managed Wifi. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top