Patrick Wessels Geen reacties

Workspace: dé oplossing van Microsoft om eenvoudiger te werken. We passen het toe bij onze klanten op het gebied van bewindvoering en in diverse andere branches. Slimme software van Microsoft, om bedrijfsdata, e-mail, agenda’s en Office 365 handig bij elkaar te brengen.

Eén overzicht, met daarin alle belangrijke informatie. Inclusief de mogelijkheid tot een RSS-feed, om daarin live nieuwsupdates te plaatsen die geselecteerde leden meteen te zien krijgen. De ideale manier om samen te werken en altijd het overzicht te behouden over alle belangrijke data.

Alle afspraken bij elkaar

Workspace van Microsoft biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld alle afspraken bij elkaar te brengen. Voor één gesynchroniseerde agenda op verschillende apparaten. Om geen afspraak meer te missen en de dagen zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Een fijne gedachte, die ervoor zorgt dat alle medewerkers altijd het overzicht hebben waar ze graag mee werken. Dat is een prettig idee, dat bovendien de productiviteit kan vergroten. De techniek doet z’n werk, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Wij kunnen u helpen met Workspace te gaan werken en zijn bovendien beschikbaar voor support, zodat u en uw medewerkers er nooit alleen voor komen te staan.

Bedrijfsdata en e-mail bij elkaar

De overzichtelijke agenda is echter lang niet alles, dat is slechts het begin. Dankzij Workspace wordt het mogelijk om alle bedrijfsdata bij elkaar te verzamelen, net als e-mail vanuit verschillende programma’s. In overzichtelijke tegels (tiles), waardoor u meteen ziet wat er moet gebeuren. Of welke onderdelen van de organisatie aandacht nodig hebben.

Op die manier wordt het heel eenvoudig om e-mails op tijd te beantwoorden en weg te werken. Gecombineerd met belangrijke bedrijfsdata of om beslissingen te nemen op basis van de juiste onderliggende gegevens. Een dashboard met alle belangrijke gegevens, die het voor organisaties gemakkelijker maakt om alle informatie te structureren.

Integratie met Office 365

Tenslotte biedt Workspace, natuurlijk, de mogelijkheid tot integratie met Office 365. Dat maakt het bijvoorbeeld gemakkelijk om bestanden te delen en daarover het overzicht te bewaren. Een fijne manier van werken, die er voor alle medewerkers voor zorgt dat ze goed weten waar zij aan toe zijn.

Workspace: ideaal voor bewindvoerders en andere branches

Wilt u ook eenvoudiger werken met Workspace en zoekt u ervaren professionals die u daarbij kunnen begeleiden? We werken voor bewindvoerders en voor diverse andere branches. Daardoor hebben we veel ervaring met implementaties. Juist op het moment dat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar wenst te hebben. En heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.