Patrick Wessels Geen reacties

Skype voor bedrijven: dat betekent in HD spreken met anderen binnen en buiten de organisatie. Voor conferences tot wel 250 deelnemers, waarbij u ook eenvoudig gebruik kunt maken van de tools uit het Office-pakket.

De ideale keuze voor veel bedrijven in de bouw en allerlei andere sectoren. Om online met elkaar te kunnen vergaderen. In hoge kwaliteit, alsof jullie gewoon met elkaar in gesprek zijn. Wij adviseren onze klanten over de mogelijkheden en bieden de support waar u die wenst. Om via Skype goed met elkaar te kunnen vergaderen, of om gesprekken te voeren met anderen buiten de eigen organisatie.

In HD met elkaar spreken

Skype biedt uitstekende professionele mogelijkheden. In de HD-resolutie, waardoor de tijd van wazige beelden definitief achter ons ligt. Mits de internetverbinding het toelaat zijn de beelden gewoon in High Definition beschikbaar. Op het grote scherm, op een monitor, laptop of op een mobiel apparaat. Om overal met elkaar te kunnen spreken, zowel op kantoor als thuis en zelfs onderweg.

Op die manier heeft Skype for Business belangrijke voordelen te bieden, voor organisaties waarin medewerkers veel met elkaar willen afstemmen. Als ze bij elkaar in de buurt zijn of vanaf de andere kant van de wereld. Met deze oplossing dankzij Skype doet de afstand er niet meer toe. U kunt elkaar altijd in HD zien en spreken, om goed af te stemmen welke kant u op wilt of wat er moet gebeuren.

Tot 250 deelnemers binnen en buiten de organisatie

Skype voor bedrijven biedt een aantal geavanceerde mogelijkheden, afgestemd op hoe organisaties in de bouw en in andere sectoren daar graag gebruik van maken. U kunt bijvoorbeeld gesprekken starten met maximaal 250 deelnemers. Van binnen en buiten de organisatie, om iedereen deel te kunnen laten nemen.

Integratie met Office 365

De bedrijfsversie van Skype biedt bovendien de mogelijkheid om de Office-apps gemakkelijk te integreren. Om gemakkelijk documenten vanuit Word en Excel te delen, of een afspraak en een vergadering te plannen met Outlook. Op die manier heeft u altijd alle belangrijke bestanden bij de hand. Om daar samen aan te werken of om aantekeningen te maken, afhankelijk van de manier waarop u daar met anderen binnen en buiten de organisatie aan wilt werken.

Skype voor bedrijven: in de bouw en elders

We adviseren Skype voor bedrijven aan klanten in diverse branches. Bijvoorbeeld in de bouw, waar we er met ICT voor zorgen dat uitvoerders met planners kunnen spreken en dat ook anderen gemakkelijk aan tafel kunnen aanschuiven. Daadwerkelijk in persoon bij elkaar of vanaf de andere kant van de wereld, dankzij de HD-verbindingen die er beschikbaar zijn om contact te leggen.