Patrick Wessels Geen reacties

Werkplekbeheer biedt uitgebreide voordelen, bijvoorbeeld om efficiënter te werken. In minder tijd, voor lagere kosten of met meer mogelijkheden. Vooral als de complexiteit van de organisatie en de IT toeneemt is het belangrijk om de werkplekken goed te (laten) beheren.

We zijn uw specialist in werkplekbeheer, bijvoorbeeld om een medewerker vanaf z’n iPhone op een vakantieadres e-mail te kunnen controleren. Of om een belangrijk document te ondertekenen via een openbaar netwerk. Uiteraard volkomen veilig, dankzij slimme beveiliging.

Voordelen van werkplekbeheer

Benieuwd naar een paar voordelen van werkplekbeheer? Wij zetten er 3 op een rij:

  • Licenties beheren
  • Voorspellende analyses
  • Adaptieve toegang tot werkplekken

Licenties beheren

Dankzij licentiebeheer heeft u een duidelijk overzicht over alle gebruikte software, zodat het daar niet aan ontbreekt. Voor desktops en laptops, net als voor tablets en smartphones. Goed werkplek beheer maakt het vanuit één oplossing mogelijk om alle licenties in kaart te brengen. Dat voorkomt compliance-fouten en de kosten die daarbij horen. Het vermindert de werkdruk op de IT-afdeling en helpt dubbele licenties bloot te leggen. Om die op te zeggen, zodat u onder de streep op de kosten bespaart.

Voorspellende analyses

Dankzij werkplekbeheer kunt u gebruik maken van voorspellende analyses. Door situaties te voorspellen of die te simuleren, om de uitrol van applicaties soepeler te laten verlopen. Wij kunnen snelle handelen in het geval van een calamiteit of vooraf testen waar zich eventuele knelpunten bevinden. Vanuit een virtuele omgeving, zodat eventuele fouten geen (grote) gevolgen hebben.

Adaptieve toegang tot werkplekken

Een werkplek op iedere locatie met ieder gewenst apparaat: werkplekbeheer maakt uw organisatie volkomen flexibel. Zodra er voldoende bandbreedte beschikbaar is zorgen wij voor de beveiliging en toegang tot het netwerk. Om een printer op locatie te configureren of om gevoelige gegevens te delen. Zonder dat u risico loopt op eventuele problemen daarmee. Het beheer van de werkplek maakt van de wereld uw kantoor, om ook op locatie en onderweg zonder problemen door te kunnen werken.

Werkplekbeheer: voor onderwijs en andere branches

We zijn uw zakelijk specialist in werkplek beheer. Bijvoorbeeld voor het onderwijs en voor diverse andere branches. Met de support die u zoekt. En vanuit de ervaring die het ons mogelijk maakt om efficiënt te werken.

Benieuwd hoe werkplekbeheer voor uw organisatie een waardevolle investering kan zijn of hoe we concreet aan de slag gaan? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.