Binnen de branche transport en logistiek is het noodzakelijk om constant overzicht te hebben in onder andere de inkoop, de voorraden, het vervoer en de deadlines. Hiervoor maakt u waarschijnlijk al gebruik van diverse software om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Desondanks kan de functionaliteit van deze software achterblijven.

Om dit probleem tegen te gaan kunt u gebruik maken van onze online werkplek in de cloud. U bepaalt zelf welke bedrijfsapplicaties en software in de cloud komen. Zo heeft u de juiste software op een zeer bereikbare plaats staan. U en uw medewerkers kunnen zowel op het werk en onderweg als thuis in deze cloud werken. Doordat u zelf de cloud samenstelt betaalt u geen extra kosten voor software die u niet gebruikt.

Logistieke werkplek in de cloud
Logistieke werkplek in de cloud

Maatwerk staat voorop

Het grote voordeel van onze diensten is dat wij altijd maatwerk leveren. In tegenstelling tot bij andere aanbieders zit u bij ons nooit ergens aan vast. In overleg stellen wij met u een pakket samen dat volledig aan uw eisen voldoet. Met deze aanpak hebben wij al meer dan 2500 tevreden klanten geholpen.

Oplossingen voor snel herstel

Om te voorkomen dat het werk stil komt te liggen maakt u gebruik van onze Disaster Recovery bij fouten.

Datacenter Services in Nederland

Maak gebruik van onze IaaS en PaaS zodat u alleen betaalt voor hetgeen u nodig heeft.

Specialistisch onderhoud

Om alles goed te onderhouden kunt u servicecontracten, werkplek- en infrastructuurbeheer bij ons afsluiten.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht