Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Ervaren en klantgericht

Met meer dan 10 jaar ervaring (en geheel onafhankelijk) in de ICT-dienstverlening zijn wij trots om onze klanten te bedienen. Gedreven op het ontzorgen van de klant en verzorgen van een hoogstaande ICT-omgeving. Dit kenmerkt ons door het hoge kwaliteitsniveau met borging middels ISO-certificering (ISO 27001:2013 & NEN7510). Wij mogen dus ook organisaties in de zorg bedienen en waarborgen uw informatie natuurlijk altijd.

Klantcases

Om meer te laten zien van onze organisatie zijn er een aantal klantcases opgezet en referenties beschikbaar. Wij laten onze klanten liever over ons praten om te laten zien hoe wij werken en wat voor klanten wij bedienen.

Onze experts

Professional services zorgt voor een constante werkplek in de cloud. Met veel ervaring en kwaliteit verzorgen zij met veel plezier de omgeving van uw organisatie. Zij staan altijd klaar om te helpen en omgevingen te optimaliseren.

Luc

Accountmanager
Luc adviseert met plezier en passie zowel bestaande als nieuwe klanten met de juiste oplossing.

Nicky

Accountmanager
Wij kennen Nicky als iemand die altijd klaar staat voor klanten en collega’s, Nicky helpt je graag verder.

Nick

Financieel medewerker
Voor alle vragen over financiële vraagstukken kan je bij Nick terecht, hij helpt graag en adequaat.

Martijn

Projectmanager
Klanten kennen Martijn als een belangrijke schakel binnen onze organisatie, hij begeleid  als projectmanager de klant naar de Cloud.

Stefan

Developer
Velen kennen Stefan als een “pixelvlugge” developer, hij verzorgt de juiste koppeling achter de schermen om het de klant makkelijker te maken.

Robert

Marketingmanager
Hij had de zoekmachines uitgevonden kunnen hebben. Dankzij Robert’s inbreng hebben wij onze groei kunnen doormaken die er voor heeft gezorgd dat wij staan waar wij nu staan.

Erik Jan

Manager Infrastructuur
Het bedenken en opzetten van een ICT-omgeving die tot in de perfectie is bedacht en uitgewerkt is aan Erik Jan toevertrouwd.

Jeroen

Managing Director
Eindverantwoordelijke voor Managed is Jeroen, zijn rol binnen het team wordt gekenmerkt door Motivatie en inspiratie.

Thom

Consultant
Thom is een echte Microsoft Windows man, met zijn geduld en kennis heeft hij voor een ieder de passende ICT-oplossing.

Sander

Support
Sander kent vanuit zijn functie de klanten bij naam en weet welke producten er worden afgenomen, met deze knowhow weet hij snel de passende antwoorden te geven.

Thijs

Support
De kans is groot je Thijs aan de lijn krijgt als je belt voor een vraag, met zijn flexibiliteit en kennis weet hij snel de juiste mate van support te leveren.

Emil

Consultant
Emil is bij ons in dienst gekomen als senior, met zijn dosis aan ervaring weet hij niet alleen de klanten maar ook het team te laten groeien.
Top