Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Managed WiFi

Managed Wifi voor maximale veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid van uw zakelijke internetverbinding. Gebruik van het internet zonder zorgen, op alle (mobiele) apparaten. Een betrouwbare en veilige verbinding, met de maximale snelheid voor uw kantoor. Managed Wifi voor grote en klanten kantoren: voor wifi zonder storing.

Veel Wifi-storingen en vergelijkbare problemen zijn het gevolg van verkeerde instellingen of het gebruik van ongeschikte apparatuur. Dit leidt ongemerkt tot vervelende dagelijkse vertragingen en veel frustratie bij u en uw medewerkers. Kies voor Managed Wifi en voorkom problemen met de stabiliteit en veiligheid. Eén overzichtelijk dashboard, voor het beheer van uw zakelijke wifi-verbinding. Met 24/7 Nederlandse support en directe ondersteuning bij calamiteiten.

Zakelijk wifi beheer

Zakelijk wifi beheer op maat. Wij zorgen er met Managed Wifi voor dat zowel kleine als grote kantoren onbezorgd gebruik kunnen maken van een veilige, stabiele en snelle wifi-verbinding. Zonder storing en volledig schaalbaar, voor een oplossing op maat. Begin klein en breid het uit, of laat op kantoor niets aan het toeval over.

Onze klanten gebruiken wifi zonder storing, dankzij ons zakelijk wifi beheer. Lees over hun ervaringen met Managed Wifi en ontdek hoe dit ook voor uw kantoor een uitstekende oplossing is.

Voordelen van Managed Wifi

Zakelijk wifi zonder storing

Managed Wifi voor zakelijk wifi beheer. Geen last van vervelende storingen. Maximale snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid online. Een gedegen plan en metingen op locatie, voor de ultieme wifi-dekking op kantoor.

24/7 Nederlandse support

Ondersteuning op het moment dat u dit nodig heeft, dankzij 24/7 Nederlandse support. Er staat altijd een specialist voor u klaar, om bij calamiteiten meteen op te treden. Met Managed Wifi staat u er nooit alleen voor.

Zorgeloos gebruik van wifi

Zakelijke wifi zonder storing en zonder dat u daar omkijken naar heeft. Geen zorgen over onderhoud of updates, zodat u uw medewerkers efficiënt kunt inzetten. Wij beheren uw wifi-verbinding en zorgen voor snelheid, stabiliteit en veiligheid.

2500+ tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw Online Werkplek zonder onderbreking beschikbaar vanuit de Nederlandse cloud.

Nederlandse datacenters

Opslag en back-ups in onze geografisch afzonderlijke Nederlandse datacenters.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Ontdek Managed Wifi

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van Managed Wifi, net als van applicatiehosting, virtuele servers of een Private Cloud Platform. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top