Patrick Wessels Geen reacties

Veilig gebruik maken van de cloud? Dat is een Private Cloud Platform de beste keuze. Een 100% veilige online omgeving, waar alleen u gebruik van kunt maken. Opgebouwd volgens uw specifieke eisen en wensen, terwijl wij het beheer voor u uit handen nemen. Geen omkijken naar, terwijl u er op kunt rekenen dat de cloud altijd beschikbaar is.

We bouwen Private Cloud Platforms voor bijvoorbeeld bewindvoerders, net als voor diverse andere bedrijven in Nederland. Volledig ontzorgd dankzij hoogwaardige virtualisatie, zonder dat u daar technische kennis bij nodig heeft. U kunt zich bezighouden met uw organisatie, terwijl wij ervoor zorgen dat de digitale omgeving de ideale faciliteiten biedt.

Private Cloud Platform voor bewindvoerders

We bouwden recent bijvoorbeeld een Private Cloud Platform voor een bewindvoerder. De organisatie heeft nu altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens, terwijl die optimaal beschermd zijn. Alleen de eigen medewerkers met de juiste toegangsrechten kunnen erbij. Zowel op de zaak als bij cliënten op locatie.

Wij garanderen de uitstekende beveiliging van de gevoelige gegevens, terwijl de bewindvoerders daar zonder zorgen gebruik van kunnen maken. Maximaal betrouwbaar en snel beschikbaar. Dankzij de hoogwaardige Private Cloud Platform die we ontwikkelden. Een eigen online cloud, zodat de bewindvoerders niet langer afhankelijk zijn van bestanden en gegevens op de eigen computer of laptop.

Specialist voor de Private Cloud

We zijn gespecialiseerd in Private Clouds. Daarmee zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van slimme cloudtechnologie, zonder dat u daarbij afhankelijk bent van de bekende grote aanbieders. U hoeft uw gegevens niet te delen met Dropbox, Google of Microsoft. In plaats daarvan gebruikt u een Private Cloud Platform, zodat alleen u en uw medewerkers toegang hebben tot de gevoelige gegevens.

Ondertussen kunt u wel rekenen op de handige functionaliteiten van de grote aanbieders. Bestanden worden netjes gesynchroniseerd op alle apparaten. En zijn via internet zonder problemen beschikbaar. Om zowel op de zaak als op locatie vlotter te kunnen werken, met alle belangrijke gegevens die er nodig zijn om beslissingen te nemen en beoordelingen te maken.

Voor diverse bedrijven in Nederland

Heeft u net als de bewindvoerder waarvoor we werkten interesse in een Private Cloud Platform of wilt u daar meer over weten? We vertellen u graag meer over hoe dit binnen uw organisatie in Nederland een goede keuze vormt.

We laten u graag een demo zien? Ervaar zelf hoe een Private Cloud het mogelijk maakt om effectiever te werken, omdat alle documenten en gegevens op het juiste moment en overal beschikbaar zijn. En heeft u andere vragen over onze ICT-dienstverlening? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.