ICT voor de zorg en welzijn. Een online werkplek om efficiënter te werken, zonder dat u omkijken heeft naar de IT-infrastructuur. Die nemen wij voor onze rekening, voor één cloud met alle belangrijke en benodigde software en applicaties. We zorgen tevens voor de integratie met bijvoorbeeld AFAS, Bizon Software of het cliëntvolgsysteem van Smart FMS.

Geen zorgen over uw software en altijd en overal werken. Met een online werkplek, op basis van uitstekende back-up en beveiliging. Bijvoorbeeld van uw software en data, net als de belangrijke patiëntgegevens waar u mee werkt. Voor de zorg en welzijn in de cloud, op basis van een nauwkeurig samengesteld pakket op maat.

Mobiele werkplek in de zorg
Mobiele werkplek in de zorg

Efficiënter werken met een online werkplek

Wij helpen u met ICT efficiënter te werken. Vanuit een online werkplek, met een cloud die altijd en overal beschikbaar is. Op kantoor, bij de cliënt op locatie en ook onderweg. Werken vanuit de cloud binnen de zorg en welzijn. En heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Back-up en beveiliging van patiëntgegevens

Uw gegevens en data zijn in uitstekende handen. Wij zijn ISO-gecertificeerd en maken gebruik van geavanceerde back-ups en beveiliging. Geen zorgen over de privacy van uw cliënten en belangrijke data van uw organisatie. Bijvoorbeeld met back-ups, twee factor authenticatie en anti-virus oplossingen.

Onderhoud op maat

Ervaren specialisten voor het ICT onderhoud op maat. Met werkplekbeheer, infrastructuurbeheer of op basis van systeem- en netwerkbeheer.

100% veilige gegevens

Uw data en gevoelige cliënteninformatie in uitstekende handen. Dankzij data-encryptie, anti-virus oplossingen en twee factor authenticatie.

Efficiënter werken

Optimaal efficiënt werken, dankzij een online werkplek in de cloud. Op kantoor, onderweg en op locatie. Ook met colocatie en applicatiehosting.

ICT voor zorg en welzijn

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw zorg- en welzijnorganisatie. Net als voor de financiële dienstverlening, accountants, bewindvoering en boekhouders. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht