Gebruik een online werkplek, Office 365 of back-up voor uw organisatie in financiële dienstverlening. Drie van onze belangrijke diensten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden van ICT. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van onze dienstverlening, waarmee we graag zorgen voor uw complete ICT-omgeving.

Wij zorgen er met onze ICT services, security services en telefonie services voor de financiële dienstverlening voor dat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Zoekt u naar mogelijkheden op het gebied van applicatiehosting, virtuele servers of anti-spam en anti-virus? Ook daarmee zijn we diverse organisaties binnen de financiële dienstverlening van dienst, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Financiële dienstverlening
Financiële dienstverlening

Werkplek in de cloud

Gebruik een werkplek in de cloud: uitermate geschikt binnen de financiële dienstverlening. Wij zorgen er met een online werkplek, Office 365 en de back-ups voor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Alle bedrijfsapplicaties bij de hand, omdat de cloud altijd en overal beschikbaar is. Maximaal flexibel werken, terwijl wij ervoor zorgen dat u geen onnodige software hoeft aan te schaffen.

Veilige cliëntendata

Anti-spam systemen, data-encryptie en anti-virus om veilig met cliëntengegevens te werken. Geen zorgen over de veiligheid van uw data.

Optimaal klantencontact

Onbezorgd contact met uw klanten. ICT-telefoniediensten om eenvoudig contact op te nemen en zelf optimaal bereikbaar te zijn.

Zorgeloos en efficiënt werken

Efficiënter werken dankzij een goede investering. Maak gebruik van applicatiehosting, colocatie en onze andere oplossingen.

ICT voor de financiële dienstverlening

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw bedrijf binnen de financiële dienstverlening. Net als voor accountants en bewindvoerders. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht