In de bouw heeft u te maken met veel uiteenlopende projecten, uitdagingen en eisen van klanten. Het is dan ook waarschijnlijk dat u al gebruik maakt van diverse software om het overzicht te bewaren. Met onze diensten helpen wij u om nog doeltreffender te werk te gaan.

Dankzij onze cloud kunt u alle software samenbrengen op één bereikbare plek. Hierdoor is het mogelijk om ook op andere plekken buiten de werkomgeving het werk voort te zetten. Met onze telefonie services kunt u eenvoudig contact opnemen met klanten om de voortgang van projecten te bespreken. U kunt kiezen voor mobiele, vaste of centrale telefonie. Tevens kunnen wij u voorzien van toestellen.

Werkplek in de bouw
Werkplek in de bouw

Dataopslag en veiligheid

Het opslaan van data is van belang om verlies van belangrijke data te voorkomen. Onder onze datacenter services vallen onder andere colocatie en back-ups. Voor de beveiliging kunt u gebruik maken van onze anti-virus oplossingen, archivering en disaster recovery.

Voorbereiden op verlies van data

Wees voorbereid op eventuele fouten en maak gebruik van onze disaster recovery om snel verder te kunnen werken.

ICT en Datacenter Services

Om optimaal te kunnen werken bieden wij applicatiehosting, WiFi en virtuele servers in ons datacenter aan.

Goed & specialistisch onderhoud

Voor het onderhoud bieden wij onder andere systeem- en netwerkbeheer, werkplekbeheer en servicecontracten aan.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht