Patrick Wessels Geen reacties

Zakelijk bellen met een mobiel nummer? Daar komen startende ZZP-ers goed mee weg, maar professionele organisaties hebben een vast nummer nodig. Vaste telefonie biedt allerlei voordelen en is meer dan de traditionele keuze om zakelijk te kunnen bellen.

Voordelen van vaste telefonie

Welke voordelen biedt vaste telefonie? We zetten de belangrijkste op een rij:

  • Professionele uitstraling
  • Laagste belkosten
  • Lokaal telefoonnummer

Professionele uitstraling

Op een visitekaartje komt u weg met een 06-nummer, maar dat geldt niet voor briefpapier, de website en andere communicatie vanuit het bedrijf. Het is belangrijk om daar een vast nummer te kunnen presenteren. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en wekt vertrouwen. Belangrijk bij klanten, leveranciers en andere relaties, die zoeken naar een betrouwbare partner.

Laagste belkosten

Een oplossing voor vaste telefonie is zakelijk bovendien een voordelige keuze. Zowel binnen het onderwijs, de IT als in andere branches. Bellen naar mobiele nummers is niet meer zo duur als in het verleden, maar een telefoongesprek naar een vast nummer is nog altijd de goedkoopste keuze.

Klanten en leveranciers bellen graag naar een vast nummer, omdat ze dat nog altijd associëren met de laagste kosten. Ze bellen voor 1 tot 2 eurocent per minuut, waardoor dit aanvoelt als ‘gratis’. Het is daarom heel belangrijk om als bedrijf gebruik te maken van vaste telefonie, zodat klanten, leveranciers en andere relaties u kunnen bereiken op een vast nummer.

Lokaal telefoonnummer

Lokaal actief? Dan biedt vaste telefonie nog een aanvullend voordeel. Met het vaste nummer is het mogelijk om aan te geven in welke regio u actief bent. Zoals in de regio Rotterdam met een 010-nummer, rondom Amsterdam met een 020-nummer of rondom Utrecht met een 030-nummer.

Het vaste telefoonnummer met de regiocode laat zien waar u actief bent, iets dat meteen vertrouwen wekt bij klanten in de buurt. En werkt u juist landelijk met de organisatie? Dan is vaste telefonie met een 088- of een 085-nummer een betere keuze. Dat zijn de landelijke telefoonnummers voor vaste telefonie, waardoor u juist niet gebonden bent aan een regio.

Specialisten in vaste telefonie: onderwijs, IT en meer

Bij Managed zijn we specialisten in vaste telefonie. We werken bijvoorbeeld voor organisaties in de IT en in het onderwijs. Daar zorgen we voor slimme IT-oplossingen, altijd op een manier zodat iedereen er gebruik van kan maken. Zonder de technische kennis, omdat wij er aan de technische kant voor zorgen dat u er heel gebruiksvriendelijk mee kunt werken.