Voor de retail is het van groot belang om de juiste software te gebruiken. Verschillende gegevens waaronder orders, klantgegevens, voorraadbeheer, omzet en productie zullen verwerkt moeten worden om klanten tevreden te houden. Eenvoudig medewerkers efficiënter laten werken. Hiervoor gebruikt u wellicht software zoals Retail Pro of AFAS. Software die wij uiteraard ondersteunen op onze ICT-omgeving(en).

Om nog eenvoudiger toegang tot deze gegevens te hebben maakt u gebruik van onze online werkplek. Doordat alle bedrijfsapplicaties en software in één cloud staan, heeft u altijd toegang tot deze gegevens, waar en wanneer u ook werkt. Tevens is alles overzichtelijk verzameld op één plek.

Mobiele werkplek in de retail
Mobiele werkplek in de retail

Ondersteuning en service

Het kan lastig zijn om te bepalen welke software van belang is voor uw organisatie. Wij helpen u dan ook met het selecteren van de juiste software voor een unieke en afgestemde cloud. Dankzij onze diensten op maat zit u nooit vast aan onnodige software en extra kosten. Voor vragen of ondersteuning bij het gebruik van uw cloud kunt u altijd contact opnemen.

Beschermde klantgegevens

De persoonlijke informatie van uw klanten worden beschermd door twee-staps-verificatie, anti-spam systemen en back-ups.

Gespecialiseerde klantenservice

Maak gebruik van onze telefonie diensten om uw klanten bij vragen of klachten te woord te staan.

Optimale online samenwerking

Werk optimaal samen met uw collega’s dankzij Skype for Business, colocatie en de online werkplek.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht