Voor uw organisatie in de financiële dienstverlening maakt u waarschijnlijk gebruik van diverse software en bedrijfsapplicaties. Om uw organisatie nog beter te laten draaien kunt u gebruik maken van onze diverse diensten om in de cloud overal beschikbaar te zijn met uw organisatie.

Wij bieden onder andere ICT services, security services en telefonie services aan. Onder onze ICT services vallen applicatiehosting, virtuele servers en WiFi. Voor de beveiliging van gegevens bieden wij anti-spam, back-ups en anti-virus opties aan. Qua telefonie heeft u keuze uit vast, mobiel en centraal. Tevens bieden wij toestellen aan. Deze diensten zijn allemaal verbonden met onze online werkplek, waarmee u eenvoudig toegang heeft tot uw werkplek.

Financiële dienstverlening
Financiële dienstverlening

Werkplek in de cloud

Als u gebruik maakt van software voor uw werk, dan kan een online werkplek in de cloud de werkzaamheden nog eenvoudiger maken. In deze cloud worden alle software en bedrijfsapplicaties geplaatst die u nodig heeft. Doordat de cloud overal bereikbaar is, kunt u nog flexibeler werken. Wij stellen deze cloud altijd samen in overleg met de klant. Dankzij deze oplossing op maat zit u niet vast aan onnodige software.

Veilige cliëntendata

Dankzij anti-spam systemen, data-encryptie en anti-virus systemen worden de gegevens van uw cliënten beveiligd.

Optimaal klantencontact

Voor regelmatig contact met klanten kunt u gebruik maken van diverse telefonie diensten.

Zorgeloos en efficiënt werken

U kunt uw werk efficiënt en zonder zorgen uitvoeren door gebruik te maken van applicatiehosting, colocatie en een op maat gemaakte cloud.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht