Als advocaat heeft u te maken met gevoelige informatie over cliënten, tijdsdruk en administratie. Waarschijnlijk maakt u ter ondersteuning gebruik van software zoals FORTUNA, Files42 en AdvocaatCentraal. Wellicht merkt u dat deze software qua functionaliteit niet compleet is. Wij bieden u de mogelijkheid om in één cloud meerdere software en applicaties te combineren. Zo zijn alle relevante functies op één plek te vinden.

De gegevens van uw cliënten en rechtszaken moeten uiteraard beveiligd worden. Wij als onderneming zijn gecertificeerd met ISO-normen waardoor u de garantie heeft dat de data in veilige handen is. Tevens maken wij gebruik van data-encryptie, dubbele authenticatie en back-ups.

Mobiele werkplek voor advocaten
Mobiele werkplek voor advocaten

Onze goede service

Service verlenen staat bij ons voorop. Wij helpen en adviseren u bij het creëren van het ideale pakket voor uw organisatie. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd contact opnemen met de servicedesk en wij bieden persoonlijke ondersteuning. Niet voor niets hebben wij al meer dan 2500 tevreden klanten.

Beschermde cliëntgegevens

Om de informatie van uw cliënten te beveiligen maken wij gebruik van data-encryptie, two-factor authentication en anti-virus middelen.

Snel contact met cliënten

Dankzij onze telefonie services en Skype for Business neemt u snel contact op met uw cliënten.

Overzichtelijk samenwerken

Zorg voor meer overzicht tijdens het werken door alle bedrijfsapplicaties en software in uw eigen cloud te verzamelen.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht