In de zakelijke dienstverlening is het zeer belangrijk om veilig met uw klantgegevens om te gaan en om regelmatig contact met uw klanten te hebben. De kans is groot dat u al gebruik maakt van software om u bij uw werk te ondersteunen. Wellicht maakt u gebruik van software zoals Unit4, Exact of AFAS. Met onze diensten kunt u uw werkzaamheden nog beter uitvoeren.

Gegevens van klanten zullen uiteraard veilig opgeslagen moeten worden. Wij bieden daarvoor verschillende diensten aan waaronder back-ups en disaster recovery. Tevens maken wij gebruik van two-factor authentication en anti-virus services. Om eenvoudig contact op te nemen met klanten bieden wij telefonie services en Skype for Business aan.

Zakelijke dienstverlening in de cloud
Zakelijke dienstverlening in de cloud

Flexibel werken

Dankzij onze online werkplek kunt u altijd en overal werken. In deze werkplek staan alle bedrijfsapplicaties en software die voor u noodzakelijk zijn op één overzichtelijke plek. In overleg met u kunnen wij deze werkplek volledig naar uw eisen en wensen samenstellen.

Beveiligde klantdata

Wij maken gebruik van data-encryptie, anti-spam middelen en two-factor authentication om de informatie over uw klanten te beveiligen.

Optimale dienstverlening

Help uw klanten zo goed mogelijk door duidelijk te communiceren met onze telefonie diensten en Skype for Business.

Overzichtelijk samenwerken

Zorg voor overzicht en een goede samenwerking dankzij colocatie en de zelf samengestelde online werkplek.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht