Een totaalpakket aan oplossingen voor het onderwijs maakt uw werk eenvoudiger. U maakt waarschijnlijk al gebruik van diverse software voor verschillende doeleinden, zoals AFAS voor het onderwijsbestuur en ESIS en ParnasSys voor onderwijsinstellingen. Het kan soms voor problemen zorgen als de functionaliteit van de software niet aansluit bij uw werk. Met onze diensten is het mogelijk om alle benodigde software en bedrijfsapplicaties te combineren in één cloud.

Wij begrijpen dat een goede dienstverlening van groot belang is. Daarom zorgen wij voor beveiligde data, snel contact met de helpdesk en persoonlijke ondersteuning. In overleg met de organisatie wordt de cloud samengesteld zodat deze aan alle wensen en eisen voldoet. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Werkplek in het onderwijs
Werkplek in het onderwijs

Uw wensen voorop

Dankzij onze jarenlange ervaring in de onderwijsbranche zijn wij u optimaal van dienst. Met ons maatwerk zit u nooit vast aan irrelevante software en kunt u uw eigen pakket samenstellen. Inmiddels hebben wij al meer dan 2500 tevreden klanten.

Beveiligde data voor onderwijs

De gegevens van leerlingen zijn veilig dankzij two-factor authentication, data-encryptie en anti-virus systemen.

Optimale onderwijs werkomgeving

Stel uw eigen cloud met de gewenste software en bedrijfsapplicaties samen om zo efficiënt mogelijk te werken.

Goede communicatie met collega’s

Maak gebruik van diensten zoals Skype for Business of telefonie om eenvoudig met scholen contact op te nemen.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht