Bij het werken in de zorg heeft u te maken met diverse gegevens, waaronder patiëntgegevens, kosten en administratie. Voor deze verschillende onderdelen maakt u wellicht al gebruik van bijvoorbeeld AFAS, Bizon Software of het Cliëntvolgsysteem van Smart FMS.

U kunt uw werk nog efficiënter maken door alle bedrijfsapplicaties en software in onze cloud samen te brengen. Zo kunt u waar en wanneer u wilt gebruik maken van deze software. Samen met u bepalen wij welke software voor u van belang is om zo tot de ideale oplossing te komen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze servicedesk. Tevens kunt u contact opnemen voor persoonlijke ondersteuning als u gebruik maakt van onze diensten.

Mobiele werkplek in de zorg
Mobiele werkplek in de zorg

Beschermde patiëntgegevens

De veiligheid van uw patiëntgegevens is zeer belangrijk vanwege privacy. Wij bieden dan ook diverse diensten aan zodat u deze gegevens veilig kunt bewaren. Zo kunt u kiezen voor back-ups, dubbele authenticatie en anti-virus services.

Kwalitatieve Onderhoud Services

Maak gebruik van onze onderhoud services waaronder werkplekbeheer, infrastructuurbeheer en systeem- en netwerkbeheer.

Veilige patientgegevens in de Cloud

De gegevens van uw patiënten zijn veilig dankzij data-encryptie, anti-virus middelen en twee-staps-verificatie.

Efficiënt met data werken

Om zo efficiënt en veilig mogelijk met de data te werken kunt gebruik maken van colocatie, een eigen online werkplek en onze applicatiehosting.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht