Retail kan niet zonder up-to-date software, om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Software die orders, klantgegevens, voorraadbeheer, omzet en productie efficiënt combineert. ICT bestaande uit meerdere systemen, die naadloos op elkaar aansluiten. Wat is er dan prettiger dan een Online Werkplek met altijd en overal toegang tot de belangrijke data en documenten.

Wellicht maakt u gebruik van Retail Pro of de software van AFAS. Hiervoor bieden wij uitstekende ondersteuning onze retail ICT-software. Een professionele koppeling en al uw bedrijfsapplicaties bereikbaar vanuit één cloud. Efficiënter werken voor de retail, omdat u altijd en overal toegang heeft tot de data en documenten die u wilt gebruiken.

Mobiele werkplek in de retail
Mobiele werkplek in de retail

Online werkplek met ondersteuning

Wij creëren een online werkplek met uitstekende beveiliging, inclusief back-up van uw data. Geen zorgen meer over uw klantgegevens en ondersteuning door ervaren specialisten. Die 24/7 voor u klaarstaan, om u op ieder gewenst moment bij te kunnen staan. Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van ICT voor de retailsector, aan de hand van kundige ICT’ers.

ICT met back-up voor retail

We garanderen een eenvoudige Online Werkplek en professionele back-up mogelijkheden voor uw belangrijke data. Geen zorgen over klantgegevens en andere belangrijke documenten. In plaats daarvan maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ICT-systemen, gewoon in combinatie met de software of systemen die u al gebruikt.

100% bescherming

Waterdichte bescherming van uw ICT. Veilige persoonlijke informatie van klanten en uw retailbedrijf. Met 2-stapsverificatie, anti-spam systemen en professionele back-ups.

Gespecialiseerde klantenservice

Onze gespecialiseerde ICT’ers staan 24/7 voor u klaar. Geen zorgen over de ICT-omgeving en software, wij zorgen ervoor dat u er niet alleen voor komt te staan.

Beter online samenwerken

Skype for Business en colocatie om efficiënter samen te werken met collega’s. Altijd en overal in contact. Stabiel en betrouwbaar.

ICT voor de retail

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw retailorganisatie. Net als in de transport en logistiek, zakelijke dienstverlening, recruitment en voor advocaten. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht