Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Branches

Financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening

Online werkplekken voor de financiële dienstverlening. Gekoppeld en geïntegreerd met uw bestaande software en bedrijfsapplicaties.
Accountants

Accountants

Geavanceerde ICT voor accountants. Totaalpakket aan oplossingen voor administratiekantoren en financieel specialisten. Met onze uitstekende service.
Bewindsvoering

Bewindvoering

Back-up, beveiliging en online werkplekken voor bewindvoerders. Efficiënte bewindvoering vanuit de cloud, met veiligheid en nauwkeurigheid voorop.
Boekhouders

Boekhouders

Beveiligde ICT voor boekhouders. Om uw tijd goed t besteden en uw klanten tevreden houden. Geen zorgen over uw infrastructuur. Efficiënt werken.
Werkplek in de bouw

Bouw

Online werkplekken voor de bouw. Voor uiteenlopende projecten, uitdagingen en eisen van klanten. Zorgeloos gebruik van uw IT-infrastructuur.
Werkplek in het onderwijs

Onderwijs

ICT voor het onderwijs. Een totaalpakket dat uw werk een stuk eenvoudiger maakt. Optimaal gebruik maken van nieuwe IT-mogelijkheden.
Mobiele werkplek in de retail

Retail

Back-up en beveiliging voor de retail. ICT om efficiënter te werken met de juiste software. Sneller en zonder fouten. Altijd en overal.
Logistieke werkplek in de cloud

Transport en logistiek

Beveiliging voor transport en logistiek, met compleet overzicht over alle ICT. Nooit meer in het duister tasten. Op kantoor, bij de klant en onderweg.
Zakelijke dienstverlening in de cloud

Zakelijke dienstverlening

Online werkplekken voor de zakelijke dienstverlening. Op kantoor en op locatie. Garantie op zakelijke dienstverlening van hoge kwaliteit.
Mobiele werkplek in de recruitment

Recruitment

ICT voor recruitment. Personeel werven en selecteren op basis van belangrijke gegevens en data. Altijd en op iedere willekeurige locatie.
Mobiele werkplek voor advocaten

Advocaten

Back-up en beveiliging voor advocaten. Voor uw gevoelige data over cliënten. Efficiënter werken met tijdsdruk en de administratie: goed geregeld.
Consulting met een mobiele werkplek

Consulting

Beveiliging en ICT voor al uw uitdagingen en de verwachtingen van klanten. Efficiënter werken dankzij overzicht over alle software in de cloud.
Mobiele werkplek in de zorg

Zorg en welzijn

Online werkplekken voor zorg en welzijn. Met back-up en goede beveiliging van alle patiëntgegevens, de kosten en de administratie.
Top