Patrick Wessels Geen reacties

Goed gebruik maken van applicatiehosting voor een lokale of externe app? We zijn gespecialiseerd in hosting, zowel voor applicaties als websites en complete platformen.

We verzorgen de hosting van apps voor consultants, net als voor tal van andere bedrijven in Nederland. Daardoor weten we als geen ander waar u rekening mee dient te houden om goede applicatiehosting vorm te geven. We zetten een paar tips voor u op een rij aan de hand van deze thema’s:

  • App-ervaring: uptime en responsetijd
  • Security en privacy: voorkom boetes
  • .app-domeinnaam: unieke URL voor uw app

App-ervaring: uptime en responsetijd

Een app moet vooral een goede app-ervaring bieden aan de gebruiker. Essentieel daarbij zijn een hoge uptime en een korte responsetijd.

Die hoge uptime garandeert de beschikbaarheid van de app. De applicatie is voor consultants, andere medewerkers en gebruikers op ieder gewenst moment beschikbaar. De responsetijd maakt het een snelle app. Zodra er een verzoek wordt ingediend volgt en een snelle response, waardoor de app vlot reageert en het prettig aanvoelt om daar gebruik van te maken.

Security en privacy: voorkom boetes

Goede applicatiehosting heeft aandacht voor zowel de app-ervaring als voor belangrijke onderwerpen zoals security en privacy. Met name sinds de invoering van de AVG-wetgeving is dit ontzettend belangrijk geworden. Als u met de app gegevens verzamelt is het belangrijk om die versleuteld te versturen en veilig op te slaan. Gaat u daar te slordig mee om? Dan kan dat zelfs leiden tot boetes. Wij helpen u dat te voorkomen, zodat gebruikers veilig gebruik kunnen maken van de app.

.app-domeinnaam: unieke URL voor uw app

Bovendien kunnen we u helpen met een .app-domeinnaam voor de app. Handig als u gebruik wilt maken van applicatiehosting in combinatie met een unieke URL. De ideale methode om de app te laten downloaden of gebruikers daarover meer informatie te laten inwinnen.

Specialisten in applicatiehouting in Nederland

We zijn gespecialiseerd in applicatiehosting voor bedrijven in Nederland. We werken voor diverse bedrijven in de consultancy-branche, net als in andere branches en sectoren. Wij zorgen ervoor dat u gebruiksvriendelijk met de technologische mogelijkheden aan de slag kunt, omdat wij ons richten op de techniek.

Benieuwd naar de mogelijkheden van goede applicatiehosting en wilt u precies weten waar u op moet letten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.