ICT voor advocaten, met online werkplekken om vanuit de cloud te werken. Veilig voor uw vertrouwelijke informatie over cliënten. Efficiënt om met de tijdsdruk en administratie om te gaan. Inclusief ondersteuning voor bekende pakketten zoals FORTUNA, Files42 en AdvocatenCentraal. Geen zorgen over de integratie, wij zorgen voor één overzichtelijke cloud.

Alle functies op één verzamelende plaats, met waterdichte beveiliging voor uw gevoelige data, informatie en gegevens. ICT voor advocaten met uitstekende beveiliging en frequente back-ups, zodat u daar van op aan kunt.

Mobiele werkplek voor advocaten
Mobiele werkplek voor advocaten

Veilig werken met vertrouwelijke gegevens

Advocatenkantoren zoals die van u werken met vertrouwelijke gegevens. Wij zijn ISO-gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle eisen op het gebied van back-up en beveiliging. Uw garantie op veilige ICT en een online werkplek om efficiënter te werken. Standaard met data-encryptie, dubbele authenticatie en back-ups.

Uitstekende service voor advocaten

Wij garanderen uitstekende service, specifiek afgestemd op de wensen van advocaten. Ondersteuning en advies, om het ideale pakket op maat te vormen. Neem contact (https://www.managed.nl/contact/) op bij eventuele vragen. Onze klantenservice helpt u er graag mee. We hebben niets voor niets meer dan 2.500 tevreden klanten.

Waterdichte bescherming

100% beveiliging van uw data. Door data-encryptie, twee factor authenticatie en anti-virus oplossingen voor uw advocatenkantoor.

Kristalhelder contact met cliënten

Altijd en overal in contact met uw cliënt. In de hoogst mogelijke kwaliteit. Dankzij onze telefonie services en Skype for Business.

Gemakkelijker samenwerken

Overzicht vanuit één cloud, met alle bedrijfsapplicaties en -software. Eenvoudige en efficiënter samenwerken dankzij uw ICT.

ICT voor advocaten

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw advocatenkantoor. Net als consulting, op het gebied van zorg en welzijn, voor de financiële dienstverlening en accountants. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht