Patrick Wessels Geen reacties

Gehoord van Microsoft Azure, maar benieuwd hoe u daar als organisatie goed gebruik van kunt maken? We gebruiken het zakelijke cloudplatform voor boekhouders en andere branches. Waarbij wij er als specialist voor zorgen dat u naar het technische gedeelte geen omkijken heeft.

U profiteert op die manier van de voordelen van Microsoft Azure, zonder dat u daar daadwerkelijk zelf mee aan de slag hoeft. Zoals boekhouders en andere specialisten, die daardoor altijd de beschikking hebben over belangrijke bestanden. Altijd en overal, op basis van een veilige verbinding.

De voordelen van Azure

Microsoft Azure biedt een aantal belangrijke voordelen, waarmee u een uitstekende keuze maakt. We zetten de belangrijkste voor u op een rij:

 • Productiviteit
  Dankzij 100 services en geweldige end-to-end hulpprogramma’s bent u met Microsoft Azure optimaal productief. Iets dat we nauwkeurig voor u inrichten en uw medewerkers goed in kunnen trainen, om optimaal gebruik te maken van de beschikbare mogelijkheden.
 • Hybride cloud
  Microsoft Azure is een hybride cloud, waardoor we de mogelijkheid hebben om te ontwikkelen en implementeren waar we dat willen. Een hybride cloud met geavanceerde mogelijkheden, in dienst van uw visie en de resultaten die u wilt bereiken.
 • Intelligente apps

  We ontwikkelen intelligente apps en krachtige services, om gegevens bruikbaar te maken en kunstmatige intelligentie toe te passen. Uiteraard afgestemd op de manier waarop u als specialist gebruik wil maken van Microsoft Azure.
 • Vertrouwde keuze

  Tenslotte is het een uitermate vertrouwde keuze. De Microsoft Cloud wordt gebruikt door 90% van de Fortune 500-bedrijven in de Verenigde Staten en is ook in Nederland een populaire keuze bij serieuze organisaties.

Microsoft Azure voor boekhouders en andere branches

We gebruiken de software onder andere voor boekhouders, net als voor een aantal andere branches. Die ervaring zorgt ervoor dat we goed weten wat de belangrijke taken zijn waar u mee werkt en hoe die beschikbaar dienen te zijn. Daar bovenop verdiepen we ons in uw huidige IT-infrastructuur. Om u van daaruit te helpen de volgende stap te maken naar meer productiviteit. Daar kan Microsoft Azure een belangrijke rol bij spelen. Bij boekhouders en in andere branches, afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van zal gaan maken.

Specialist in Microsoft Azure

We zijn uw specialist in Microsoft Azure. Voor heel Nederland, dankzij onze klanten door heel het land. Dat betekent dat we goed weten wat er speelt in de branche of waar u regionaal mee te maken heeft. Vervolgens verdiepen we ons verder in uw organisatie. Voor een advies op maat en een implementatie die uw wensen realiseert. Wilt u meer weten over Microsoft Azure of de manier waarop u daar met uw organisatie gebruik van kunt maken? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer.