Waterdichte beveiliging voor 100% bescherming van uw klantdata. Als bewindvoerder heeft u te maken met gevoelige (persoons)data, die onder geen beding mag uitlekken. Wij adviseren u graag over online werkplekken, back-ups, beveiliging en ICT in het algemeen. Altijd gericht op maximale beveiliging en de mogelijkheid om efficiënter te werken met behulp van ICT.

We zijn uw specialist in datacenter services voor bewindvoerders. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van colocatie, back-ups of anti-spam en anti-virus? Wij voorkomen daarmee het gevaar op datalekken of problemen met de software. In plaats daarvan beveiligen we uw data, zodat u daar onbezorgd mee kunt werken.

Cloud voor bewindvoerders

We helpen u te werken in de cloud, speciaal voor bewindvoerders. Optimaal afgestemd op uw wensen als bewindvoerder, zodat u daar meteen gebruik van kunt maken. Wij brengen alle benodigde software voor uw kantoor samen op één plek, altijd en overal beschikbaar via een 100% veilige verbinding. Altijd en overal inloggen, om uw werk ook thuis of onderweg voort te kunnen zetten.

Back-up en beveiliging

En specifiek zorgen voor betrouwbare back-up mogelijkheden of waterdichte beveiliging van uw systemen? Wij adviseren u graag over online werkplekken en de bescherming van uw data. We zorgen er daarmee voor dat u altijd alle data tot uw beschikking heeft, zonder het risico op datalekken. We werken voor diverse bewindvoerders aan online werkplekken, zodat u daarmee optimaal gebruik maakt van beschikbare ICT-oplossingen.

100% veilige klantgegevens

We gebruiken data-encryptie, 2-staps verificatie en back-ups voor de waterdichte beveiliging van uw klantdata. 100% zonder zorgen.

Efficiënt werken in de cloud

Sneller werken met uw specifieke applicaties en software, vanuit uw eigen cloud. Altijd en overal toegang tot software en uw bedrijfsdata.

Onderhoud voor hoge kwaliteit

Systeem- en netwerkbeheer, infrastructuurbeheer en servicecontracten op maat. Optimaal onderhoud voor de hoogste kwaliteit.

ICT voor bewindvoering

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor u als bewindvoerder. Net als voor boekhouders, de bouw, in het onderwijs en op het gebied van retail. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht