Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Disaster Recovery

Replicatie of herstel van uw bedrijfsdata, zodra zich problemen voordoen. Eenvoudig in te richten en te beheren, voor 100% borging van uw informatiebeveiliging. Maximale zekerheid voor uw data. Disaster Recovery as a Service als oplossing bij diefstal of brand. Onafhankelijk van de fabrikant, voor maximale veiligheid en flexibiliteit.

Voorkom dat bedrijfsdata verloren gaat, door op voorhand een plan te maken voor Disaster Recovery. Snel herstel van kritische bedrijfsdata, zodat u direct verder kunt waar u gebleven was. Professionele mogelijkheden tijdens de kritische eerste fase. Een relatief voordelige oplossing die grote bedrijfsrisico’s helpt af te dekken.

Disaster Recovery as a Service

Voorkom dat uw organisatie ten onder gaat aan het verlies van bedrijfsdata. Gebruik Disaster Recovery as a Service om problemen voor te zijn en direct in actie te kunnen komen na diefstal, brand of andere problemen met uw informatiebeveiliging.

  • Eenvoudig uw bedrijfsdata herstellen
  • Geschikt voor veeleisende bedrijfsdata
  • Realtime controles op beschikbaarheid van uw data
  • Kosten besparen met Disaster Recovery as a Service
  • Snel herstel, zonder wachttijden

Voordelen van Disaster Recovery

Back-up zonder zorgen

Automatische back-ups van uw kritische bedrijfsdata. Wij zijn uw specialist in Disaster Recovery en werken zonder dat u daar hinder van ondervindt. Zorgeloos ondernemen, terwijl uw data bij ons in goede handen is.

Professioneel Disaster Recovery Plan

Een professioneel Disaster Recovery plan op basis van onze handige tips en uitgebreide ervaring. Voldoe aan kritieke eisen en voorkom dataverlies door diefstal, brand of andere informatierisico’s.

100% beveiliging van het datacenter

Uw bedrijfsdata in veilige handen, dankzij 100% beveiliging van ons datacenter. Disaster Recovery op basis van noodgeneratoren, brandblusinstallaties en voldoende mankracht voor eventuele calamiteiten.

2500+ tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw Online Werkplek zonder onderbreking beschikbaar vanuit de Nederlandse cloud.

Nederlandse datacenters

Opslag en back-ups in onze geografisch afzonderlijke Nederlandse datacenters.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Ontdek uw Disaster Recovery

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van Disaster Recovery, net als die van Anti-Virus, Anti-Spam of Back-up en Archivering. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top