Uw onderneming binnen de transport en logistiek is altijd onderweg. Met uw wagens en producten, maar net zo goed met uw administratie en belangrijke software. Voor inzicht en overzicht over de inkoop, voorraad, verkoop, het vervoer en deadlines. Wij bundelen de ICT die u gebruikt in één overzichtelijke cloud. Efficiënter werken, met waterdichte beveiliging en uitstekende back-ups. 

De Online Werkplek helpt u en uw medewerkers volledige locatie-onafhankelijk te werken. Alles belangrijke bedrijfsapplicaties en -software direct toegankelijk vanuit de cloud. Met goede beveiliging en back-ups, waarmee we verlies van data voorkomen. Zowel op de zaak, onderweg als thuis altijd de beschikking over alle belangrijke data en applicaties.

Logistieke werkplek in de cloud
Logistieke werkplek in de cloud

Maatwerk ICT voor uw bedrijf

ICT voor de transport en logistiek vraagt om maatwerk. Uw organisatie is uniek, wij stemmen daar de ICT-mogelijkheden op af. Op die manier garanderen we een pakket dat volledig aan uw wensen voldoet. Net als bij onze andere 2.500 andere klanten, waar we inmiddels meer dan 10 jaar ervaring hebben. ICT die voor u werkt, voor meer efficiëntie vanuit de cloud.

Online Werkplek voor transport en logistiek

De online werkplek voor de transport- en logistieksector combineert de huidige mogelijkheden van ICT met goede beveiliging en betrouwbare back-up. Geen zorgen over uw data en gegevens. Eenvoudig gebruik van de cloud, zodat alle software en data altijd en overal beschikbaar is. Op de zaak, onderweg en bij de klant op locatie.

Geen zorgen over storingen

Disaster Recovery om bij eventuele fouten of storingen meteen in te grijpen. Wij voorkomen dat het werk bij u stil komt te liggen.

Hoge ROI op uw investering

IaaS en PaaS zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Een efficiënte investering met een hoge ROI. Investeer in efficiënter werk binnen uw organisatie.

Specialisten in onderhoud

Specialisten in onderhoud voor maatwerk servicecontracten of werkplek- en infrastructuurbeheer. Geen zorgen over uw ICT, wij zorgen ervoor dat het werkt.

ICT voor de transport en logistiek

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw transport- en logistiekorganisatie. Net als in de zakelijke dienstverlening, recruitment, voor advocaten en op het gebied van consulting. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht