Patrick Wessels Geen reacties

Nooit meer hardware kopen: het voordeel van werken in de cloud

Hardware kopen? Dat is uit de tijd. Grote organisaties kopen al jaren geen hardware meer, omdat ze soepel werken vanuit de cloud. Op kantoor, net als onderweg en zelfs bij de klant op locatie. Zonder dat ze voor al die plaatsen hardware moeten kopen, waardoor ze veel flexibeler werken. Het Nieuwe Werken, maar dan echt.

Werken in de cloud: wat is dat?

Dat werken in de cloud, wat is dat precies? Het gaat om de locatie van hardware en software. Traditioneel kochten bedrijven computers en installeerden ze daarop hun software. Met een licentie voor meerdere gebruikers, zodat iedere computer de software kunt draaien. Handig op kantoor, zolang iedereen een vaste plek heeft. Helaas wel prijzig, omdat alle hardware in staat moet zijn de software daarop te kunnen draaien.

Het begon te wringen toen bedrijven minder vaste werkplekken begonnen te hanteren. En ook onderweg of bij de klant op locatie wilde kunnen werken. Dan was er ook onderweg en op locatie hardware benodigd. Er kwamen laptops naast desktop computers, altijd met voldoende rekenkracht en daardoor pittig qua investering.

Het werken in de cloud maakt dit een stuk gemakkelijker. De hardware is nog slechts een ‘client’, van de hardware in het datacenter die werkt als server. Krachtige servers met daarop alle software. Op één centraal punt. Om verbinding mee te maken vanaf de client, zodat iedere computer met de juiste rechten de beschikking heeft over alle benodigde software. Op kantoor, onderweg en zelfs bij de klant op locatie. Desnoods op een totaal andere computer, via een beveiligde verbinding met de cloud.

Werken in de cloud: wat kost dat?

Werken in de cloud vraagt om een abonnementsvorm. Bijvoorbeeld om een Private Cloud Platform te kunnen gebruiken. In combinatie met Disaster Recovery of andere aanvullende diensten. Voor een vast bedrag per maand, waarvoor alles geregeld is. Geen zorgen over de snelheid, uptime en de veiligheid van het systeem.

En geen noodzaak meer om zelf allerlei hardware te kopen. Die hardware kopen wij en plaatsen we in goed beveiligde Nederlandse datacenters. Op basis van onze ISO- en NEN-certificering, zodat u zich over de veiligheid geen zorgen hoeft te maken. Wij investeren in de hardware, zodat u dat niet meer hoeft te doen. Wij behalen schaalvoordelen, die we aan u kunnen doorberekenen.

Op die manier doen we dat voor boekhouders en diverse andere branches. Zodat u kunt werken met de nieuwste hard- en software, zonder dat u die ooit nog zelf hoeft te kopen. Werken vanuit de cloud: voor lagere kostendan wanneer u net als andere bedrijven zelf alle hardware zou moeten kopen.

Patrick Wessels Geen reacties

Online werkplek in de cloud: kies geen standaardomgeving

Een online werkplek in de cloud biedt maximale vrijheid, snelheid en flexibiliteit. Tenminste, als u daar op de goede manier gebruik van maakt. Maatwerk, afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Niet zomaar met een standaardpakket voor een hosted werkplek, maar een online werkplek in de cloud waarbij is nagedacht over de manier waarop u daar gebruik van maakt.

Bij Managed zorgen we voor maatwerk, afgestemd op uw organisatie. Met bijvoorbeeld voldoende aandacht voor bestaande applicaties waar u gebruik van maakt. U voorkomt daarmee eenvoudig lastige beperkingen, waar u bij een standaardomgeving mee te maken kunt krijgen.

Vergelijk het met een blokkendoos waar kinderen graag mee spelen. Het vierkantje past in het gat van het vierkant en niet zomaar in het rondje. Het rondje past op zijn beurt weer niet in het gat voor het vierkant. De standaardomgeving voor een werkplek in de cloud is dat rondje. Terwijl uw organisatie misschien wel een vierkantje is, of wellicht een ster. Dan past dat rondje er niet (goed) in, waardoor u nooit alles uit de online werkplek kunt halen.

Hosted werkplek: wat is dat?

Maar, wat is dat dan eigenlijk: een hosted werkplek? We spreken van een hosted of online werkplek. Wat we daarmee bedoelen is een werkplek met de belangrijke software vanuit de cloud. Dus niet meer op uw eigen computer, maar vanaf een cloudserver. Via een internetverbinding kunt u die software bereiken, zodat u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw programma’s.

Dat kan op uw eigen computer, maar ook op een willekeurige andere computer binnen het netwerk. Net als onderweg of zelfs bij de klant op locatie. Overal waar u wilt en gewoon met de software waar u al langer gebruik van maakt. Voor een online werkplek in de cloud, die precies zo werkt als u gewend bent. Maar dan slimmer, zodat u daar ook op andere computers of onderweg aan kunt werken.

Online werkplek in de cloud: kies voor maatwerk

Wij zorgen altijd voor een online werkplek. We gaan met u in gesprek over de software die u op dit moment gebruikt en uw wensen om dat slimmer te doen. Of over belangrijke eisen, op het gebied van snelheid en veiligheid. Op die manier stemmen we de cloud netjes af op de behoeften van uw organisatie. Voor soepel werkende applicaties met ultieme performance.

We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor Disaster Recovery. Dat doen we voor bewindvoerders en andere branches, om te voorkomen dat u data kunt kwijtraken. Uw data in veilige handen, terwijl u daar altijd en overal toegang toe heeft. Terwijl alleen ú die toegang heeft, dankzij een goed beveiligde verbinding. Op die manier helpen we u alles uit een online werkplek in de cloud te halen, door daarvoor niet zomaar een standaardomgeving te gebruiken.

Ook een online werkplek in de cloud, maar dan op maat? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Patrick Wessels Geen reacties

In gesprek met: wat doet een Managed Hosting Provider?

Managed.nl is Managed Hosting Provider. Maar, wat is dat eigenlijk? Daarover gaan we in gesprek met Robert Bolder. Hij is Marketing Manager bij Hosted en is onder andere verantwoordelijk voor de websites van het bedrijf.

Een Managed Hosting Provider, wat doet die precies? “We ontzorgen klanten die geen omkijken willen hebben naar hun hosting. Die erop willen kunnen vertrouwen dat ‘het werkt’. En dat het goed werkt, zodat zij zich kunnen richten op waar zij goed in zijn.”

Om dat voor elkaar te krijgen zijn er een paar belangrijke garanties nodig, waarover Managed beloften doet. Bijvoorbeeld met het oog op de snelheid, veiligheid en de support.

3 beloften door een Managed Hosting Provider

“We doen bij Managed.nl 3 belangrijke beloften aan klanten die ons kiezen als Managed Hosting Provider. Dat betekent dat we razendsnelle hosting garanderen, net als maximale veiligheid en natuurlijk 24 uur per dag, 7 dagen per week support.”

  • Snelheid
    De snelheid van hosting is van essentieel belang voor de werking daarvan. Snelle hosting zorgt voor de beste gebruikservaring, om daar zonder zorgen goed mee te kunnen werken.
  • Veiligheid
    Een tweede element is veiligheid. Maximale beveiliging garandeert een goede werking van de hosting. Met name DDoS-protectie en de ISO-certificering van Managed zorgen hier voor belangrijke voordelen.
  • Service
    Tenslotte blinkt Managed uit in service, door 24/7 Nederlandse support aan te bieden. Klanten die gebruik maken van een Managed Hosting Provider kunnen er daarmee vanuit gaan dat ze er in ieder geval nooit alleen voor staan.

“We garanderen deze drie elementen, omdat het belangrijke pijlers zijn van onze dienstverlening. Die zorgen er samen voor dat klanten er vanuit kunnen gaan dat wij het als Managed Hosting Provider goed voor ze regelen. Bijvoorbeeld voor accountants, net als voor diverse andere branches.”

Prijzen: wat kost dat?

En qua Managed Hosting Provider prijzen, waar moeten we dan aan denken? “Dat is lastig om daar een richtprijs voor af te geven. Het hangt bijvoorbeeld af van wat we precies doen voor de klant en hoe het pakket op maat eruit ziet. Wil de klant bijvoorbeeld gebruik maken van Disaster Recovery? Dan passen we de aanbieding daarop aan. Het is altijd maatwerk, waarvoor we graag een vrijblijvende offerte uitbrengen. Bovendien kunnen klanten altijd een demo proberen, zodat ze de dienstverlening zelf kunnen ervaren,” aldus Robert Bolder van Managed. Die demo uitproberen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

beheerder_owp Geen reacties

Meer omzet uit ICT diensten: gebruik wederverkoop van cloudoplossingen

Meer omzet genereren uit de verkoop van ICT diensten? Benut de mogelijkheden als cloud reseller of maak gebruik van de wederverkoop van andere ICT diensten die we aanbieden. Om direct meer omzet te genereren bij uw huidige klantenbestand, door gebruik te maken van onze professionele dienstverlening.

Managed is uw specialist in cloud- en andere ICT-diensten. Wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit professionele diensten, die u aan uw klanten en partners kunt aanbieden. Wij geloven in synergie door samen te werken binnen de hostingbranche. Voor het beste resultaat, waarmee u een volwaardig dienstenpakket kunt aanbieden.

Ervaring van de specialist

U kunt als cloud reseller of ICT reseller handig gebruik maken van onze ervaring en specialistische kennis. U combineert het klantennetwerk met onze kennis en kunde. We hebben bijvoorbeeld meer dan 10 jaar ervaring met een breed scala aan diensten. Bovendien beschikken we over voldoende mankracht voor 24/7 support en hebben we de belangrijke certificeringen. Het gaat om de ISO-27001 en NEN-7510 certificeringen. Daardoor kunnen we u uitstekend van dienst zijn als IT-bedrijf.

Wij verzorgen de dienstverlening die u kunt aanbieden aan uw klanten. Gewoon white-label, zodat u de mogelijkheid heeft dit als ICT reserveer aan te bieden. U kunt onze ICT diensten verkopen, waarbij wij ervoor zorgen dat die technisch betrouwbaar blijken.

Schaalbaar met lage kosten

Sommige van onze ICT resellers bedienen daarmee tientallen klanten, terwijl anderen klein beginnen met een eerste verkocht pakket voor de cloud. Onze oplossingen zijn eenvoudig schaalbaar, altijd op basis van lage kosten. Dat betekent hoge kwaliteit ICT diensten die u kunt resellen, waarbij we kunnen opschalen zodra de vraag toeneemt.

ICT diensten wederverkopen

Zelf ICT diensten wederverkopen en benieuwd hoe we daarin kunnen samenwerken? U kunt ICT reseller worden voor diverse diensten, zoals:

Meer weten over de mogelijkheden als cloud of ICT reseller? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.