Het onderwijs is complex en veeleisend. Onze oplossingen voor online werkplekken, back-up, beveiliging en ICT in het algemeen maken uw werk een stuk eenvoudiger. We bouwen koppelingen met software zoals AFAS voor het onderwijsbestuur en ESIS en ParnasSys voor onderwijsinstellingen. Om zorgeloos verder te werken waar u gebleven was, maar dan met een beveiligde verbinding vanuit de cloud. Al uw software en bedrijfsapplicaties overzichtelijk bij elkaar, inclusief waterdichte beveiliging.

Goede dienstverlening op basis van persoonlijk contact, met een uitstekende service. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u meer vertellen over onze 24/7 helpdesk voor uw medewerkers. Kant-en-klare ICT-oplossingen voor het onderwijs, op basis van 10 jaar ervaring bij meer dan 2.500 klanten.

Werkplek in het onderwijs
Werkplek in het onderwijs

ICT vanuit de cloud

Gebruik uw ICT in het onderwijs vanuit de cloud. Door middel van een online werkplek of specifieke mogelijkheden op het gebied van back-up en beveiliging. Altijd en overal gebruik maken van de beschikbare software en kristalheldere communicatie met collega’s, leerlingen of zelfs ouders en verzorgers. Wij tillen de ICT voor het onderwijs samen met u naar een hoger niveau.

Ervaring met ICT voor het onderwijs

We werken al meer dan 10 jaar voor 2.500 verschillende klanten, onder andere in het onderwijs. We hebben daardoor een uitgebreide ervaring met uw ICT-uitdagingen en kunnen u daar uitstekend over adviseren. We leveren maatwerk op basis van uw specifieke wensen, voor een cloud of andere ICT-oplossing op maat.

100% veilige data

Geen zorgen over de beveiliging van uw data. 2-staps verificatie, data-encryptie en anti-virus systemen voor het onderwijs.

Efficiënte werkomgeving

Efficiënt werken vanuit de cloud: al uw software en bedrijfsapplicaties op één plek bij elkaar. Altijd en overal beveiligd bereikbaar.

Kristalheldere communicatie

Skype for Business en onze telefonie-oplossingen voor kristalheldere communicatie met collega’s, leerlingen en ouders of verzorgers.

ICT voor het onderwijs

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw onderwijsinstelling. Net als in de retail, transport en logistiek, zakelijke dienstverlening en recruitment. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht