Patrick Wessels Geen reacties

Zakelijke mobiele telefonie in de cloud: een oplossing zonder investeringen en hardware

Mobiele telefonie voor de zakelijke markt, dat is bij steeds meer organisaties flink in ontwikkeling. Door te bellen vanuit de cloud, zonder de noodzaak tot grote investeringen in hardware. Geen fysieke centrales meer, maar digitale opvolgers met maximale betrouwbaarheid.

Goedkopere mobiele telefonie voor zakelijke klanten. Waarmee we zowel het onderwijs als diverse andere branches al jaren van dienst zijn. Wij zorgen vanuit de IT voor een oplossing die aansluit bij de organisatie en bij uw specifieke wensen. Om zakelijk mobiel te bellen. Met maximale flexibiliteit en goede ondersteuning door onze ervaren professionals.

Bellen vanuit de cloud

De cloud is een ideaal middel voor een telefooncentrale. Om die zowel op de zaak, onderweg als bij de klant op locatie en zelfs thuis te kunnen gebruiken. Eenvoudig telefoontjes doorschakelen naar mobiel en naar een vast nummer. Of het beheer over de telefoonlijnen voeren, met een simpele druk op de knop. Het zijn de mogelijkheden van IT oplossingen, zowel voor vaste telefonie als voor mobiele lijnen.

We schetsen oplossingen zoals steeds meer organisaties die ontdekken. Op een andere manier dan u zou verwachten, omdat de oude centrale inmiddels volledig achterhaald blijkt. Een centrale op een fysieke locatie is niet meer van deze tijd. Vooral niet voor zakelijke klanten, die graag snel schakelen en zowel vast als mobiel goed bereikbaar willen zijn. Gelukkig kan dit slimmer, dankzij de IT oplossingen die er hiervoor beschikbaar zijn.

Geen investeringen in hardware

Wij voorkomen met de zakelijke oplossingen voor mobiele telefonie dat u grote investeringen dient te doen in hardware. In plaats daarvan is het mogelijk om gebruik te maken van de cloud. Direct aan de slag, dankzij de techniek die wij al voor u hebben ontwikkeld.

U kunt er gebruik van maken op basis van een flexibele overeenkomst. Wilt u het aantal mobiele lijnen vergroten of juist minder vaste verbindingen gebruiken? Geen probleem, we bieden een combinatie van flexibiliteit en schaalbaarheid. De ideale keuze voor veel instellingen binnen het onderwijs en bedrijven waarvoor we werken in diverse andere branches. Wij helpen u graag optimaal gebruik te maken van IT oplossingen voor zakelijke mobiele telefonie. Eventueel in combinatie met vaste lijnen. Altijd met de kans om te besparen ten opzichte van een vaste centrale voor uw bedrijf.

Mobiele telefonie met zakelijke support

Bovendien bieden we zakelijke support bij de mobiele telefonie en andere zakelijke oplossingen. Op die manier zorgen we er als Managed voor dat u er niet alleen voor komt te staan. In plaats daarvan is onze support beschikbaar bij belangrijke vragen. Maak gebruik van moderne mobiele telefonie voor de zakelijke markt. Waarmee u een belangrijke stap vooruit kunt zetten ten opzichte van de oude fysieke centrale.

Patrick Wessels Geen reacties

Zakelijke oplossing voor vaste telefonie: IT biedt mogelijkheden

Zakelijke vaste telefonie: een belangrijke basis om zowel intern als extern te kunnen communiceren. Vanuit de klantenservice en om verschillende afdelingen met elkaar in gesprek te brengen. Verschillende doelstellingen en toepassingen. Altijd gebaseerd op maximale betrouwbaarheid en optimaal gebruiksgemak.

We maken voor vaste telefonie zakelijk gebruik van integraties met IT-toepassingen en oplossingen. Op die manier combineren we verschillende systemen. Om belangrijke informatie meteen inzichtelijk te maken, klanten sneller van dienst te kunnen zijn of data te kunnen delen waar meerdere afdelingen hun voordeel mee kunnen doen. Het is de integratie met IT-systemen die vaste telefonie slimmer en waardevoller kan maken. Om de productiviteit te verhogen, terwijl klanten in bijvoorbeeld de bouw kunnen rekenen op de betrouwbaarheid die ze kennen.

Vaste telefonie: integratie met IT-systemen

We hebben IT-oplossingen voor zowel vaste telefonie als voor mobiele oplossingen. Vanuit een centrale (eventueel virtueel) en op basis van losse toestellen. Afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van wil maken en vooral afgestemd op de IT-systemen waar u mee werkt.

Wij zorgen er met de integratie met IT-systemen voor dat u daar op een slimmere manier gebruik van kunt maken. Zodat de vaste telefonie en mobiele oplossingen aansluiten bij de wensen van klanten. Of zodat die ervoor kunnen zorgen dat de klantenservice meteen belangrijke informatie beschikbaar heeft, om sneller en efficiënter te kunnen werken. Vaste telefonie met maximale betrouwbaarheid. Samen met slimme integraties op basis van uw specifieke branche en de uitdagingen waar u aan werkt.

Voor de bouw, IT en andere branches

Op die manier verzorgen we de vaste telefonie en mobiele oplossingen bij bedrijven in bijvoorbeeld de bouw en op het gebied van IT. We hebben veel ervaring in de verschillende branches. Waardoor we goed weten wat er speelt. We kunnen u oplossingen laten zien zoals we die bij andere bedrijven creëerden, bijvoorbeeld om de klantenservice productiever te maken of afdelingen beter samen te laten werken.

Zowel vaste telefonie, mobiele telefonie als complete centrales hebben dankzij IT ontzettend veel kansen te bieden. Dankzij een virtuele centrale vanuit de cloud of op basis van een meer traditionele toepassing. Altijd met oog voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Ervaren met zakelijke vaste telefonie

Wij hebben de ervaring met zakelijke vaste telefonie en mobiele oplossingen. Wilt u meer weten over een virtuele centrale en de mogelijkheden voor de toekomst? Of bent u benieuwd hoe we toestellen kunnen integreren met de IT-systemen waar u gebruik van maakt? Wij schetsen u graag de kansen die er liggen. Bijvoorbeeld aan de hand van voorbeelden bij andere organisaties. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Patrick Wessels Geen reacties

Een goedkoop zakelijk cloudplatform: Microsoft Azure met hoge beschikbaarheid

Gehoord van Microsoft Azure, maar benieuwd hoe u daar als organisatie goed gebruik van kunt maken? We gebruiken het zakelijke cloudplatform voor boekhouders en andere branches. Waarbij wij er als specialist voor zorgen dat u naar het technische gedeelte geen omkijken heeft.

U profiteert op die manier van de voordelen van Microsoft Azure, zonder dat u daar daadwerkelijk zelf mee aan de slag hoeft. Zoals boekhouders en andere specialisten, die daardoor altijd de beschikking hebben over belangrijke bestanden. Altijd en overal, op basis van een veilige verbinding.

De voordelen van Azure

Microsoft Azure biedt een aantal belangrijke voordelen, waarmee u een uitstekende keuze maakt. We zetten de belangrijkste voor u op een rij:

 • Productiviteit
  Dankzij 100 services en geweldige end-to-end hulpprogramma’s bent u met Microsoft Azure optimaal productief. Iets dat we nauwkeurig voor u inrichten en uw medewerkers goed in kunnen trainen, om optimaal gebruik te maken van de beschikbare mogelijkheden.
 • Hybride cloud
  Microsoft Azure is een hybride cloud, waardoor we de mogelijkheid hebben om te ontwikkelen en implementeren waar we dat willen. Een hybride cloud met geavanceerde mogelijkheden, in dienst van uw visie en de resultaten die u wilt bereiken.
 • Intelligente apps

  We ontwikkelen intelligente apps en krachtige services, om gegevens bruikbaar te maken en kunstmatige intelligentie toe te passen. Uiteraard afgestemd op de manier waarop u als specialist gebruik wil maken van Microsoft Azure.
 • Vertrouwde keuze

  Tenslotte is het een uitermate vertrouwde keuze. De Microsoft Cloud wordt gebruikt door 90% van de Fortune 500-bedrijven in de Verenigde Staten en is ook in Nederland een populaire keuze bij serieuze organisaties.

Microsoft Azure voor boekhouders en andere branches

We gebruiken de software onder andere voor boekhouders, net als voor een aantal andere branches. Die ervaring zorgt ervoor dat we goed weten wat de belangrijke taken zijn waar u mee werkt en hoe die beschikbaar dienen te zijn. Daar bovenop verdiepen we ons in uw huidige IT-infrastructuur. Om u van daaruit te helpen de volgende stap te maken naar meer productiviteit. Daar kan Microsoft Azure een belangrijke rol bij spelen. Bij boekhouders en in andere branches, afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van zal gaan maken.

Specialist in Microsoft Azure

We zijn uw specialist in Microsoft Azure. Voor heel Nederland, dankzij onze klanten door heel het land. Dat betekent dat we goed weten wat er speelt in de branche of waar u regionaal mee te maken heeft. Vervolgens verdiepen we ons verder in uw organisatie. Voor een advies op maat en een implementatie die uw wensen realiseert. Wilt u meer weten over Microsoft Azure of de manier waarop u daar met uw organisatie gebruik van kunt maken? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer.

Patrick Wessels Geen reacties

De veiligste cloud: uw eigen omgeving met een Private Cloud Platform

Veilig gebruik maken van de cloud? Dat is een Private Cloud Platform de beste keuze. Een 100% veilige online omgeving, waar alleen u gebruik van kunt maken. Opgebouwd volgens uw specifieke eisen en wensen, terwijl wij het beheer voor u uit handen nemen. Geen omkijken naar, terwijl u er op kunt rekenen dat de cloud altijd beschikbaar is.

We bouwen Private Cloud Platforms voor bijvoorbeeld bewindvoerders, net als voor diverse andere bedrijven in Nederland. Volledig ontzorgd dankzij hoogwaardige virtualisatie, zonder dat u daar technische kennis bij nodig heeft. U kunt zich bezighouden met uw organisatie, terwijl wij ervoor zorgen dat de digitale omgeving de ideale faciliteiten biedt.

Private Cloud Platform voor bewindvoerders

We bouwden recent bijvoorbeeld een Private Cloud Platform voor een bewindvoerder. De organisatie heeft nu altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens, terwijl die optimaal beschermd zijn. Alleen de eigen medewerkers met de juiste toegangsrechten kunnen erbij. Zowel op de zaak als bij cliënten op locatie.

Wij garanderen de uitstekende beveiliging van de gevoelige gegevens, terwijl de bewindvoerders daar zonder zorgen gebruik van kunnen maken. Maximaal betrouwbaar en snel beschikbaar. Dankzij de hoogwaardige Private Cloud Platform die we ontwikkelden. Een eigen online cloud, zodat de bewindvoerders niet langer afhankelijk zijn van bestanden en gegevens op de eigen computer of laptop.

Specialist voor de Private Cloud

We zijn gespecialiseerd in Private Clouds. Daarmee zorgen we ervoor dat u gebruik kunt maken van slimme cloudtechnologie, zonder dat u daarbij afhankelijk bent van de bekende grote aanbieders. U hoeft uw gegevens niet te delen met Dropbox, Google of Microsoft. In plaats daarvan gebruikt u een Private Cloud Platform, zodat alleen u en uw medewerkers toegang hebben tot de gevoelige gegevens.

Ondertussen kunt u wel rekenen op de handige functionaliteiten van de grote aanbieders. Bestanden worden netjes gesynchroniseerd op alle apparaten. En zijn via internet zonder problemen beschikbaar. Om zowel op de zaak als op locatie vlotter te kunnen werken, met alle belangrijke gegevens die er nodig zijn om beslissingen te nemen en beoordelingen te maken.

Voor diverse bedrijven in Nederland

Heeft u net als de bewindvoerder waarvoor we werkten interesse in een Private Cloud Platform of wilt u daar meer over weten? We vertellen u graag meer over hoe dit binnen uw organisatie in Nederland een goede keuze vormt.

We laten u graag een demo zien? Ervaar zelf hoe een Private Cloud het mogelijk maakt om effectiever te werken, omdat alle documenten en gegevens op het juiste moment en overal beschikbaar zijn. En heeft u andere vragen over onze ICT-dienstverlening? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Patrick Wessels Geen reacties

Nooit meer wifi-storing: gebruik Managed Wifi op uw kantoor

Niets zo vervelend als trage wifi. Tenminste, wifi die helemaal niet werkt is nog erger. We zijn zakelijk minstens zo afhankelijk van snel internet als privé, om belangrijke zaken door te laten gaan.

De continuïteit van uw business is steeds vaker een kwestie van snel internet, dat altijd beschikbaar is. En het liefst draadloos, waardoor u zowel met desktop computers, laptops, tablets en met smartphones gebruik kunt maken van het netwerk.

Met name bij grotere organisaties vraagt dat om een geavanceerd wifi-netwerk, dat goed omgaat met alle apparaten. En dat updates krijgt om het benodigde onderhoud te plegen, iets waar u zelf waarschijnlijk geen tijd voor heeft. Of de expertise voor mist.

Accountants werken onverstoord door

We zorgen er met Managed Wifi voor dat uiteenlopende klanten ongestoord door kunnen werken. Bijvoorbeeld een aantal accountants. Zij werken vanuit de cloud, waardoor alle belangrijke gegevens op iedere locatie beschikbaar zijn. Zolang het internet werkt natuurlijk, en dat is waar we voor zorgen met Managed Wifi.

Wij garanderen op die manier een werkomgeving waarin snel internet beschikbaar is, om daar gebruik van te maken op de manier die je wilt. Om belangrijke bestanden te kunnen downloaden, een e-mail te kunnen versturen en op basis van VoIP volledige controle te houden over de telefooncentrale.

Managed Wifi door ervaren specialisten

Het toont aan hoe we gebruik maken van internet en hoe belangrijk het is dat dit aanwezig is. We vinden het thuis hoogst irritant als de verbinding steeds wegvalt of de snelheid tegenvalt. Op de zaak kost dat simpelweg geld, omdat de productiviteit afneemt of zelfs helemaal verdwijnt.

Wij zorgen er met ons team van ervaren specialisten voor dat u gebruik kunt maken van Managed Wifi. Op die manier garanderen wij een goede verbinding en een uitstekende beschikbaarheid van het netwerk. Tot in de kleinste uithoeken van de organisatie en zelfs in de binnentuin of op een andere buitenlocatie. Afgestemd op de manier waarop u er graag gebruik van wil maken, zodat u daar zonder zorgen op kunt vertrouwen. Voor internet en wifi dat altijd beschikbaar is, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

Voor uw bedrijf in Nederland

Enthousiast over de mogelijkheden van Managed Wifi of benieuwd naar de garanties die we u kunnen bieden? Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u dan graag meer over de accountants en andere organisaties waar we voor werken. Door heel Nederland, waardoor we ook uw bedrijf daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Wij zorgen er met Managed Wifi voor dat u gebruik kunt maken van het draadloze netwerk en verbonden bent met internet. Overal op de zaak, met ieder apparaat dat u wenst.

Patrick Wessels Geen reacties

Het beste besturingssysteem voor een VPS: Windows of toch Linux?

Een virtuele server biedt de voordelen van een eigen server, maar zonder de hoge kosten daarvan. Een goedkopere oplossing, met de mogelijkheid om een eigen besturingssysteem te draaien. Maar, welk systeem is daarvoor het best geschikt? Een deel van onze klanten heeft een uitgesproken voorkeur, een ander deel laat zich graag adviseren. We gaan daar als service provider graag voor u mee aan de slag.

We gebruiken bijvoorbeeld virtuele servers voor consultants en bedrijven uit andere branches, altijd op basis van specifieke wensen en eisen. Afgestemd op uw behoeften, omdat we met de beide systemen goed uit de voeten kunnen voor een VPS. Qua besturingssystemen hebben we de keuze uit Linux en Windows, als de twee grootste en meest toegepaste systemen. We zetten de voordelen van de beiden op een rij.

Voordelen van Linux

Linux is vooral een snel besturingssysteem voor een virtuele server. Snel, en bovendien helemaal gratis. Daar komt een hoge mate van stabiliteit en betrouwbaarheid bij. Fijn voor bedrijven uit de consulting branche, net als voor veel van onze andere klanten. Verder kunt u met Linux rekenen op een uitstekende beveiliging, zodat het ook daar niet aan zal liggen. Hier staat aan de andere kant wel tegenover dat het systeem complexer werkt, waardoor we daar als service provider meer tijd voor u in zullen moeten steken.

Voordelen van Windows

Aan de andere kant kunnen we gebruik maken van Windows als besturingssysteem voor een virtuele server. Als we deze software gebruiken op een VPS kunt u rekenen op maximale gebruiksvriendelijkheid en een goede ondersteuning van Microsoft-producten. Verder bestaan er verschillende Windows Server-licenties, waardoor we voor een consulting bedrijf een andere licentie kunnen gebruiken dan voor de andere branches waarin we werken.

Uiteraard kent ook Windows een paar nadelen als het gaat om een besturingssysteem voor een virtuele server. U dient er namelijk rekening mee te houden dat het pakket niet gratis is en dat de stabiliteit soms te wensen over laat. Onze specialisten kunnen u goed uitleggen wat in uw geval de beste keuze is en hoe we u daar als service provider goed mee van dienst kunnen zijn.

Virtuele server met advies: voor consultants en andere branches

Op die manier leggen we u graag uit hoe we gebruik maken van virtuele servers. Voor consulting bedrijven en voor andere branches, waarbij we goed kijken naar uw specifieke wensen en behoeften.

Op die manier zijn we graag uw service provider als het gaat om een VPS of een andere technische oplossing. Altijd op basis van hoge kwaliteit en een goede service, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Patrick Wessels Geen reacties

DDoS-protectie en ISO-certificering: zakelijke applicatiehosting door professionals

Experts pleiten voor een ‘nationale firewall’ om DDoS-aanvallen in de toekomst beter af te kunnen wenden. De kans dat die er komt is klein en de kans dat dit op korte termijn gebeurt is nog veel kleiner. Terwijl u ondertussen wel te maken heeft met dreiging en risico’s, waardoor het verstandig is om daar actie op te ondernemen, bijvoorbeeld als het gaat om applicatiehosting.

Beveiliging van uw applicatiehosting

Iedere organisatie gebruikt belangrijke applicaties. Om de werkzaamheden intern te coördineren, om met klanten te communiceren en de financiële gegevens bij te kunnen houden. Die applicaties gebruiken we bij voorkeur online, zodat we daar altijd en overal toegang toe hebben. Prettig, maar dat vraagt om hosting en dat brengt een risico met zich mee.

Wij verzorgen applicatiehosting met DDoS-protectie, op basis van ISO-certificering. Een hele mond vol, maar in de kern een slimme technische oplossing om veilig te kunnen ondernemen. Bijvoorbeeld als advocatenkantoor of een andere onderneming. Waarbij wij de techniek voor u verzorgen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Voor advocaten en andere bedrijven in Nederland

We werken op die manier voor verschillende advocaten en complete bureaus in Nederland. We zorgen er met de professionele applicatiehosting voor dat zij hun applicaties op iedere locatie en op ieder moment kunnen gebruiken. Zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over een DDoS-aanval.

Dat betekent optimale continuïteit voor de organisatie. Advocaten hebben beschikking over de voor hen belangrijke documenten, ook als het erom draait voor een rechtszaak en er net daarvoor een DDoS-aanval plaatsvindt. Wij zorgen er met applicatiehosting voor dat u zich daar als organisatie in Nederland geen zorgen over hoeft te maken, zodat u gewoon door kunt gaan met ondernemen.

Ervaren specialisten: DDoS protectie met ISO-certificering

We maken voor de hosting van applicaties gebruik van DDoS-protectie met ISO-certificering. Dat betekent dat we netjes voldoen aan de strenge richtlijnen om dat op een kwalitatief hoogwaardige manier te doen. Waarbij we de risico’s netjes afdekken en er vanuit een grondige werkwijze voor zorgen dat u kunt blijven ondernemen. Zonder dat u daar de technische kennis bij nodig heeft, want die hebben wij in huis. Zodat we u de technische werkzaamheden uit handen kunnen nemen, en u zonder zorgen gebruik kunt maken van uw applicaties.

Wij beveiliging uw applicatiehosting en zorgen er daarmee voor tal van bedrijven in Nederland voor dat zij zich niet druk hoeven te maken over een DDoS-aanval.

Benieuwd hoe dat in z’n werk gaat of wilt u meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over applicatiehosting en onze andere dienstverlening.

Patrick Wessels Geen reacties

Hoe onze klant op vrijdagmiddag verder kon ondernemen: zakelijke back-up

U zit er niet op te wachten, maar het kan de beste bedrijven overkomen. Een fatale crash, zoals laatst bij een van onze klanten. Paniek, want waren er gegevens verloren gegaan? En hoe moest dat verder, nu het niet meer lukte om in te loggen in de systemen? Een verontrust telefoontje bij ons op kantoor, dat binnen afzienbare tijd gelukkig al weer een stuk comfortabeler klonk.

Fatale crash van de server

“We weten niet wat we moeten doen, de systemen lijken niet meer te werken,” hoorden we aan de andere kant van de lijn. En dat uitgerekend op vrijdagmiddag om 14:36 uur. Vervelend, vooral voor de klant die duidelijk in paniek was.

Er bleek een server gecrasht, waardoor de interne systemen niet meer beschikbaar waren. Het gevolg van een onvoorziene loop, waardoor het geheugen volliep en de server het uiteindelijk begaf. Een menselijke fout die kan gebeuren, maar wel grote gevolgen had kunnen hebben.

Back-up van alle bedrijfsgegevens

Had kunnen hebben, want gelukkig ging het om één van onze klanten die gebruik maakt van back-up en archivering. In dit geval actief in de recruitment, maar we helpen ook andere bedrijven met onze software.

We onderzochten wat er aan de hand was en werkten ondertussen snel aan het terugzetten van de laatste back-up. Om de interne systemen weer beschikbaar te maken, en de klant zo snel mogelijk te laten zien dat er niet of nauwelijks iets verloren zou zijn gegaan. En om de gemoedsrust weer terug te laten keren.

Nog voor het weekend weer live

We slaagden erin het systeem te herstellen en de back-up vanuit archivering terug te plaatsen. Zodat het bedrijf in recruitment weer verder kon waar het was gebleven, dankzij onze software en natuurlijk de fysieke back-up die we automatisch maken. Dagelijks en soms zelfs vaker, om alle belangrijke gegevens extra op te slaan en die niet verloren te laten gaan.

Op die manier helpen we bedrijven met software problemen te voorkomen. Door menselijke fouten of een technische storing, die altijd ontstaan op een moment dat het niet uitkomt.

Zakelijke back-up en archivering: online specialisten

We zijn ervaren online specialisten in back-up en archivering. Dat betekent dat we daarover goed met u mee kunnen denken. Voor bedrijven in de recruitment-branche, net als voor een aantal andere vakgebieden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met back-up en archivering of wilt u meer weten over het herstel dat we uitvoeren zodra er wat misgaat? Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Patrick Wessels Geen reacties

Bent u voorbereid op een crisissituatie? Het voordeel van Disaster Recovery

Wat gebeurt er als over 5 minuten alle schermen op zwart gaan? En de complete IT-infrastructuur ineens gecrasht blijkt? Of het in ieder geval onduidelijk is wat er precies is gebeurd? Die 5 minuten zijn gelukkig net lang genoeg om dit artikel uit te lezen, want wij kunnen u goed helpen dergelijke situaties te voorkomen.

Tenminste, we helpen u graag te voorkomen dat niet goed duidelijk is wat er moet gebeuren. Met Disaster Recovery, waarmee we u helpen te voorkomen dat gegevens verloren gaan en dat het niet lukt om bepaalde systemen weer up-and-running te krijgen.

Alle systemen op zwart

Het kan in de beste organisaties een keer gebeuren: alle systemen op zwart. Vervelend als u werkzaam bent in de transport & logistiek of in de IT. Net als in andere branches. Bijvoorbeeld door een aanval van buitenaf, een programmeerfout die leidt tot een loop, een vol geheugen en een server die crasht.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook bij serieuze organisaties. Dat het een keer misgaat valt wat dat betreft niet helemaal te voorkomen. Gelukkig kunnen we er wel voor zorgen dat u er op een goede manier mee om kunt gaan. Dankzij Disaster Recovery, om zo snel mogelijk te herstellen en gewoon door te kunnen. Met de belangrijke planning of de andere werkzaamheden, alsof er niets gebeurd is.

De planning moet doorgaan

We werken bijvoorbeeld voor verschillende organisaties binnen de transport & logistiek. We weten van hen als geen ander hoe belangrijk het is dat de planning gewoon door blijft gaan. Zodat de wagens kunnen blijven rijden en de stroom met goederen niet tot stilstand komt. Het is immers nergens zo duidelijk dat stilstand achteruitgang is, en dat dit geld kost.

Hoe de processen ook in elkaar zitten en welk belang daar ook bij hoort, we zorgen er met Disaster Recovery voor dat u er altijd op kunt rekenen dat we de systemen snel weer kunnen herstellen. Om gewoon door te kunnen werken, als het toch een keer misgaat. Een prettig idee, waarmee we de continuïteit van uw organisatie helpen te garanderen. Zodat u zich weer kunt richten op de planning. Of op de zaken waar u binnen uw branche mee bezig bent.

Disaster Recovery in Nederland: neem contact op

We zijn gespecialiseerd in Disaster Recovery in Nederland. Zowel voor de transport en logistiek als voor tal van andere branches. Dankzij onze uitgebreide expertise en brede IT-ervaring. En vooral dankzij ons vermogen om dat op een begrijpelijke manier uit te leggen. Zodat u er geen omkijken naar heeft, maar u er wel vanuit kunt gaan dat u gewoon door kunt werken als het toch een keer misgaat.

Luc Jongerius Geen reacties

Invoering nieuw support registratiesysteem

TOPdesk is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in servicemanagement. Met de software van TOPdesk beheren bedrijven en organisaties eenvoudig de communicatie met klanten. In de komende maand gaan we dit systeem implementeren om u beter van dienst te kunnen zijn en uw supportvragen beter te stroomlijnen.

Wat betekent dit voor u?
Met betrekking tot het doen van meldingen dient u per 26 maart 2018 een ander email-adres te gebruiken. De huidige email-adressen info@managed.nl & administratie@managed.nl zullen vervallen. Het nieuw te gebruiken email-adres is: support@managed.nl

Behalve het bovenstaande verandert er voor u verder niet veel. Mocht u tijdens deze implementatie vragen hebben dan kunt u deze kenbaar maken via support@managed.nl