U wilt uw tijd zo efficiënt mogelijk indelen en klanten graag precies laten zien hoe ze er financieel voorstaan. Met onze online werkplekken voor boekhouders heeft u altijd en overal toegang tot al uw software en data, via een 100% veilige cloud-verbinding. Uiteraard kunt u in uw online werkplek voor boekhouders werken met de software die u gewend bent, zoals Unit4, Exact en AFAS.

Flexibel werken vanuit de cloud, met uitstekende beveiliging en automatische back-up mogelijkheden. Dat maakt onze online werkplek voor boekhoudkantoren de ideale keuze. Bovendien kunt u gebruik maken van diverse datacenter services. Denk aan colocatie, back-ups, PaaS en IaaS. Bovendien zijn we u graag van dienst met anti-virus en disaster recovery oplossingen.

Online werkplek voor boekhouders

De online werkplek voor boekhouders stellen we graag op maat voor u samen. We zorgen voor back-ups en waterdichte beveiliging, net als goede mogelijkheden om vanuit de cloud met uw eigen software te werken. Slimme oplossingen op het gebied van ICT, zodat u altijd en overal kunt werken alsof u op kantoor bent.

Back-up en cloud-oplossingen

Professionele back-up oplossingen om uw data veilig te stellen en een cloud specifiek afgestemd op uw wensen. Met uw software en veilige toegang tot uw data, zodat u daar zorgeloos gebruik van kunt maken. Werken waar en wanneer u wilt als boekhouder, zonder u zorgen te maken over de betrouwbaarheid, beschikbaarheid of beveiliging van de verbinding.

100% veilige bedrijfsdata

Data-opslag in Nederlandse datacenters. Beveilig door 2-staps verificatie, anti-virus en back-ups. Volledig veilig in onze handen.

Eenvoudig contact met klanten

Onderhoud contact met uw klanten via Skype for Business. Betrouwbaar en beveiligd, inclusief videomogelijkheden voor persoonlijk contact.

Werken vanuit de cloud

Altijd en overal toegang tot uw eigen software, bedrijfsapplicaties en data vanuit de cloud. Altijd via een beveiligde verbinding.

ICT voor boekhouders

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw boekhoudkantoor. Net als voor de bouw, in het onderwijs, voor de retail of transport en logistiek. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht