Patrick Wessels Geen reacties

Experts pleiten voor een ‘nationale firewall’ om DDoS-aanvallen in de toekomst beter af te kunnen wenden. De kans dat die er komt is klein en de kans dat dit op korte termijn gebeurt is nog veel kleiner. Terwijl u ondertussen wel te maken heeft met dreiging en risico’s, waardoor het verstandig is om daar actie op te ondernemen, bijvoorbeeld als het gaat om applicatiehosting.

Beveiliging van uw applicatiehosting

Iedere organisatie gebruikt belangrijke applicaties. Om de werkzaamheden intern te coördineren, om met klanten te communiceren en de financiële gegevens bij te kunnen houden. Die applicaties gebruiken we bij voorkeur online, zodat we daar altijd en overal toegang toe hebben. Prettig, maar dat vraagt om hosting en dat brengt een risico met zich mee.

Wij verzorgen applicatiehosting met DDoS-protectie, op basis van ISO-certificering. Een hele mond vol, maar in de kern een slimme technische oplossing om veilig te kunnen ondernemen. Bijvoorbeeld als advocatenkantoor of een andere onderneming. Waarbij wij de techniek voor u verzorgen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Voor advocaten en andere bedrijven in Nederland

We werken op die manier voor verschillende advocaten en complete bureaus in Nederland. We zorgen er met de professionele applicatiehosting voor dat zij hun applicaties op iedere locatie en op ieder moment kunnen gebruiken. Zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over een DDoS-aanval.

Dat betekent optimale continuïteit voor de organisatie. Advocaten hebben beschikking over de voor hen belangrijke documenten, ook als het erom draait voor een rechtszaak en er net daarvoor een DDoS-aanval plaatsvindt. Wij zorgen er met applicatiehosting voor dat u zich daar als organisatie in Nederland geen zorgen over hoeft te maken, zodat u gewoon door kunt gaan met ondernemen.

Ervaren specialisten: DDoS protectie met ISO-certificering

We maken voor de hosting van applicaties gebruik van DDoS-protectie met ISO-certificering. Dat betekent dat we netjes voldoen aan de strenge richtlijnen om dat op een kwalitatief hoogwaardige manier te doen. Waarbij we de risico’s netjes afdekken en er vanuit een grondige werkwijze voor zorgen dat u kunt blijven ondernemen. Zonder dat u daar de technische kennis bij nodig heeft, want die hebben wij in huis. Zodat we u de technische werkzaamheden uit handen kunnen nemen, en u zonder zorgen gebruik kunt maken van uw applicaties.

Wij beveiliging uw applicatiehosting en zorgen er daarmee voor tal van bedrijven in Nederland voor dat zij zich niet druk hoeven te maken over een DDoS-aanval.

Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat of wilt u meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over applicatiehosting en onze andere dienstverlening.