Wij begrijpen dat u als boekhouder uw tijd goed wilt besteden en uw klanten tevreden wilt houden. Met onze verschillende diensten kunnen wij u hierbij helpen. Zo kunt u gebruik maken van onze online werkplek, waar alle software die u gebruikt in staat. Veelgebruikt zijn Unit4, Exact en AFAS. Deze online werkplek is altijd en overal beschikbaar zodat u flexibel kunt werken.

Voor de opslag van uw data maakt u gebruik van onze datacenter services. Wij bieden onder andere colocatie, back-ups, PaaS en IaaS aan. Ter beveiliging kunt u tevens gebruik maken van onze anti-virus en disaster recovery opties. Tevens kunt u bij ons terecht voor telefonie om contact te houden met uw klanten.

Service en maatwerk

Goede service en maatwerk is voor ons vanzelfsprekend. Samen met u kijken we wat de beste opties voor uw organisatie zijn en wij bieden altijd persoonlijke ondersteuning als u gebruik maakt van onze diensten. Dankzij onze oplossingen op maat betaalt u alleen voor hetgeen u gebruikt.

Veilige bedrijfsdata in Nederland

De data van uw klanten wordt beveiligd door middel van two-factor authentication, anti-virus systemen en back-ups.

Eenvoudig klantencontact

Dankzij onze services zoals telefonie en Skype for Business kunt u eenvoudig contact opnemen met uw klanten.

Werkplek Services in de Cloud

U heeft toegang tot alle software en bedrijfsapplicaties zodat u overal kan werken.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht