Als consultant heeft u te maken met verschillende uitdagingen en verwachtingen. Om uw werk overzichtelijk en eenvoudiger te maken, gebruikt u waarschijnlijk al software zoals Avaza, Bullhorn of Epicor ERP. Met deze software kunt u het overzicht bewaren en zorgt u voor tevreden klanten.

Het is natuurlijk nog efficiënter als alle bedrijfsapplicaties en software samenkomen. Dankzij onze cloud kunt u alle benodigde software gebruiken in één omgeving. Deze cloud stelt u zelf samen zodat u alleen betaalt voor hetgeen u nodig heeft. Om u te ondersteunen bij het klantencontact bieden wij tevens telefonie aan. U heeft keuze uit vaste, mobiele en centrale telefonie. Goede communicatie is immers de sleutel tot een succesvolle samenwerking.

Consulting met een mobiele werkplek
Consulting met een mobiele werkplek

Onze overige diensten

Naast de cloud en telefonie bieden wij ook diensten aan ter beveiliging van de gegevens. Enkele voorbeelden van deze diensten zijn anti-virus, anti-spam, back-ups en disaster recovery. U kunt zo met een gerust hart uw werk uitvoeren.

Beschermde data van klanten

De informatie over uw klanten blijft veilig door gebruik te maken van two-factor authentication, back-ups en anti-spam systemen.

Optimale telefoniediensten

Om uw klanten optimaal van dienst te zijn maakt u gebruik van onze telefonie services.

Veilig en efficiënt werken

Werk overzichtelijk en zonder zorgen dankzij colocatie, onze online werkplek en applicatiehosting.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht