Zakelijke dienstverlening met maximale flexibiliteit. Benut de mogelijkheden van ICT, terwijl wij back-ups en waterdichte beveiliging garanderen. Eenvoudig in contact met uw klanten, vanuit één centrale cloud met alle belangrijke bedrijfssoftware. Inclusief ondersteuning voor Unit4, Exact, AFAS en andere programma’s die u al gebruikt.

We zorgen voor veilige opslag van uw gegevens, inclusief back-ups en bijvoorbeeld disaster recovery. U kunt rekenen op 2-factor authenticatie en gebruik maken van onze anti-virus dienstverlening. En contact onderhouden met klanten? Dat doet u voortaan met het betrouwbare Skype for Business.

Zakelijke dienstverlening in de cloud
Zakelijke dienstverlening in de cloud

Flexibel werken: Online Werkplek

De Online Werkplek is bij uitstek geschikt voor de zakelijke dienstverlening. Geen zorgen over waar en wanneer u werkt. Alle bedrijfsapplicaties en data bij elkaar in één cloud. Vanuit een overzichtelijke digitale locatie, om zowel op kantoor, onderweg als bij de klant op locatie te kunnen werken.

ICT met back-up en beveiliging voor de zakelijke dienstverlening

Wij verzorgen de ICT voor uw zakelijke dienstverlening. Inclusief back-ups van alle belangrijke data en waterdichte beveiliging van zowel de systemen als verbindingen. Geen zorgen over de ICT, terwijl u daar gebruiksvriendelijk mee kunt werken. Helemaal up-to-date met Online Werkplekken, terwijl wij het onderhoud voor onze rekening nemen.

100% veilige klantdata

We gebruiken data-encryptie, anti-spam methoden en 2-factor authenticatie voor maximale beveiliging. Geen zorgen over de gevoelige klantdata waar u mee werkt.

Kraakhelder communiceren

Betrouwbare en flexibele communicatie dankzij het gebruik van Skype for Business en onze telefoondiensten. Altijd en overal bereikbaar, gewoon vanuit de cloud.

Overzichtelijk samenwerken

Maximaal overzicht en een goede samenwerking dankzij de mogelijkheden van colocatie. Wij helpen u de Online Werkplekken zo goed mogelijk in te richten.

ICT voor de zakelijke dienstverlening

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw zakelijke dienstverlening. Net als in de recruitment, voor advocaten, consulting en op het gebied van zorg en welzijn. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht