Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Infrastructure as a Service


Een ideaal ontworpen Infrastructure as a Service. Deze hoge performance zorgt voor razendsnelle beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties en een veilig gevoel binnen de organisatie. Bouw op onze infrastructuur en bespaar op de IT-kosten.

Geniet van een platform dat schaalbaar en van deze tijd is. Innovatieve technieken waarop te vertrouwen is. Merken zoals Dell, Tintri en Mellanox worden binnen onze organisatie ingezet om hoge kwaliteit te waarborgen. Data staat gescheiden opgeslagen middels verschillende datacenters, waardoor data in het geval van een calamiteit altijd beschikbaar zijn en boven het Normaal Amsterdams Peil (NAP) staan.

Geniet van totale ontzorging

Kies voor zekerheid met een platform dat altijd razendsnel beschikbaar is en er standaard een Twin-datacenteroplossing voorhanden is. Binnen eigen infrastructuur is veelal een gevaar van single point of failure (enkel uitvoeren van hardware). Redundantie is bij ons standaard en zorgt voor hoge uptimegaranties.

  • Schaalbaar en klein beginnen
  • Data altijd beschikbaar
  • Volgens de normen en wetten in Nederland

Voordelen van IaaS

Voorkom verlies van bedrijfsdata

Zakelijke backups van belangrijke bedrijfsdata. Voorkom verlies van documenten en gegevens, omdat er altijd een backup beschikbaar is. Automatisch op gezette tijden, zodat u daar zelf geen rekening mee hoeft te houden.

Hoe kan ik kosten voorspellen?

Met onze schaalbare oplossingen zijn kosten te voorspellen. Wij kunnen eenvoudig kostenbegrotingen opstellen en zorgen voor een goede infrastructuur. Er hoeft dan ook geen eenmalige hardware meer aangeschaft te worden.

Tijdelijk inzetten van extra infrastructuur

Extra capaciteit nodig voor een tijdelijke piek, periode of juist per dag? Wij kunnen eenvoudig schakelen en daarmee is te profiteren van ons grote IaaS-platform. Bespaar door niet te begroten op te pieken.

2500+ tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw Online Werkplek zonder onderbreking beschikbaar vanuit de Nederlandse cloud.

Nederlandse datacenters

Opslag en back-ups in onze geografisch afzonderlijke Nederlandse datacenters.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Ontdek onze IaaS-oplossing

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van Infrastructure as a Service en onze datacenter services. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strikt vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top