Als bewindvoerder heeft u te maken met persoonlijke gegevens van klanten. Veiligheid en nauwkeurigheid staan hierbij voorop. Wij bieden meerdere diensten aan om u te helpen bij het optimaal uitvoeren van uw werk.

Wij begrijpen dat de persoonlijke informatie van uw klanten veilig opgeslagen dient te worden. Onder onze diensten vallen dan ook datacenter services zoals colocatie en het maken van back-ups. Tevens beschermen wij uw data dankzij anti-virus en anti-spam services. Zo bent u ervan verzekerd dat uw data veilig blijft. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van services.

Software in de cloud

Voor uw werk maakt u waarschijnlijk al gebruik van software en bedrijfsapplicaties. Misschien heeft u al gemerkt dat dit soms niet optimaal functioneert. Dankzij onze cloud kunt u alle benodigde software combineren op één bereikbare plek. U kunt altijd en overal inloggen, zodat u uw werk ook onderweg of thuis kunt voortzetten. Met onze maatwerk oplossingen betaalt u alleen voor de diensten die u nodig heeft.

Veilig opgeslagen klantgegevens

Dankzij onze diensten zoals data-encryptie, twee-staps-verificatie en back-ups worden de klantengegevens veilig gesteld.

Optimaal werken in de Cloud

Om optimaal uw werkzaamheden uit te voeren kunt u uw eigen cloud samenstellen met de benodigde applicaties en software.

Onderhoud met hoge kwaliteit

Voor het onderhouden van alle systemen kunt u bij ons kiezen voor infrastructuurbeheer, systeem- en netwerkbeheer en servicecontracten.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht