ICT oplossingen voor consultants, om altijd en overal veilig en efficiënt te kunnen werken. Uitstekend geschikt voor uw uiteenlopende uitdagingen en de hoge verwachtingen van klanten. Efficiënt werken vanuit de cloud, bijvoorbeeld met Avaza, Bullhorn of Epicor ERP. Efficiënt, veilig en uitermate gebruiksvriendelijk. Inclusief ondersteuning voor onze specialisten. 

Wij zorgen voor één cloud om uit te werken, met daarin alle belangrijke bedrijfsapplicaties en -software. Zonder zorgen over back-ups of beveiliging, want die nemen wij voor onze rekening. Zodat u efficiënter kunt werken. Op kantoor, bij de klant op locatie en zelfs als uw consultants onderweg zijn.

Consulting met een mobiele werkplek
Consulting met een mobiele werkplek

Online werkplek: efficiënter werken

Online werkplekken voor consultants, zodat u altijd en overal kunt werken. Uitermate efficiënt en op basis van waterdichte beveiliging. Wij helpen u de cloud samen te stellen, volledig op basis van uw specifieke wensen. Desgewenst inclusief oplossingen voor anti-virus en anti-spam, net als in combinatie met back-ups en complete disaster recovery.

Advies op maat voor consultants

Wij verzorgen de ICT voor uw consulting organisatie. Altijd op basis van maatwerk, zodat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen, bijvoorbeeld op het gebied van online werkplekken, contact met klanten en optimale efficiëntie dankzij integratie met uw bestaande software.

100% veilige klantdata

Geen zorgen over de beveiliging. We gebruiken twee factor authenticatie, back-ups en anti-spam oplossingen voor veilige klantdata.

Kristalheldere telefoniediensten

Kristalhelder in contact met uw klanten, relaties en eigen medewerkers. Dankzij onze telefoniediensten en met Skype for Business.

Veilig en efficiënt werken

Overzichtelijk en zonder zorgen. Maak gebruik van colocatie, online werkplekken en onze mogelijkheden voor applicatiehosting.

ICT voor consultants

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw consultancyorganisatie. Net als op het gebied van zorg en welzijn, voor de financiële dienstverlening, accountants en bewindvoering. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht