beheerder_owp Geen reacties

Wederverkoop Cloud-oplossingen

Wederverkoop kan behoorlijk interessant zijn om met uw huidige klantenbase een hogere omzet en winst te behalen. Bent u opzoek naar een partij om diverse Cloud-oplossingen in te kopen? Dan bent u bij Managed op de juiste plek. Managed heeft uitgebreide ervaring met het faciliteren van partners, wij geloven in synergie en het versterken van elkaar binnen de managed hostingbranche.

Ervaring is onze kracht

Met meer dan 10 jaar ervaring, een breed scala aan diensten, genoeg mankracht voor de juiste ondersteuning en onze ISO-certificering (27001) en NEN-7510 (zorg) zijn wij in staat IT bedrijven te voorzien in meerdere behoeften. Of u nu de lokale automatiseerder bent of de partij die net één van onze diensten mist in de portefeuille dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onze diensten op basis van whitelabel (onherkenbaar) aanbieden waarbij we met aangepaste tarieven werken en support en facturatie via de reseller gaat. Uiteraard staat Managed op gebied van support en ondersteuning zijn partners bij met de wat gespecificeerde vraagstukken.

Eenvoudig uitbreiden en lage kosten

Wij hebben onze omgeving zo ingericht dat uitbreiding altijd mogelijk, dit is dan ook een groot voordeel voor u als wederverkoper. Er hoeft dus geen éénmalige investering gedaan te worden om op een kwalitatief hoog niveau hosting te kunnen aanbieden.

ICT-diensten wederverkopen

Voor de diensten waarmee wij u én de klant kunnen helpen kan gedacht worden aan: een Online Werkplek, Workspace, Hosted Exchange, Office 365, Virtuele Servers, Applicatiehosting, Disaster Recovery en nog veel meer, bekijk onze dienstverlening-pagina.

Neem contact met ons op

Tot slot kunnen wij meegeven dat Managed waarde hecht aan een goede relatie en verstandhouding, om deze verstandhouding te kunnen Managen krijgt u een accountmanager toegewezen die jullie net een stapje verder helpt. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld hulp bij het opstellen van een offerte, advieswerk op met de klantbehoefte, meedenken in alternatieve mogelijkheden om de eindklant te overtuigen of het aanbieden van een testomgeving specifiek voor de klant.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor wederverkoop, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.