Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Back-up

Switchen van een eigen fysieke hardware-omgeving naar de cloud: maak gebruik van colocatie. Wij garanderen uw bedrijfsdata, met geavanceerde back-ups en replicatie van alle kritische gegevens. Geen zorgen over de overstap, met dezelfde infrastructuur zoals u die nu binnen de organisatie gebruikt. Colocatie om een zorgeloze switch te maken en alle mogelijkheden van de cloud te benutten.

Met collocatie huurt u fysieke ruimte in een datacenter, waarbij u gebruik kunt maken van onze Datacenter Services. Wij verzorgen de ICT-infrastructuur voor uw organisatie, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Eenvoudig en toch maximaal professioneel, dankzij goedkope colocatie door ervaren specialisten. Wij helpen u stap voor stap te verhuizen naar de cloud.

Goedkope colocatie door professionals

Colocatie vergelijken? Controleer veiligheid, stabiliteit, betrouwbaarheid en natuurlijk de prijs. Wij voorkomen verlies van bedrijfsdata door brand, diefstal of beschikbaarheid. Gebruik colocatie in een datacenter, dat aan alle strikte veiligheidseisen voldoet. Inclusief calamiteitenplan in overeenstemming met de brandweer, voor maximale zekerheid over uw ICT-apparatuur en uw kritische bedrijfsdata.

Wij verhuizen uw hardware en verzorgen het onderhoud, zodat u daar geen omkijken naar heeft. We maken koppelingen met onze cloud in hetzelfde datacenter of een twin-datacenter omgeving. Twee datacenters die met elkaar in verbinding staan, voor optimale mogelijkheden voor back-ups en replicatie van uw bedrijfsdata.

Voordelen van colocatie

ISO-gecertificeerd datacenter

Gebruik van ISO-gecertificeerde datacenters die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Duidelijke processen en maximale zekerheid over uw ICT-apparatuur en kritische bedrijfsdata. Colocatie zonder zorgen: uw apparatuur en data is bij ons in goede handen.

Gegarandeerde beschikbaarheid

Een snel en redundant uitgevoerd netwerk, met verbindingen over heel de wereld. Noodoplossingen in Duitsland en Engeland, voor gegarandeerde beschikbaarheid voor de colocatie van uw apparatuur met bedrijfsdata.

Twin-datacenter zonder uitval

Directe verbindingen met een ander datacenter. Dankzij het twin-datacenter kunt u rekenen op betrouwbare back-ups en de mogelijkheid tot replicatie, vanaf een andere fysieke locatie met dezelfde ISO-certificering en redundante netwerken.

Cold Corridor: 24/7 toegankelijk

Een Cold Corridor-constructie voor optimale koeling van het datacenter. Koude en warme gangen voor de ideale omgeving van uw ICT-apparatuur. Met gebruik van restwarmte voor een milieuvriendelijke keuze. En bovendien 24/7 toegankelijk.

2500+ tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw Online Werkplek zonder onderbreking beschikbaar vanuit de Nederlandse cloud.

Nederlandse datacenters

Opslag en back-ups in onze geografisch afzonderlijke Nederlandse datacenters.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Ontdek betrouwbare colocatie

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van betrouwbare colocatie of online back-up. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top