Patrick Wessels Geen reacties

HD video-conferences voor uw organisatie: kies Skype voor bedrijven

Skype voor bedrijven: dat betekent in HD spreken met anderen binnen en buiten de organisatie. Voor conferences tot wel 250 deelnemers, waarbij u ook eenvoudig gebruik kunt maken van de tools uit het Office-pakket.

De ideale keuze voor veel bedrijven in de bouw en allerlei andere sectoren. Om online met elkaar te kunnen vergaderen. In hoge kwaliteit, alsof jullie gewoon met elkaar in gesprek zijn. Wij adviseren onze klanten over de mogelijkheden en bieden de support waar u die wenst. Om via Skype goed met elkaar te kunnen vergaderen, of om gesprekken te voeren met anderen buiten de eigen organisatie.

In HD met elkaar spreken

Skype biedt uitstekende professionele mogelijkheden. In de HD-resolutie, waardoor de tijd van wazige beelden definitief achter ons ligt. Mits de internetverbinding het toelaat zijn de beelden gewoon in High Definition beschikbaar. Op het grote scherm, op een monitor, laptop of op een mobiel apparaat. Om overal met elkaar te kunnen spreken, zowel op kantoor als thuis en zelfs onderweg.

Op die manier heeft Skype for Business belangrijke voordelen te bieden, voor organisaties waarin medewerkers veel met elkaar willen afstemmen. Als ze bij elkaar in de buurt zijn of vanaf de andere kant van de wereld. Met deze oplossing dankzij Skype doet de afstand er niet meer toe. U kunt elkaar altijd in HD zien en spreken, om goed af te stemmen welke kant u op wilt of wat er moet gebeuren.

Tot 250 deelnemers binnen en buiten de organisatie

Skype voor bedrijven biedt een aantal geavanceerde mogelijkheden, afgestemd op hoe organisaties in de bouw en in andere sectoren daar graag gebruik van maken. U kunt bijvoorbeeld gesprekken starten met maximaal 250 deelnemers. Van binnen en buiten de organisatie, om iedereen deel te kunnen laten nemen.

Integratie met Office 365

De bedrijfsversie van Skype biedt bovendien de mogelijkheid om de Office-apps gemakkelijk te integreren. Om gemakkelijk documenten vanuit Word en Excel te delen, of een afspraak en een vergadering te plannen met Outlook. Op die manier heeft u altijd alle belangrijke bestanden bij de hand. Om daar samen aan te werken of om aantekeningen te maken, afhankelijk van de manier waarop u daar met anderen binnen en buiten de organisatie aan wilt werken.

Skype voor bedrijven: in de bouw en elders

We adviseren Skype voor bedrijven aan klanten in diverse branches. Bijvoorbeeld in de bouw, waar we er met ICT voor zorgen dat uitvoerders met planners kunnen spreken en dat ook anderen gemakkelijk aan tafel kunnen aanschuiven. Daadwerkelijk in persoon bij elkaar of vanaf de andere kant van de wereld, dankzij de HD-verbindingen die er beschikbaar zijn om contact te leggen.

Patrick Wessels Geen reacties

5 voordelen van Office 365: altijd de laatste versie van ieder Office-programma

Welke voordelen biedt Office 365, voor boekhouders en andere branches? Software die u niet langer hoeft te kopen, maar waar u op basis van een abonnement gewoon online gebruik van maakt. Met zoveel gebruikers als u wilt. Waar en wanneer u maar wilt.

Altijd en overal flexibel

Met Office 365 bent u optimaal flexibel. U kunt altijd en overal werken met alle Office-applicaties uit het abonnement dat u afsluit. Op kantoor, thuis op een andere PC en zelfs onderweg op een laptop. Dankzij de online applicaties en de offline versies, waarna de software alle bestanden synchroniseert met de cloud zodra u weer verbinding maakt.

Uitstekend schaalbaar

Office 365 is uitstekend schaalbaar, zodat u daar met 3, met 5 of met 50 gebruikers mee kunt werken. En waarbij u betaalt op basis van het aantal gebruikers. Voor een heel duidelijke kostenstructuur, die meegroeit met de organisatie. Of weer mee in kan krimpen, waardoor u ook in organisatorische zin optimaal flexibel bent.

Altijd de laatste versie

Met het online pakket en de offline versies van Office 365 heeft u altijd de beschikking over de meest actuele versie van alle software. Dankzij automatische updates, zodat u beschikt over de nieuwste functionaliteiten en alle bestanden van collega’s en andere organisaties kunt openen en bewerken.

State-of-the-art security

Office 365 werkt vanuit de cloud, beheerd door Microsoft. Een van de grootste organisaties ter wereld, die de beveiliging als geen ander op orde heeft. State-of-the-art security en doorlopende monitoring, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Tip: hier zien wij als aanbieder en adviseur kritisch op toe. Wij garanderen optimale veiligheid van uw bedrijfsgegevens, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Transparante kosten

Met Office 365 kunt u rekenen op uitermate transparante kosten. U hoeft geen afzonderlijke kosten te maken voor hardware zoals servers, supportcontracten, het besturingssysteem, licenties voor Office, Exchange, Lync en Sharepoint. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand om gebruik te kunnen maken van Office 365. Een overzichtelijk geheel, zodat u veel beter zicht heeft op de kosten en u de ROI veel gemakkelijker berekent.

Office 365 voor boekhouders en andere branches

Enthousiast over Office 365 of wilt u meer weten over de manier waarop bijvoorbeeld boekhouders daar graag mee werken? We leggen het u graag uit en kunnen voorbeelden laten zien van bestaande toepassingen. Om de voordelen van Office 365 verder toe te lichten en u aan te geven hoe we u daarmee van dienst kunnen zijn. En heeft u andere vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Patrick Wessels Geen reacties

Eenvoudiger werken met Workspace: online toegang tot bedrijfsdata, e-mail en meer

Workspace: dé oplossing van Microsoft om eenvoudiger te werken. We passen het toe bij onze klanten op het gebied van bewindvoering en in diverse andere branches. Slimme software van Microsoft, om bedrijfsdata, e-mail, agenda’s en Office 365 handig bij elkaar te brengen.

Eén overzicht, met daarin alle belangrijke informatie. Inclusief de mogelijkheid tot een RSS-feed, om daarin live nieuwsupdates te plaatsen die geselecteerde leden meteen te zien krijgen. De ideale manier om samen te werken en altijd het overzicht te behouden over alle belangrijke data.

Alle afspraken bij elkaar

Workspace van Microsoft biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld alle afspraken bij elkaar te brengen. Voor één gesynchroniseerde agenda op verschillende apparaten. Om geen afspraak meer te missen en de dagen zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Een fijne gedachte, die ervoor zorgt dat alle medewerkers altijd het overzicht hebben waar ze graag mee werken. Dat is een prettig idee, dat bovendien de productiviteit kan vergroten. De techniek doet z’n werk, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Wij kunnen u helpen met Workspace te gaan werken en zijn bovendien beschikbaar voor support, zodat u en uw medewerkers er nooit alleen voor komen te staan.

Bedrijfsdata en e-mail bij elkaar

De overzichtelijke agenda is echter lang niet alles, dat is slechts het begin. Dankzij Workspace wordt het mogelijk om alle bedrijfsdata bij elkaar te verzamelen, net als e-mail vanuit verschillende programma’s. In overzichtelijke tegels (tiles), waardoor u meteen ziet wat er moet gebeuren. Of welke onderdelen van de organisatie aandacht nodig hebben.

Op die manier wordt het heel eenvoudig om e-mails op tijd te beantwoorden en weg te werken. Gecombineerd met belangrijke bedrijfsdata of om beslissingen te nemen op basis van de juiste onderliggende gegevens. Een dashboard met alle belangrijke gegevens, die het voor organisaties gemakkelijker maakt om alle informatie te structureren.

Integratie met Office 365

Tenslotte biedt Workspace, natuurlijk, de mogelijkheid tot integratie met Office 365. Dat maakt het bijvoorbeeld gemakkelijk om bestanden te delen en daarover het overzicht te bewaren. Een fijne manier van werken, die er voor alle medewerkers voor zorgt dat ze goed weten waar zij aan toe zijn.

Workspace: ideaal voor bewindvoerders en andere branches

Wilt u ook eenvoudiger werken met Workspace en zoekt u ervaren professionals die u daarbij kunnen begeleiden? We werken voor bewindvoerders en voor diverse andere branches. Daardoor hebben we veel ervaring met implementaties. Juist op het moment dat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar wenst te hebben. En heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Patrick Wessels Geen reacties

5 voordelen van de online werkplek: bent u klaar voor de toekomst?

De online werkplek biedt belangrijke voordelen. Voor accountants en tal van andere branches. Het loont de moeite om de mogelijkheden te vergelijken, zodat u aan de hand daarvan de ideale hosted werkplek kunt (laten) inrichten. Met een werkplek in de cloud profiteert u van de volgende belangrijke voordelen:

 • Altijd en overal toegang
 • Automatische back-ups van uw data
 • Mogelijkheid tot maatwerk
 • 100% veilige data-opslag
 • Support door specialisten

Altijd en overal toegang tot de online werkplek

Een online werkplek biedt altijd en overal toegang tot uw belangrijke gegevens en de software waarmee u werkt. Op uw vaste plek op kantoor, op een willekeurige andere computer op de zaak, thuis en zelfs onderweg. Mits er een internetverbinding beschikbaar is natuurlijk.

Het zorgt voor enorme flexibiliteit en de mogelijkheid om vanaf iedere locatie om op ieder moment te kunnen werken. Helemaal in lijn met Het Nieuwe Werken en daarmee klaar voor de toekomst. Een hosted werkplek in de cloud, waardoor de fysieke locatie van een medewerker niet langer een beperkende rol speelt.

Automatische back-ups van uw data

Het enorme belang van goede back-ups wordt door steeds meer ondernemingen onderkend. En tegelijkertijd vergeet een groot deel van hen die regelmatig te maken. De online werkplek biedt daarvoor de oplossing: automatische back-ups.

Back-ups zonder omkijken, om er automatisch vanuit te gaan dat de belangrijke data bij eventuele problemen nog gewoon beschikbaar is. In een afzonderlijk datacenter, voor maximale veiligheid van alle belangrijke bestanden van uw organisatie.

Mogelijkheid tot maatwerk

De hosted werkplek is niet zomaar een kant-en-klare oplossing. En dat maakt maatwerk mogelijk voor een online werkplek. Afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen, om daarmee zo effectief mogelijk te kunnen werken.

Wij adviseren over de mogelijkheden en gaan met u in gesprek om de organisatie beter te leren kennen. Aan de hand daarvan stellen we de werkplek samen op de manier waarop u daar het best gebruik van kunt maken.

100% veilige data-opslag

De online werkplek is altijd en overal toegankelijk, maar alleen voor u en uw medewerkers. Dankzij 100% veilige data-opslag en een gegarandeerd veilige verbinding. Belangrijke voorwaarden, om gebruik te maken van de hosted werkplek in de cloud. Uitstekende beveiliging van zowel de data als de verbinding, om te voorkomen dat belangrijke gegevens zomaar op straat komen te liggen.

Support door specialisten

En tenslotte, de online werkplek biedt de mogelijkheid tot support door specialisten. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Altijd toegang tot specialisten die helpen met ICT-kwesties, waardoor u en uw medewerkers er nooit alleen voor staan.

Op die manier is de online werkplek een uitstekende keuze voor accountants, net al de diverse andere branches waarvoor we werken. Een hosted werkplek in de cloud, waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Patrick Wessels Geen reacties

De nieuwe AVG wetgeving: wat betekent dat voor u?

Het is bij de meesten bekend dat vanaf mei 2018 een nieuwe Europese wet van kracht wordt, om precies te zijn vanaf 25 mei. De naam die deze wet draagt is Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook wel bekend als de AVG.

Waarom wordt er ook gesproken over GDPR of Europese Privacy Verordening?

Om hierover maar meteen duidelijkheid te verschaffen willen wij benadrukken dat de nieuwe wetgeving drie benamingen heeft, die niet van elkaar verschillen:

 • Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
 • Europese Privacy Verordening
 • General Data Protection Regulation (GDPR)

Veel bedrijven zien hiermee iets nieuws op zich afkomen. Toch moeten die bedrijven zich tot 25 mei nog gewoon aan de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens) houden. Deze wet werd ingevoerd op 1 september 2001 en zal per 25 mei aanstaande komen te vervallen. 
Let op: De Nederlandse Meldplicht Datalekken zal niet komen te vervallen.

Wat houdt de AVG wetgeving precies in?

In de gesprekken met klanten horen wij veelal het woord ‘boetes’ vallen. Of u risico loopt op een boete vanwege de AVG hangt sterk af van uw bedrijf. Heeft u intern alles netjes op orde?

Het is een grote misvatting is dat IT hierin de grootste en belangrijkste rol speelt. Veel leveranciers spelen hier commercieel op in met wat wij noemen ‘bangmakerij’. In onze ogen is dat niet fair, want de rol van een leverancier ligt bij het overdragen van bewustwording, het overdragen van kennis en indien uiterst noodzakelijk het aanpassen van de dienstverlening.

De wet veel elementen die niet IT-gerelateerd zijn. Daardoor ligt de verantwoordelijkheid volledig bij het bedrijf zelf. U kunt hierbij denken aan het feit dat u moet kunnen aantonen dat uw bedrijf zich aan de wet houdt. Dit heet accountability en is belangrijk voor iedere organisatie. Door een nieuwe documentatieplicht moet u met documenten kunnen aantonen dat u de juiste maatregelen heeft genomen, zowel organisatorisch als technisch. In de algemene zin zijn er vier kaders die deze wetgeving dragen en tot een geheel brengen binnen de organisatie:

 • ICT
 • Legal
 • Accountancy
 • Awareness

De verantwoordelijkheden bij bedrijven kunnen aanzienlijk verschillen. Uw bedrijf kan bijvoorbeeld verplicht zijn een Privacy Impact Assessment (PIA) uit te voeren, terwijl uw concurrent dat niet hoeft. Of uw bedrijf moet een functionaris voor gegevensbescherming aan te stellen en de ander niet. Doet u dat niet? Dan dient de reden daarvoor goed te worden vastgelegd. Er is sprake van een grijs gebied, dat vraagt om duidelijke documentatie.

De rol van Managed.nl

Deze blog biedt onvoldoende ruimte om alle veranderingen en regels te beschrijven. We staan u bij Managed.nl graag bij wanneer er onduidelijkheden ontstaan. Het is namelijk ook in ons belang dat u zich met uw bedrijf per 25 mei aanstaande weet te verantwoorden. Bovendien kunnen we u goed adviseren met betrekking tot ICT. We zijn bij Managed.nl klaar voor de nieuwe wetgeving en blijven doen waar we goed in zijn: het veilig hosten van uw data.

Patrick Wessels Geen reacties

Nooit meer hardware kopen: het voordeel van werken in de cloud

Hardware kopen? Dat is uit de tijd. Grote organisaties kopen al jaren geen hardware meer, omdat ze soepel werken vanuit de cloud. Op kantoor, net als onderweg en zelfs bij de klant op locatie. Zonder dat ze voor al die plaatsen hardware moeten kopen, waardoor ze veel flexibeler werken. Het Nieuwe Werken, maar dan echt.

Werken in de cloud: wat is dat?

Dat werken in de cloud, wat is dat precies? Het gaat om de locatie van hardware en software. Traditioneel kochten bedrijven computers en installeerden ze daarop hun software. Met een licentie voor meerdere gebruikers, zodat iedere computer de software kunt draaien. Handig op kantoor, zolang iedereen een vaste plek heeft. Helaas wel prijzig, omdat alle hardware in staat moet zijn de software daarop te kunnen draaien.

Het begon te wringen toen bedrijven minder vaste werkplekken begonnen te hanteren. En ook onderweg of bij de klant op locatie wilde kunnen werken. Dan was er ook onderweg en op locatie hardware benodigd. Er kwamen laptops naast desktop computers, altijd met voldoende rekenkracht en daardoor pittig qua investering.

Het werken in de cloud maakt dit een stuk gemakkelijker. De hardware is nog slechts een ‘client’, van de hardware in het datacenter die werkt als server. Krachtige servers met daarop alle software. Op één centraal punt. Om verbinding mee te maken vanaf de client, zodat iedere computer met de juiste rechten de beschikking heeft over alle benodigde software. Op kantoor, onderweg en zelfs bij de klant op locatie. Desnoods op een totaal andere computer, via een beveiligde verbinding met de cloud.

Werken in de cloud: wat kost dat?

Werken in de cloud vraagt om een abonnementsvorm. Bijvoorbeeld om een Private Cloud Platform te kunnen gebruiken. In combinatie met Disaster Recovery of andere aanvullende diensten. Voor een vast bedrag per maand, waarvoor alles geregeld is. Geen zorgen over de snelheid, uptime en de veiligheid van het systeem.

En geen noodzaak meer om zelf allerlei hardware te kopen. Die hardware kopen wij en plaatsen we in goed beveiligde Nederlandse datacenters. Op basis van onze ISO- en NEN-certificering, zodat u zich over de veiligheid geen zorgen hoeft te maken. Wij investeren in de hardware, zodat u dat niet meer hoeft te doen. Wij behalen schaalvoordelen, die we aan u kunnen doorberekenen.

Op die manier doen we dat voor boekhouders en diverse andere branches. Zodat u kunt werken met de nieuwste hard- en software, zonder dat u die ooit nog zelf hoeft te kopen. Werken vanuit de cloud: voor lagere kostendan wanneer u net als andere bedrijven zelf alle hardware zou moeten kopen.

Patrick Wessels Geen reacties

Online werkplek in de cloud: kies geen standaardomgeving

Een online werkplek in de cloud biedt maximale vrijheid, snelheid en flexibiliteit. Tenminste, als u daar op de goede manier gebruik van maakt. Maatwerk, afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Niet zomaar met een standaardpakket voor een hosted werkplek, maar een online werkplek in de cloud waarbij is nagedacht over de manier waarop u daar gebruik van maakt.

Bij Managed zorgen we voor maatwerk, afgestemd op uw organisatie. Met bijvoorbeeld voldoende aandacht voor bestaande applicaties waar u gebruik van maakt. U voorkomt daarmee eenvoudig lastige beperkingen, waar u bij een standaardomgeving mee te maken kunt krijgen.

Vergelijk het met een blokkendoos waar kinderen graag mee spelen. Het vierkantje past in het gat van het vierkant en niet zomaar in het rondje. Het rondje past op zijn beurt weer niet in het gat voor het vierkant. De standaardomgeving voor een werkplek in de cloud is dat rondje. Terwijl uw organisatie misschien wel een vierkantje is, of wellicht een ster. Dan past dat rondje er niet (goed) in, waardoor u nooit alles uit de online werkplek kunt halen.

Hosted werkplek: wat is dat?

Maar, wat is dat dan eigenlijk: een hosted werkplek? We spreken van een hosted of online werkplek. Wat we daarmee bedoelen is een werkplek met de belangrijke software vanuit de cloud. Dus niet meer op uw eigen computer, maar vanaf een cloudserver. Via een internetverbinding kunt u die software bereiken, zodat u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw programma’s.

Dat kan op uw eigen computer, maar ook op een willekeurige andere computer binnen het netwerk. Net als onderweg of zelfs bij de klant op locatie. Overal waar u wilt en gewoon met de software waar u al langer gebruik van maakt. Voor een online werkplek in de cloud, die precies zo werkt als u gewend bent. Maar dan slimmer, zodat u daar ook op andere computers of onderweg aan kunt werken.

Online werkplek in de cloud: kies voor maatwerk

Wij zorgen altijd voor een online werkplek. We gaan met u in gesprek over de software die u op dit moment gebruikt en uw wensen om dat slimmer te doen. Of over belangrijke eisen, op het gebied van snelheid en veiligheid. Op die manier stemmen we de cloud netjes af op de behoeften van uw organisatie. Voor soepel werkende applicaties met ultieme performance.

We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor Disaster Recovery. Dat doen we voor bewindvoerders en andere branches, om te voorkomen dat u data kunt kwijtraken. Uw data in veilige handen, terwijl u daar altijd en overal toegang toe heeft. Terwijl alleen ú die toegang heeft, dankzij een goed beveiligde verbinding. Op die manier helpen we u alles uit een online werkplek in de cloud te halen, door daarvoor niet zomaar een standaardomgeving te gebruiken.

Ook een online werkplek in de cloud, maar dan op maat? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Patrick Wessels Geen reacties

In gesprek met: wat doet een Managed Hosting Provider?

Managed.nl is Managed Hosting Provider. Maar, wat is dat eigenlijk? Daarover gaan we in gesprek met Robert Bolder. Hij is Marketing Manager bij Hosted en is onder andere verantwoordelijk voor de websites van het bedrijf.

Een Managed Hosting Provider, wat doet die precies? “We ontzorgen klanten die geen omkijken willen hebben naar hun hosting. Die erop willen kunnen vertrouwen dat ‘het werkt’. En dat het goed werkt, zodat zij zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.”

Om dat voor elkaar te krijgen zijn er een paar belangrijke garanties nodig, waarover Managed beloften doet. Bijvoorbeeld met het oog op de snelheid, veiligheid en de support.

3 beloften door een Managed Hosting Provider

“We doen bij Managed.nl 3 belangrijke beloften aan klanten die ons kiezen als Managed Hosting Provider. Dat betekent dat we razendsnelle hosting garanderen, net als maximale veiligheid en natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week support.”

 • Snelheid
  De snelheid van hosting is van essentieel belang voor de werking daarvan. Snelle hosting zorgt voor de beste gebruikservaring, om daar zonder zorgen goed mee te kunnen werken.
 • Veiligheid
  Een tweede element is veiligheid. Maximale beveiliging garandeert een goede werking van de hosting. Met name DDoS-protectie en de ISO-certificering van Managed zorgen hier voor belangrijke voordelen.
 • Service
  Tenslotte blinkt Managed uit in service, door 24/7 Nederlandse support aan te bieden. Klanten die gebruik maken van een Managed Hosting Provider kunnen er daarmee vanuit gaan dat ze er in ieder geval nooit alleen voor staan.

“We garanderen deze drie elementen, omdat het belangrijke pijlers zijn van onze dienstverlening. Die zorgen er samen voor dat klanten er vanuit kunnen gaan dat wij het als Managed Hosting Provider goed voor ze regelen. Bijvoorbeeld voor accountants, net als voor diverse andere branches.”

Prijzen: wat kost dat?

En qua Managed Hosting Provider prijzen, waar moeten we dan aan denken? “Dat is lastig om daar een richtprijs voor af te geven. Het hangt bijvoorbeeld af van wat we precies doen voor de klant en hoe het pakket op maat eruit ziet. Wil de klant bijvoorbeeld gebruik maken van Disaster Recovery? Dan passen we de aanbieding daarop aan. Het is altijd maatwerk, waarvoor we graag een vrijblijvende offerte uitbrengen. Bovendien kunnen klanten altijd een demo proberen, zodat ze de dienstverlening zelf kunnen ervaren,” aldus Robert Bolder van Managed. Die demo uitproberen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

beheerder_owp Geen reacties

Meer omzet uit ICT diensten: gebruik wederverkoop van cloudoplossingen

Meer omzet genereren uit de verkoop van ICT diensten? Benut de mogelijkheden als cloud reseller of maak gebruik van de wederverkoop van andere ICT diensten die we aanbieden. Om direct meer omzet te genereren bij uw huidige klantenbestand, door gebruik te maken van onze professionele dienstverlening.

Managed is uw specialist in cloud- en andere ICT-diensten. Wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit professionele diensten, die u aan uw klanten en partners kunt aanbieden. Wij geloven in synergie door samen te werken binnen de hostingbranche. Voor het beste resultaat, waarmee u een volwaardig dienstenpakket kunt aanbieden.

Ervaring van de specialist

U kunt als cloud reseller of ICT reseller handig gebruik maken van onze ervaring en specialistische kennis. U combineert het klantennetwerk met onze kennis en kunde. We hebben bijvoorbeeld meer dan 10 jaar ervaring met een breed scala aan diensten. Bovendien beschikken we over voldoende mankracht voor 24/7 support en hebben we de belangrijke certificeringen. Het gaat om de ISO-27001 en NEN-7510 certificeringen. Daardoor kunnen we u uitstekend van dienst zijn als IT-bedrijf.

Wij verzorgen de dienstverlening die u kunt aanbieden aan uw klanten. Gewoon white-label, zodat u de mogelijkheid heeft dit als ICT reserveer aan te bieden. U kunt onze ICT diensten verkopen, waarbij wij ervoor zorgen dat die technisch betrouwbaar blijken.

Schaalbaar met lage kosten

Sommige van onze ICT resellers bedienen daarmee tientallen klanten, terwijl anderen klein beginnen met een eerste verkocht pakket voor de cloud. Onze oplossingen zijn eenvoudig schaalbaar, altijd op basis van lage kosten. Dat betekent hoge kwaliteit ICT diensten die u kunt resellen, waarbij we kunnen opschalen zodra de vraag toeneemt.

ICT diensten wederverkopen

Zelf ICT diensten wederverkopen en benieuwd hoe we daarin kunnen samenwerken? U kunt ICT reseller worden voor diverse diensten, zoals:

Meer weten over de mogelijkheden als cloud of ICT reseller? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.