In de bouw werkt u met uiteenlopende projecten, uitdagingen en eisen van klanten. Online werkplekken bieden de mogelijkheid om altijd en overal te kunnen werken. Veilig, betrouwbaar en inclusief back-ups van uw belangrijke data. Wij helpen u de ICT voor uw bouwbedrijf in orde te maken, zodat u optimaal profiteert van technische mogelijkheden. 

Wij helpen bouwbedrijven te werken vanuit de cloud, door alle software samen te brengen op één bereikbare plek. Werken op kantoor, onderweg en bij de klant op locatie. Altijd en overal toegang tot al uw bedrijfsdata en belangrijke software. Inclusief waterdichte beveiliging en met mogelijkheden voor (automatische) back-up.

Werkplek in de bouw
Werkplek in de bouw

Online werkplekken voor bouwbedrijven

Gebruik een online werkplek voor uw bouwbedrijf, zodat u altijd en overal kunt werken. 100% veilig en via een betrouwbare verbinding, met uitstekende beschikbaarheid. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een eigen cloud voor bouwbedrijven, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Veilige dataopslag voor de bouw

Waterdichte beveiliging van uw dataopslag en veilig werken vanuit de cloud. Wij hebben uw beveiliging hoog in het vaandel staan, dus uw data is bij ons in uitstekende handen. Ontdek bijvoorbeeld onze oplossingen zoals colocatie, anti-virus en disaster recovery. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in back-ups, archivering en alles op het gebied van uw ICT.

Geen verlies van data

Voorbereid op eventuele fouten, om verlies van data te voorkomen. Snel herstel van calamiteiten, dankzij back-ups en herstel.

ICT en datacenter-services

Applicatiehosting, professionele wifi en virtuele servers. ICT en datacenter-services speciaal voor de bouw. Ervaren specialisten.

Onderhoud door specialisten

Vakkundig onderhoud van uw systemen en netwerken. Professioneel werkplekbeheer of een servicecontract voor de bouw op maat.

ICT voor de bouw

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor bouwbedrijven. Net als voor het onderwijs, in de retail, voor transport en logistiek of de zakelijke dienstverlening. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht