Patrick Wessels Geen reacties

Bouwen aan een online werkplek en dat op een veilige manier doen voor uw organisatie? Met 3 van onze tips houdt u de veiligheid hoog in het vaandel, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

We werken voor diverse bedrijven op het gebied van bewindvoering, net als voor andere branches. Wij helpen u de mogelijkheden vergelijken, zodat u een Hosted Werkplek kunt gebruiken die aan al uw wensen voldoet.

3 tips voor een veilige online werkplek

Benieuwd hoe u veilig online kunt werken? We zetten 3 belangrijke tips op een rij:

  • Denk aan fysieke en procedurele veiligheid
  • Waarborg de continuïteit
  • Gebruik een virtuele server

Denk aan fysieke en procedurele veiligheid

Veiligheid heeft meerdere facetten, vooral als het gaat om een online werkplek. Wij denken met u mee over zowel de fysieke veiligheid als de procedurele veiligheid. Wij voorkomen bijvoorbeeld dat onbevoegden fysiek toegang krijgen tot uw servers en de data die belangrijk is voor het bedrijf. Daarnaast helpen we de organisatie zo in te richten dat u op een veilige manier gebruik kunt maken van de Hosted Werkplek. Het is die combinatie van elementen die er voor bewindvoerders en in andere branches voor zorgt dat u hier zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Waarborg de continuïteit

Goede veiligheid vraagt om uitstekende continuïteit. De software moet functioneel zijn, maar moet ook precies doen wat u daarvan verwacht. Wij zorgen ervoor dat de Hosted Werkplek altijd beschikbaar is, omdat hardware en software uitstekend op elkaar zijn afgestemd.

Wij letten op het benodigde onderhoud en belangrijke updates, zodat u kunt rekenen op een online werkplek waar u zonder omkijken gebruik van kunt maken. De data is alleen beschikbaar voor uw medewerkers die daar toegang toe moeten hebben, terwijl u slim gebruik kunt maken van de cloud.

Gebruik een virtuele server

De beste keuze voor een veilige online werkplek is een virtuele server. Het is dé manier om antwoord te geven op de groeiende hoeveelheid data, gegevens en informatie. Het grote voordeel daarvan is de schaalbaarheid, waardoor u op een voordelige en efficiënte manier gebruik kunt maken van optimale mogelijkheden.

Tip: een virtuele server is een meer duurzame keuze, waardoor u tegelijkertijd werkt aan het groene imago van uw organisatie.

Online werkplek: veilig werken in de cloud

Interesse in een online werkplek en wilt u daar vooral op een veilige manier gebruik van maken? We leggen het bedrijven in bewindvoering en in andere branches graag in klare taal uit, zodat u goed weet wat er mogelijk is en waar u daarbij op dient te letten.