Werven en selecteren met optimale ondersteuning van geschikte ICT. De ideale infrastructuur om zowel op kantoor als op locatie efficiënt te kunnen werken. Met software zoals A-PerfectMatch van Actief Software maar ook OTYS, HROffice Recruitment en Connexys. Altijd en overal aan de slag, gewoon vanuit één overzichtelijke cloud. Dat is hoe wij ICT voor recruitment eenvoudig en effectief maken.

Wij zorgen voor de back-up en beveiliging. 100% veilige gegevens, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bijvoorbeeld door middel van back-ups op verschillende locaties, net als met dubbele authenticatie voor toegang.

Mobiele werkplek in de recruitment
Mobiele werkplek in de recruitment

Online werkplek voor recruitment

Wij verzorgen uw online werkplekken voor recruitment. Altijd met een advies op maat, aan de hand van uw specifieke organisatie. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Een hoge ROI, dankzij meer dan 10 jaar ervaring. Wij weten daardoor als geen ander wat er speelt binnen recruitment.

Back-up en beveiliging

We zijn ISO-gecertificeerd en voldoen daardoor netjes aan de normen om volledig veilig te kunnen werken. Voor uw back-up en beveiliging, net als voor uw online werkplek. Maak gebruik van slimme ICT voor recruitment, zodat u daarmee zo efficiënt mogelijk kunt werken.

100% veilige persoonsgegevens


Geen zorgen over de beveiliging van persoonsgegevens. Gebruik onze anti-virus oplossingen, de twee factor authenticatie en back-ups.

Kristalhelder communiceren

Probleemloze gesprekken met medewerkers en kandidaten. Met onze telefonie services en Skype for Business. De professionele oplossing.

Efficiënter samenwerken

Samenwerken vanuit een online werkplek. Met alle bedrijfsapplicaties en andere software die u nodig heeft, gewoon vanuit één cloud.

ICT voor recruitment

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw recruitmentorganisatie. Net als voor advocaten, consulting, op het gebied van zorg en welzijn en voor de financiële dienstverlening. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht