Een totaalpakket met ICT oplossingen voor accountants: dat is wat we u kunnen aanbieden. Online werkplekken voor al uw medewerkers, uitstekende back-up mogelijkheden en waterdichte beveiliging. Werken vanuit de cloud, zoals u gewend bent met software zoals Exact Online, Unit4, TwinField of Visionplanner. Vanuit de cloud al uw programma’s en data beschikbaar, waarover u beschikt via een beveiligde verbinding. Met persoonlijke ondersteuning, dankzij onze specialisten die 24/7 beschikbaar zijn.

Voor uw accountantskantoor op zoek naar online werkplekken, slimme ICT-toepassingen of mogelijkheden op het gebied van back-up en beveiliging? Neem daarvoor contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Beveiliging: veilige data voor uw kantoor

Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden diverse oplossingen voor waterdichte ICT-beveiliging, mogelijkheden voor back-up en bijvoorbeeld het herstel van verloren data. Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met anti-virus, disaster recovery en diverse andere toepassingen. Uw data is bij ons in veilige handen.

Specialisten in online werkplekken

We zijn de specialisten in online werkplekken voor accountants en accountantskantoren. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en werken voor diverse andere partijen in uw branche. Bovendien zijn we netjes ISO-gecertificeerd (27001:2013 en NEN-7510), zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken. We denken graag met u mee en kunnen u uitstekend adviseren over online werkplekken, back-ups, beveiliging en ICT in het algemeen.

Kristalheldere communicatie

Skype for Business en onze telefoniediensten voor kristalheldere communicatie met uw klanten. 100% betrouwbaar en veilig vanuit de cloud.

Uw eigen Cloud-oplossing

Een cloud met software en bedrijfsapplicaties speciaal voor u als accountantskantoor. Afgestemd op uw specifieke behoeften.

100% beschermde klantdata

Waterdichte beveiliging van uw klantdata, dus geen zorgen over datalekken. Back-ups, 2-staps verificatie en anti-virus middelen.

ICT voor accountants en accountantskantoren

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de voordelen voor uw accountantskantoor. Net als voor bewindvoerders, boekhouders, de bouw en in het onderwijs. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht