Een totaalpakket aan oplossingen voor accountants, administratiekantoren en financieel specialisten. Als accountant werkt u waarschijnlijk al in de cloud met software zoals Exact Online, Unit4, TwinField of Visionplanner. Zij bieden veelal niet de functionaliteit die wenselijk is voor uw accountantskantoor. Uit ervaring weten wij dat garanties voor beveiligde data van uw organisatie, snel contact met de helpdesk en vooral persoonlijke ondersteuning is belangrijk.

Om nog meer uit uw software te halen bieden wij de cloud aan. Deze cloud kunt u zelf samenstellen met de software die u nodig heeft. Zo heeft u alles op één overzichtelijke plek staan en kunt u uw tijd efficiënter besteden.

Veilige data

Het beschermen van gegevens staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden u dan ook diverse mogelijkheden om uw data te beveiligen. Enkele voorbeelden van onze mogelijkheden zijn back-ups en archivering, anti-virus en disaster recovery. U bent er daardoor van verzekerd dat uw data bij ons in goede handen is.

Wij zijn de partij die u zoekt!

Managed zorgt voor meer dan 10 jaar ervaring in de markt van de dienst die u wenst. Softwarepartijen zijn in specifieke software juist heel goed. Verder zijn wij en is ons datacenter gecertificeerd met ISO-normen (27001:2013 en NEN-7510). Back-ups staan bij ons gescheiden in een ander datacenter en Two-factor authenticatie en data-encryptie is voor ons niet meer dan normaal.

Communicatie met klanten

Voor een snelle en goede communicatie met klanten maakt u gebruik van Skype for Business of onze telefonie diensten.

Uw eigen Cloud-oplossing

Maak alleen gebruik van de software en bedrijfsapplicaties die u nodig heeft in een zelf samengestelde cloud.

Beschermde klantdata online

Houd de data van uw klanten veilig door gebruik te maken van back-ups, twee-staps-verificatie en anti-virus middelen.

Vrijblijvende demonstratie

Graag in gesprek gaan met één van onze adviseurs over de telefoon? Vul het formulier in en wij nemen meteen even contact op. Voorkeur voor e-mail? Neem even contact met ons op.

Zakelijk: Een vraag over onze dienstverlening? Stuur ons een e-mail en wij nemen meteen contact op. Telefonisch zijn we ook beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur (werkdagen) via telefoonnummer +31 (0)85 773 17 57. We gaan graag met elkaar in gesprek!

Naam

Aantal medewerkers

E-mailadres Niet verplicht

Telefoonnummer Niet verplicht