Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Demo aanvragen

ICT Demo Aanvragen

Managed is uw ervaren ICT dienstverlener. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en bieden state-of-the-art dienstverlening. Wij brengen uw organisatie naar een hoger ICT-niveau. Financieel onafhankelijk en gedreven door de nieuwste technieken, voor de beste oplossingen. ISO- en NEN-gecertificeerd.

Klanten zijn tevreden over onze ICT-dienstverlening en laten dat graag blijken in de klantcases. En ontdek bovendien onze referenties. En zelf ervaren hoe onze ICT dienstverlening voor u kan werken? U kunt die uitproberen met een handige demo.

Veel gestelde vragen over ICT demo’s

Bieden jullie 24/7 dekking en support?

Ja, we zijn altijd bereikbaar en zorgen voor 24/7 ondersteuning. Voor optimale bereikbaarheid, zowel bij vragen als eventuele storingen. Soms standaard inbegrepen bij de ICT demo en in andere gevallen afzonderlijk verkrijgbaar.

Hoe snel reageren jullie medewerkers bij problemen?

Medewerkers reageren binnen kantooruren op werkdagen standaard binnen 60 minuten. Wilt u sneller contact? Dan zijn we zowel over uw ICT demo als onze dienstverlening ook telefonisch bereikbaar.

Is een ICT demo altijd vrijblijvend?

Ja, een ICT demo is altijd volledig vrijblijvend en kosteloos. Om onze ICT diensten uit te proberen. Gebruik een demo voor onze ICT dienstverlening en ontdek hoe we u goed van dienst kunnen zijn.

Kunnen jullie mijn data omzetten?

Ja, we hebben veel ervaring met het veilig omzetten van klantdata van fysieke servers naar de cloud. Soepel en bijvoorbeeld met een twin-data oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ICT demo aanvragen

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen van een ICT demo. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top