Patrick Wessels Geen reacties

Voorkomen dat het netwerk plat gaat en altijd kunnen rekenen op razendsnelle onderlinge verbindingen? Dat zijn de resultaten van goed infrastructuurbeheer. Een belangrijk, maar vaak onderschat, voordeel van een goede ICT-infrastructuur.

Maakt uw organisatie gebruik van servers met tal van gegevens, gekoppeld aan applicaties die netjes zijn uitbesteed aan een specialist? Het is belangrijk om het beheer van die infrastructuur in handen te leggen van ervaren professionals. Dat voorkomt storingen en trage verbindingen, zodat u er ook daadwerkelijk goed mee kunt werken.

Wat is infrastructuurbeheer?

Laten we beginnen bij het begin, want ‘wat is infrastructuurbeheer’? Wij beheren de servers, applicaties, belangrijke software en de onderlinge verbindingen. Proactief, waardoor we eventuele storingen kunnen oplossen voordat u daar iets van merkt. Wij zorgen ervoor dat de techniek werkt zoals u dat verwacht, zodat de productiviteit van uw organisatie daar niet onder te leiden heeft.

Uptime en snelle onderlinge verbinding

We maken bijvoorbeeld gebruik van Azure Public Cloud-technologie van Microsoft. Daarmee zorgen we voor een online werkplek, zodat u altijd en overal kunt werken. Alleen, en samen met collega’s om bestanden uit te wisselen of daar live samen mee aan de slag te gaan.

Ondertussen zorgen wij ervoor dat de ICT-infrastructuur goed werkt, schaalbaar is en past bij de manier waarop u er graag gebruik van wilt maken. Op die manier is infrastructuurbeheer van grote toegevoegde waarde voor veel van onze zakelijke klanten. Het is een typisch voorbeeld van techniek achter de schermen, waar u niet zonder kunt om op professioneel niveau zaken te doen.

En is er een keer wat aan de hand of heeft een van de medewerkers vragen over de beschikbare systemen? Geen probleem, dan zijn we natuurlijk beschikbaar voor de support die u zoekt. Op die manier staat u er nooit alleen voor, als u kiest voor professioneel infrastructuurbeheer.

Infrastructuurbeheer voor de bouw en andere branches

We begrijpen dat u bijvoorbeeld in de bouw en in andere branches niet dagelijks bezig bent met ICT. En dat het daardoor lastig kan zijn om goed te doorgronden wat u nodig heeft om alle systemen optimaal te kunnen gebruiken.

Onze specialisten leggen u graag in heldere taal uit wat infrastructuurbeheer inhoudt en waarom dit voor uw organisatie van groot belang is. We laten zien welke voordelen het oplevert en maken daarvoor gebruik van concrete voorbeelden.

Heeft u specifieke vragen over infrastructuurbeheer of wilt een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.