Patrick Wessels Geen reacties

Managed.nl is Managed Hosting Provider. Maar, wat is dat eigenlijk? Daarover gaan we in gesprek met Robert Bolder. Hij is Marketing Manager bij Hosted en is onder andere verantwoordelijk voor de websites van het bedrijf.

Een Managed Hosting Provider, wat doet die precies? “We ontzorgen klanten die geen omkijken willen hebben naar hun hosting. Die erop willen kunnen vertrouwen dat ‘het werkt’. En dat het goed werkt, zodat zij zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.”

Om dat voor elkaar te krijgen zijn er een paar belangrijke garanties nodig, waarover Managed beloften doet. Bijvoorbeeld met het oog op de snelheid, veiligheid en de support.

3 beloften door een Managed Hosting Provider

“We doen bij Managed.nl 3 belangrijke beloften aan klanten die ons kiezen als Managed Hosting Provider. Dat betekent dat we razendsnelle hosting garanderen, net als maximale veiligheid en natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week support.”

  • Snelheid
    De snelheid van hosting is van essentieel belang voor de werking daarvan. Snelle hosting zorgt voor de beste gebruikservaring, om daar zonder zorgen goed mee te kunnen werken.
  • Veiligheid
    Een tweede element is veiligheid. Maximale beveiliging garandeert een goede werking van de hosting. Met name DDoS-protectie en de ISO-certificering van Managed zorgen hier voor belangrijke voordelen.
  • Service
    Tenslotte blinkt Managed uit in service, door 24/7 Nederlandse support aan te bieden. Klanten die gebruik maken van een Managed Hosting Provider kunnen er daarmee vanuit gaan dat ze er in ieder geval nooit alleen voor staan.

“We garanderen deze drie elementen, omdat het belangrijke pijlers zijn van onze dienstverlening. Die zorgen er samen voor dat klanten er vanuit kunnen gaan dat wij het als Managed Hosting Provider goed voor ze regelen. Bijvoorbeeld voor accountants, net als voor diverse andere branches.”

Prijzen: wat kost dat?

En qua Managed Hosting Provider prijzen, waar moeten we dan aan denken? “Dat is lastig om daar een richtprijs voor af te geven. Het hangt bijvoorbeeld af van wat we precies doen voor de klant en hoe het pakket op maat eruit ziet. Wil de klant bijvoorbeeld gebruik maken van Disaster Recovery? Dan passen we de aanbieding daarop aan. Het is altijd maatwerk, waarvoor we graag een vrijblijvende offerte uitbrengen. Bovendien kunnen klanten altijd een demo proberen, zodat ze de dienstverlening zelf kunnen ervaren,” aldus Robert Bolder van Managed. Die demo uitproberen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.