Patrick Wessels Geen reacties

Een online werkplek in de cloud biedt maximale vrijheid, snelheid en flexibiliteit. Tenminste, als u daar op de goede manier gebruik van maakt. Maatwerk, afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Niet zomaar met een standaardpakket voor een hosted werkplek, maar een online werkplek in de cloud waarbij is nagedacht over de manier waarop u daar gebruik van maakt.

Bij Managed zorgen we voor maatwerk, afgestemd op uw organisatie. Met bijvoorbeeld voldoende aandacht voor bestaande applicaties waar u gebruik van maakt. U voorkomt daarmee eenvoudig lastige beperkingen, waar u bij een standaardomgeving mee te maken kunt krijgen.

Vergelijk het met een blokkendoos waar kinderen graag mee spelen. Het vierkantje past in het gat van het vierkant en niet zomaar in het rondje. Het rondje past op zijn beurt weer niet in het gat voor het vierkant. De standaardomgeving voor een werkplek in de cloud is dat rondje. Terwijl uw organisatie misschien wel een vierkantje is, of wellicht een ster. Dan past dat rondje er niet (goed) in, waardoor u nooit alles uit de online werkplek kunt halen.

Hosted werkplek: wat is dat?

Maar, wat is dat dan eigenlijk: een hosted werkplek? We spreken van een hosted of online werkplek. Wat we daarmee bedoelen is een werkplek met de belangrijke software vanuit de cloud. Dus niet meer op uw eigen computer, maar vanaf een cloudserver. Via een internetverbinding kunt u die software bereiken, zodat u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw programma’s.

Dat kan op uw eigen computer, maar ook op een willekeurige andere computer binnen het netwerk. Net als onderweg of zelfs bij de klant op locatie. Overal waar u wilt en gewoon met de software waar u al langer gebruik van maakt. Voor een online werkplek in de cloud, die precies zo werkt als u gewend bent. Maar dan slimmer, zodat u daar ook op andere computers of onderweg aan kunt werken.

Online werkplek in de cloud: kies voor maatwerk

Wij zorgen altijd voor een online werkplek. We gaan met u in gesprek over de software die u op dit moment gebruikt en uw wensen om dat slimmer te doen. Of over belangrijke eisen, op het gebied van snelheid en veiligheid. Op die manier stemmen we de cloud netjes af op de behoeften van uw organisatie. Voor soepel werkende applicaties met ultieme performance.

We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor Disaster Recovery. Dat doen we voor bewindvoerders en andere branches, om te voorkomen dat u data kunt kwijtraken. Uw data in veilige handen, terwijl u daar altijd en overal toegang toe heeft. Terwijl alleen ú die toegang heeft, dankzij een goed beveiligde verbinding. Op die manier helpen we u alles uit een online werkplek in de cloud te halen, door daarvoor niet zomaar een standaardomgeving te gebruiken.

Ook een online werkplek in de cloud, maar dan op maat? Neem contact met ons op, we horen graag van u.