Patrick Wessels Geen reacties

Gebruik maken van een private cloud platform of de publieke cloud? Zowel voor boekhouders als diverse andere branches bieden we uiteenlopende mogelijkheden. We zijn uw specialist in Nederland voor een private cloud, net als voor publieke en zelfs hybride oplossingen om online te kunnen werken.

Wat is het verschil tussen een private cloud platform en gebruik van de publieke cloud? Het is een vraag die we regelmatig van klanten krijgen, dus dat leggen we u graag uit.

Speciaal voor u: meer controle

Het private cloud platform dat we bouwen voor boekhouders en bedrijven in andere branches is speciaal voor hen bedoeld. Dat betekent dat we rekening kunnen houden met specifieke wensen, bijvoorbeeld als het gaat om functionaliteiten.

U heeft de volledige controle over de cloud en de manier waarop u online kunt werken. Controle, zonder dat u er omkijken naar heeft. Wij zorgen voor de technische elementen en verzorgen de support, terwijl u er zonder problemen gebruik van kunt maken op de manier die u graag wilt. Een private cloud platform is op die manier een zeer flexibele, professionele en gebruiksvriendelijke oplossing.

Betere beveiliging van uw data

U wilt u dat uw belangrijke bedrijfsdata zomaar op straat komt te liggen of dat bepaalde instanties en autoriteiten daar toegang toe krijgen. Het is daarom verstandig om in ieder geval gebruik te maken van een Nederlandse cloud.

Wij zorgen er met een private cloud platform voor dat we u vanuit de eerste hand kunnen aangeven hoe we zorgen voor de best mogelijke beveiliging. We beveiligen de digitale verbinding, net als de fysieke servers en de locatie waar die staan. Op die manier is er sprake van meerdere lagen van beveiliging, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

We leggen u graag in klare taal uit hoe we de beveiliging organiseren, zodat uw bedrijfsdata volkomen veilig is. De private cloud kunt u gebruiken op basis van waterdichte beveiliging en met opslag in Nederland op basis van Nederlandse en Europese wetgeving.

Private, public of hybride cloud in Nederland

Interesse in een private cloud, een public cloud of een hybrid cloud oplossing in Nederland? We werken voor boekhouders die zowel op kantoor, thuis als onderweg toegang willen tot alle belangrijke data en programma’s. En wilt u bij de klant op locatie door kunnen werken of gegevens via een veilige verbinding presenteren? Wij zorgen ervoor dat het werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over het private cloud platform dat we voor u kunnen bouwen? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.