Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

Ringbaan Zuid 10

6905DB, Zevenaar

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Demo aanvragen

Onze dienstverlening uitproberen

Met meer dan 10 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening zijn wij de experts die uw organisatie naar een hoger ICT-niveau brengen. Financieel onafhankelijk en gedreven door de nieuwe technieken. Profiteer van een gecertificeerde (ISO 27001:2013 & NEN7510) organisatie en persoonlijke aanpak.

Klanten zijn tevreden over onze dienstverlening. Klantcases en referenties zijn voorhanden om een indicatie te geven van onze klanttevredenheid. Begin vandaag met het optimaliseren van uw ICT-infrastructuur en neem contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een support 24/7 dekking?

De infrastructuur voor organisatie moet altijd bereikbaar zijn. Onze medewerkers zijn dit ook, met een managed servicecontract kunt u dergelijke garanties verkrijgen. Bij sommige diensten is dit overigens ook standaard inbegrepen.

Hoe snel reageren jullie?

Normaal gesproken reageren wij binnen het uur op werkdagen (binnen kantooruren). Uiteraard kunt u ook direct met ons contact opnemen door de telefoon op te pakken en ons te bellen.

Is een demonstratie vrijblijvend?

Uiteraard, wij verzorgen enkel tevreden klanten en een demonstratie is helemaal kosteloos. Neem vandaag nog contact met ons op en wij laten een demonstratie van onze dienstverlening zien.

Hoe eenvoudig is onze data om te zetten?

Wij hebben veel ervaring met het omzetten van klantdata dat op kantoor staat naar de cloud te brengen in ons datacenter. Wenst u een soepele overgang en een twin-datacenter oplossing? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Demonstratie van onze dienstverlening

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht

Top