Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Back-up

Aangezien voor Managed zekerheid een essentieel aspect is, wordt dit bekrachtigt door het maken van de standaard dagelijkse back-up van uw data op uw Online Werkplek. U hoeft zich bij Managed dus geen zorgen te maken over de bestanden van uw Online Werkplek. In tegenstelling tot vele andere aanbieders die back-up optioneel aanbieden, zit dit bij Managed al inbegrepen.

Echter veel bedrijven beschikken nog over data die niet op deze Online Werkplek is opgeslagen. Ook voor deze data biedt Managed de mogelijkheid dit extra veilig te stellen. Middels online back-up loopt u geen risico om uw bestanden en gegevens buiten uw Online Werkplek verloren te zien gaan. Er is de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit uw Online Werkplek uw gearchiveerde of externe documenten en gegevens veilig te stellen door deze in de Online Back-up te bewaren. Hierdoor wordt de dataopslag handelbaar en kunt u op een gemakkelijke manier gebruik maken van deze nuttige uitwijkmogelijkheid.

Zekerheid met een back-up

Om schade aan uw bedrijf door middel van dataverlies te voorkomen is een Online Back-up sterk aan te raden. Met de Online Back-up van Managed heeft u extra zekerheid dat uw externe bestanden bewaart worden. Om uw data te beschermen heeft Managed gekozen voor een valide oplossing van dataopslag. De ‘Cloud’ omgeving waarin uw data wordt opgeslagen, wordt vastgelegd in een datacenter van Managed.

Voordelen van back-up

Altijd zeker zijn van bedrijfsdata

Risico’s wegnemen en zorgen voor zekerheid van bedrijfsdata. Uw organisatie kan niet zonder de data en een back-up is van essentieel belang.

2500+ Tevreden klanten

Wij zijn trots op onze klanten. Dit delen wij met referenties en klantcases.

Standaard hoge uptimegaranties

Uw Online Werkplek-omgeving is altijd beschikbaar bij ons in de Nederlandse Cloud.

Nederlandse datacenters

Uw bedrijfsdata enkel in onze eigen datacenters opgeslagen. Back-ups in een ander datacenter uiteraard!

Altijd een beveiligde verbinding

Een beveiligde verbinding zorgt voor beveiliging van uw bedrijfsdata over het internet.

Demonstratie van onze dienstverlening

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht

Top