Voor het werven en selecteren van personeel zijn veel gegevens nodig. Met software zoals OTYS, HROffice Recruitment en Connexys kunnen deze gegevens overzichtelijk worden verwerkt. Toch kan het zo zijn dat u meerdere soorten software nodig heeft om het werk volledig te dekken. Wij bieden u de optie om alle benodigde applicaties en software in één cloud samen te brengen. Dit bespaart veel geld en tijd.

De gegevens van de personen moeten natuurlijk veilig opgeslagen worden. Wij bieden daarom naast de cloud ook back-ups en dubbele authenticatie aan. Tevens zijn wij gecertificeerd met ISO-normen waardoor wij uw data gegarandeerd veilig houden.

Mobiele werkplek in de recruitment
Mobiele werkplek in de recruitment

Advies op maat

Een unieke dienst is ons advies op maat. Samen met de organisatie stellen wij het ideale pakket samen, zodat u alleen betaalt voor hetgeen u nodig heeft. Met meer dan 10 jaar ervaring in de recruitment branche weten wij precies wat er speelt.

Beveiligde persoonsgegevens

De gegevens van personen worden beveiligd dankzij anti-virus middelen, two-factor authentication en back-ups.

Eenvoudig communiceren

Gesprekken voeren met mogelijke werknemers wordt zeer eenvoudig dankzij onze telefonie services en Skype for Business.

Efficiënt werken met elkaar

In uw eigen samengestelde online werkplek staan alle software en bedrijfsapplicaties die u voor uw werk nodig heeft.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht