Patrick Wessels Geen reacties

Een veilige online werkplek: 3 onmisbare tips

Bouwen aan een online werkplek en dat op een veilige manier doen voor uw organisatie? Met 3 van onze tips houdt u de veiligheid hoog in het vaandel, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

We werken voor diverse bedrijven op het gebied van bewindvoering, net als voor andere branches. Wij helpen u de mogelijkheden vergelijken, zodat u een Hosted Werkplek kunt gebruiken die aan al uw wensen voldoet.

3 tips voor een veilige online werkplek

Benieuwd hoe u veilig online kunt werken? We zetten 3 belangrijke tips op een rij:

 • Denk aan fysieke en procedurele veiligheid
 • Waarborg de continuïteit
 • Gebruik een virtuele server

Denk aan fysieke en procedurele veiligheid

Veiligheid heeft meerdere facetten, vooral als het gaat om een online werkplek. Wij denken met u mee over zowel de fysieke veiligheid als de procedurele veiligheid. Wij voorkomen bijvoorbeeld dat onbevoegden fysiek toegang krijgen tot uw servers en de data die belangrijk is voor het bedrijf. Daarnaast helpen we de organisatie zo in te richten dat u op een veilige manier gebruik kunt maken van de Hosted Werkplek. Het is die combinatie van elementen die er voor bewindvoerders en in andere branches voor zorgt dat u hier zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Waarborg de continuïteit

Goede veiligheid vraagt om uitstekende continuïteit. De software moet functioneel zijn, maar moet ook precies doen wat u daarvan verwacht. Wij zorgen ervoor dat de Hosted Werkplek altijd beschikbaar is, omdat hardware en software uitstekend op elkaar zijn afgestemd.

Wij letten op het benodigde onderhoud en belangrijke updates, zodat u kunt rekenen op een online werkplek waar u zonder omkijken gebruik van kunt maken. De data is alleen beschikbaar voor uw medewerkers die daar toegang toe moeten hebben, terwijl u slim gebruik kunt maken van de cloud.

Gebruik een virtuele server

De beste keuze voor een veilige online werkplek is een virtuele server. Het is dé manier om antwoord te geven op de groeiende hoeveelheid data, gegevens en informatie. Het grote voordeel daarvan is de schaalbaarheid, waardoor u op een voordelige en efficiënte manier gebruik kunt maken van optimale mogelijkheden.

Tip: een virtuele server is een meer duurzame keuze, waardoor u tegelijkertijd werkt aan het groene imago van uw organisatie.

Online werkplek: veilig werken in de cloud

Interesse in een online werkplek en wilt u daar vooral op een veilige manier gebruik van maken? We leggen het bedrijven in bewindvoering en in andere branches graag in klare taal uit, zodat u goed weet wat er mogelijk is en waar u daarbij op dient te letten.

Patrick Wessels Geen reacties

5 kenmerken van de beste systeembeheerder

Op zoek naar de beste systeembeheerder en bent u benieuwd hoe u die herkent? Wij werken voor accountants en diverse andere branches, waardoor we door de jaren heen een heel brede ervaring hebben opgedaan.

Wij kennen de kritische elementen van goed netwerk- en systeembeheer, waardoor we u daar volledig op maat mee van dienst kunnen zijn. We denken met u mee, adviseren en gaan er operationeel mee aan de slag. Hoe we dat doen? We leggen het u uit aan de hand van 5 belangrijke eigenschappen.

Kies de beste systeembeheerder: let hierop

De beste systeem- en netwerkbeheerder beschikt over de volgende 5 eigenschappen:

 • Gericht op de lange termijn
 • Veiligheid hoog in het vaandel
 • Focus op automatiseren
 • Maximale beschikbaarheid van het systeem
 • Nieuwsgierig naar verbetering

Gericht op de lange termijn

Een goede systeembeheerder is altijd gericht op de lange termijn. Dat geldt in het bijzonder voor de cloudstrategie, zodat het systeem over een aantal jaren ook nog actueel is. We denken met u mee over de IT-onderdelen die u kunt uitbesteden, waar u ondersteuning bij nodig heeft en wat u aan de andere kant nu en in de toekomst zelf kunt blijven doen. We bereiden de infrastructuur daarop alvast voor, zodat u klaar bent voor de jaren die komen gaan.

Veiligheid hoog in het vaandel

Een firewall, goed wachtwoord, encryptie en trusted platform is heel belangrijk, maar het is niet alles. Het is belangrijk om in alle werkzaamheden veel aandacht te hebben voor veiligheid. De beste netwerkbeheerder zoekt naar de zwakste schakel in IT-systemen, om daar aandacht aan te besteden. Wij kunnen bijvoorbeeld securitytrainingen organiseren voor medewerkers en ze kundig maken in ransomware, phishing en andere gevaren waar u dadelijks mee te maken heeft.

Focus op automatiseren

De beste systeembeheerder wil zoveel mogelijk automatiseren. Wij zoeken naar repeterende processen die we automatisch kunnen laten uitvoeren. Dat creëert meer tijd voor de écht belangrijke taken, terwijl we vanuit automatisering handig voorkomen dat er menselijke fouten worden gemaakt.

Maximale beschikbaarheid van het systeem

Vanuit goed systeembeheer zorgen we ervoor dat het systeem optimaal beschikbaar is. We denken na over de diensten die we lokaal draaien (geo-redundantie), stellen vast hoe we serverdowntime kunnen verminderen en of het de moeite waard is om eigen hardware aan te schaffen in plaats van die te huren.

Nieuwsgierig naar verbetering

Tenslotte zorgt een goede systeem- of netwerkbeheerder ervoor dat die altijd nieuwsgierig blijft naar verbetering. We zijn goed op de hoogte van state-of-the-art technologie en implementeren nieuwe mogelijkheden zodra die uw organisatie verder helpen.

Systeem- en netwerkbeheerder met uitgebreide ervaring

We zijn uw systeembeheerder met uitgebreide ervaring, waardoor we zowel voor accountants als in andere branches goed weten waar u naar op zoek bent. En heeft u vragen over wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Patrick Wessels Geen reacties

Haal meer uit Microsoft Azure: 3 mogelijkheden die u nog niet kende

Slimmer werken met Microsoft Azure door er alles uit te halen? We hebben als IT-specialist in Nederland voor zowel de bouw als diverse andere branches veel ervaring met deze software. Door de jaren heen hebben we nieuwe mogelijkheden ontdekt en zijn handige snelkoppelingen voor ons de nieuwe standaard geworden.

Benieuwd hoe u in de bouw en in andere branches handiger kunt werken met Microsoft Azure? We zetten daarvoor drie slimme tips op een rij, die u waarschijnlijk nog niet kende.

3 slimme tips voor Microsoft Azure

Benieuwd naar de tips? Denk eens aan de volgende mogelijkheden:

 • Pas het dashboard naar wens aan
 • Gebruik snelkoppelingen op het toetsenbord
 • Voeg een automatisch script in

Pas het dashboard naar wens aan

Het dashboard in Microsoft Azure bevat standaard veel nuttige informatie, maar wist u dat u dit helemaal naar smaak kunt aanpassen? U kunt items toevoegen of juist verwijderen en die daar wens inrichten. Bovendien kunt u een compleet nieuw dashboard toevoegen, zodat u in één oogopslag zoveel mogelijk informatie kunt bekijken.

Gebruik de mogelijkheid om een dashboard toe te voegen, die standaard privé is. Uiteraard kunt u het dashboard delen, zodat ook anderen er toegang toe krijgen. Gebruik gebruikers, groepen en rollen om vast te stellen wie er toegang heeft.

Gebruik snelkoppelingen op het toetsenbord

Werkt u veel met Microsoft Azure of wilt u daar gewoon zo efficiënt mogelijk gebruik van maken? In veel gevallen heeft u de muis daar niet bij nodig. Het helpmenu boven in beeld bevat de optie ‘Keyboard Shortcuts’. Door daarop te klikken ontdekt u de mogelijkheden van het +-teken, het hekje (#) en bijvoorbeeld een knop om in één keer alle bladen te sluiten (|).

Met de verschillende snelkoppelingen op het toetsenbord kunt u veel sneller werken, omdat u daar de muis niet meer bij nodig heeft. Wij vertellen u natuurlijk graag over onze favoriete snelkoppelingen, zodat we met Microsoft Azure onder andere in de bouw en in andere branches heel vlot kunnen schakelen.

Voeg een automatisch script in

Microsoft Azure ondersteunt het gebruik van automatische scripts. Dat kan voor een Azure SQL Database, zoals dat ook kan voor een webapplicatie. U kunt gebruik maken van een Azure Resource Manager (ARM) Template, een Command Line Interface (CLI) of een PowerShell-script.

Tip: technisch niet zo onderlegd dat dit voor u herkenbare termen zijn? We leggen u graag uit hoe we er ook voor u goed gebruik van kunnen maken.

Effectiever werken met Microsoft Azure

Met de bovenstaande tips kunt u efficiënter en sneller werken met Microsoft Azure. Dat doen wij standaard, omdat we er door de jaren heen veel ervaring mee hebben opgedaan. We voorkomen dat er veel onnodige tijd verloren gaat, waardoor we u bovendien voor een scherp tarief van dienst kunnen zijn in de bouw en andere branches in Nederland.

Patrick Wessels Geen reacties

Private cloud of public cloud: dit zijn de verschillen

Gebruik maken van een private cloud platform of de publieke cloud? Zowel voor boekhouders als diverse andere branches bieden we uiteenlopende mogelijkheden. We zijn uw specialist in Nederland voor een private cloud, net als voor publieke en zelfs hybride oplossingen om online te kunnen werken.

Wat is het verschil tussen een private cloud platform en gebruik van de publieke cloud? Het is een vraag die we regelmatig van klanten krijgen, dus dat leggen we u graag uit.

Speciaal voor u: meer controle

Het private cloud platform dat we bouwen voor boekhouders en bedrijven in andere branches is speciaal voor hen bedoeld. Dat betekent dat we rekening kunnen houden met specifieke wensen, bijvoorbeeld als het gaat om functionaliteiten.

U heeft de volledige controle over de cloud en de manier waarop u online kunt werken. Controle, zonder dat u er omkijken naar heeft. Wij zorgen voor de technische elementen en verzorgen de support, terwijl u er zonder problemen gebruik van kunt maken op de manier die u graag wilt. Een private cloud platform is op die manier een zeer flexibele, professionele en gebruiksvriendelijke oplossing.

Betere beveiliging van uw data

U wilt u dat uw belangrijke bedrijfsdata zomaar op straat komt te liggen of dat bepaalde instanties en autoriteiten daar toegang toe krijgen. Het is daarom verstandig om in ieder geval gebruik te maken van een Nederlandse cloud.

Wij zorgen er met een private cloud platform voor dat we u vanuit de eerste hand kunnen aangeven hoe we zorgen voor de best mogelijke beveiliging. We beveiligen de digitale verbinding, net als de fysieke servers en de locatie waar die staan. Op die manier is er sprake van meerdere lagen van beveiliging, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

We leggen u graag in klare taal uit hoe we de beveiliging organiseren, zodat uw bedrijfsdata volkomen veilig is. De private cloud kunt u gebruiken op basis van waterdichte beveiliging en met opslag in Nederland op basis van Nederlandse en Europese wetgeving.

Private, public of hybride cloud in Nederland

Interesse in een private cloud, een public cloud of een hybrid cloud oplossing in Nederland? We werken voor boekhouders die zowel op kantoor, thuis als onderweg toegang willen tot alle belangrijke data en programma’s. En wilt u bij de klant op locatie door kunnen werken of gegevens via een veilige verbinding presenteren? Wij zorgen ervoor dat het werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over het private cloud platform dat we voor u kunnen bouwen? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Patrick Wessels Geen reacties

Het beste IT servicecontract: zie deze elementen niet over het hoofd

Benieuwd hoe u het beste IT servicecontract kunt afsluiten? We werken voor boekhouders en in andere branches met relatief weinig kennis van IT. Met een paar handige tips kunt u een uitstekend zakelijk servicecontract afsluiten, zodat u daar optimaal en voor een eerlijke prijs gebruik van kunt maken.

Tips voor het beste IT servicecontract

Een zakelijk IT servicecontract afsluiten? Gebruik de onderstaande tips:

 • Gezamenlijke doelen stellen
 • Maak afspraken over de regie
 • Balanceer controle en flexibiliteit
 • Evalueer het IT servicecontract

Gezamenlijke doelen stellen

Het is belangrijk om gezamenlijk doelen te stellen, voor de middellange tot de lange termijn. Hoe moet de samenwerking er in de komende 2 tot 3 jaar uit gaan zien en wat is daarin voor u belangrijk? Wij leggen u graag uit hoe we u van dienst kunnen zijn en wat we kunnen betekenen, bijvoorbeeld door structureel verbeteringen door te voeren of op zoek te blijven naar innovaties om slimmer en efficiënter te werken.

Maak afspraken over de regie

Wij helpen u graag te voorkomen dat u omkijken heeft naar uw IT-systemen en -toepassingen. Wilt u aan de andere kant juist zelf graag een paar van de touwtjes in handen houden? Geen zorgen, we maken binnen het IT servicecontract graag afspraken over de regie en wie die op welke vlakken voert. We denken graag met u mee over de gewenste resultaten en hoe wij u daarin kunnen ondersteunen of juist de vrijheid kunnen bieden.

Balanceer controle en flexibiliteit

We werken voor boekhouders en andere klanten door heel Nederland, waardoor we met verschillende bedrijven te maken hebben. Sommigen willen maximale controle, terwijl anderen ons liever de maximale flexibiliteit bieden.

Denk na over uw voorkeur. Wilt u zo flexibel mogelijk met ons samenwerken of vindt u het belangrijk dat wij veel zaken voor u kunnen controleren? En andersom, vindt u het prettig om zelf de controle te kunnen houden? Bespreek de balans tussen controle en flexibiliteit voor het IT servicecontract dat u afsluit.

Evalueer het IT servicecontract

Tenslotte is het belangrijk om het IT servicecontract periodiek te evalueren. Bespreek ieder kwartaal of met een andere frequentie wat er goed gaat, wat er misschien nog niet zo goed gaat en wat u had verwacht van de samenwerking.

Met de bovenstaande tips sluit u een goed IT servicecontract af, ook als u daar weinig ervaring mee hebt of de expertise volledig mist. En heeft u vragen over de manier waarop wij werken of hoe we dat doen voor boekhouders en in andere branches? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Patrick Wessels Geen reacties

Vind de beste Platform as a Service aanbieder: 7 termen uit het vakjargon

Gebruik maken van Platform as a Service, maar vindt u het lastig om een keuze te maken uit aanbieders? Ze hebben het over termen uit het vakjargon die u niet kent, dus die zetten we graag voor u op een rij.

Op die manier leggen we bewindvoerders en bedrijven in andere branches waar we voor werken graag uit waar het over gaat. Om goed gebruik te maken van Platform as a Service of Infrastructure as a Service, zonder dat u daadwerkelijk van de hoed en de rand hoeft te weten.

7 termen rondom Platform as a Service

Benieuwd naar de belangrijke termen? We zetten er 7 op een rij:

 • Application
  Een applicatie is niets anders dan een programma of een stukje software. Ontwikkeld voor een specifieke functie binnen het systeem, voor eindgebruikers of voor andere applicaties die daar gebruik van maken.
 • Application Program Interface (API)

  Een stukje code dat het mogelijk maakt om twee applicaties of softwareprogramma’s met elkaar te laten samenwerken.
 • Operating System (OS)

  Het overkoepelende programma dat de basis vormt op een computer of een server. Het OS beheert alle applicaties of programma’s die er op een computer of server gebruikt worden.
 • Cloud Computing
  Een term die staat voor het gebruik van ‘gehoste’ diensten via het internet. Ze staan elders op een server of computer, en zijn via internet bij u op kantoor of in het bedrijf te gebruiken.
 • Public cloud

  Gebaseerd op het standaardmodel voor Cloud Computing. U kunt publiekelijk gebruik maken van virtuele machines (VM’s), applicaties of opslagruimte om bestanden op te slaan.
 • Private cloud
  De publieke cloud, maar dan met meer mogelijkheden voor de beveiliging, oplossingen op maat en schaalbaarheid voor uw organisatie.
 • SPI Model

  Een afkorting voor veel gebruikte Cloud Computing-oplossingen, te weten Software as a Service, Platform as a Service en Infrastructure as a Service.

De beste Platform as a Service aanbieder: voor bewindvoerders en meer

Heeft u vragen over een van de termen of komt u rondom Platform as a Service (PaaS) andere termen tegen die u niet goed begrijpt? We leggen u er graag over uit. Dat doen we voor bedrijven in de bewindvoering en in andere branches waar we voor werken. Wij begrijpen dat u de technische kennis en expertise niet in huis heeft, dus we spreken graag in klare taal over de oplossingen die we kunnen bieden. Op die manier zijn we uitgegroeid tot uw specialist in PaaS en andere technische oplossingen vanuit de cloud.

Patrick Wessels Geen reacties

Wat is Infrastructure as a Service? Een heldere uitleg

Infrastructure as a Service: wat is dat? IaaS biedt belangrijke voordelen, zowel voor accountants als in andere branches waar we voor werken. Net als het Platform as a Service, als oplossingen waarmee u geen grote investeringen meer hoeft te doen.

We zijn uw online specialist in Infrastructures, Platforms en alles wat u nodig heeft om optimaal gebruik te maken van IT. En benieuwd hoe bijvoorbeeld accountants profiteren van onze IaaS-oplossingen? We zetten een aantal voordelen op een rij.

5 voordelen van Infrastructure as a Service (IaaS)

Infrastructure as a Service heeft 5 belangrijke voordelen te bieden:

 • Flexibel en schaalbaar
 • Vrijheid in configuratie
 • Professionele virtualisatiesoftware
 • Hoogwaardige hardware
 • Lage prijs per maand

Flexibel en schaalbaar

Onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar. Om klein te beginnen voor een paar medewerkers en dat uit te breiden als uw kantoor groeit. Of om weer in te krimpen als dat tijdelijk een betere keuze lijkt. Flexibel en schaalbaar in de beide richtingen, zonder hoge meerprijzen of plafonds qua mogelijkheden.

Vrijheid in configuratie

We kunnen de configuratie helemaal naar wens maken. Met de rekenkracht, het geheugen, de opslag en de netwerkinstellingen die het best aansluiten bij de manier waarop u graag werkt. Als accountantskantoor of in een andere branche, altijd afgestemd op uw specifieke behoeften.

Professionele virtualisatiesoftware

Dankzij IaaS kunt u op een voordelige manier gebruik maken van professionele virtualisatiesoftware. We gebruiken VMware, waar u normaal grote investeringen voor zou moeten doen.

Hoogwaardige hardware

Op een vergelijkbare manier kunt u dankzij Infrastructure as a Service en Platform as a Service gebruik maken van het beste dat er beschikbaar is op het gebied van hardware. Opnieuw zonder grote investeringen, omdat u in plaats daarvan gewoon per maand betaalt.

Lage prijs per maand

Wij doen de investeringen in hardware en software, terwijl we ondertussen zorgen voor de configuratie die goed aansluit bij uw wensen. En dat allemaal voor een vaste lage prijs per maand, waardoor u daarvoor nooit meer te veel betaalt.

Infrastructure as a Service bij Managed: voor accountants en meer

Benieuwd hoe we andere accountants van dienst zijn met onze Infrastructure as a Service-oplossingen of wilt u meer weten over hoe we dat ook voor u kunnen inzetten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over. Net als over Platform-as-a-Service en andere oplossingen, standaard in klare taal die u begrijpt.

Patrick Wessels Geen reacties

De perfecte back-up voor uw bedrijf: 3 handige tips

Een zakelijke back-up maken voor uw bedrijf en die zo goed mogelijk uitvoeren? We werken voor bedrijven in de consulting branche, net als diverse andere branches. Vanuit jarenlange ervaring en onze brede expertise hebben we een aantal belangrijke tips op een rij gezet.

Zakelijke back-up: onze tips

De beste zakelijke back-up maken? Met deze tips hoeft u nooit meer data te verliezen:

 • Voorbereiden, voorbereiden en voorbereiden
 • Automatische back-ups laten maken
 • Back-ups in de cloud

Voorbereiden, voorbereiden en voorbereiden

Geen back-up zonder een goede voorbereiding. Denk er op voorhand over na welke gegevens u wilt laten opslaan en hoe vaak dat dient te gebeuren. Maak een analyse van de bestanden die veel worden gebruikt, die u altijd moet kunnen oproepen en die waardevolle informatie bevatten die niet verloren mag gaan.

We helpen u graag de voorbereidingen voor een back-up te treffen. We gaan voor uw consulting-bedrijf of in een andere branche samen met u aan de slag om een duidelijk plan te maken. Om zakelijk alle data in een back-up mee te nemen, of om ons te richten op de meest kritische bedrijfsdata.

Automatische back-ups laten maken

Eenmaal voorbereid is het belangrijk om de back-up te maken. En de volgende alvast in te plannen. Bijvoorbeeld één keer per dag, iedere week of elke maand. En onze tip? Plan de back-up niet alleen in, maar zorg ervoor dat er een automatische verwerking plaatsvindt. Bijvoorbeeld buiten kantooruren of in het weekend, afhankelijk van de frequentie waar u voor kiest.

De automatische back-up voorkomt dat dit er alsnog bij in zal schieten, omdat er even geen tijd voor is. Een vaak gehoord excuus, dat tot grote problemen leidt als het een keer mis gaat. Dan pas wordt goed duidelijk wat de daadwerkelijke waarde van een back-up is. Hoe groot de problemen zijn op het moment dat er daadwerkelijk data verloren gaat. Iets dat wij u helpen te voorkomen, door automatische back-ups in te plannen. Zodat die altijd doorgaan, ook als u er even geen tijd voor denkt te hebben.

Back-ups in de cloud

En de beste manier om een reservekopie op te slaan? De cloud is veiliger dan een fysieke locatie op kantoor of bij uw bedrijf. In het geval van brand gaat de data dan alsnog verloren, terwijl u daar bij opslag in de cloud dankzij een datacenter op een andere locatie geen last van heeft. Bovendien is een datacenter erop ingericht om zoveel mogelijk risico’s op dataverlies uit te sluiten.

Back-up voor uw bedrijf: voor consulting en andere branches

Zakelijk back-ups maken voor uw bedrijf en die in Nederland in de cloud laten opslaan? We werken voor diverse consulting bedrijven, net als in andere branches. Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Patrick Wessels Geen reacties

Efficiënt werkplekbeheer: 3x besparen met technologie

Werkplekbeheer biedt uitgebreide voordelen, bijvoorbeeld om efficiënter te werken. In minder tijd, voor lagere kosten of met meer mogelijkheden. Vooral als de complexiteit van de organisatie en de IT toeneemt is het belangrijk om de werkplekken goed te (laten) beheren.

We zijn uw specialist in werkplekbeheer, bijvoorbeeld om een medewerker vanaf z’n iPhone op een vakantieadres e-mail te kunnen controleren. Of om een belangrijk document te ondertekenen via een openbaar netwerk. Uiteraard volkomen veilig, dankzij slimme beveiliging.

Voordelen van werkplekbeheer

Benieuwd naar een paar voordelen van werkplekbeheer? Wij zetten er 3 op een rij:

 • Licenties beheren
 • Voorspellende analyses
 • Adaptieve toegang tot werkplekken

Licenties beheren

Dankzij licentiebeheer heeft u een duidelijk overzicht over alle gebruikte software, zodat het daar niet aan ontbreekt. Voor desktops en laptops, net als voor tablets en smartphones. Goed werkplek beheer maakt het vanuit één oplossing mogelijk om alle licenties in kaart te brengen. Dat voorkomt compliance-fouten en de kosten die daarbij horen. Het vermindert de werkdruk op de IT-afdeling en helpt dubbele licenties bloot te leggen. Om die op te zeggen, zodat u onder de streep op de kosten bespaart.

Voorspellende analyses

Dankzij werkplekbeheer kunt u gebruik maken van voorspellende analyses. Door situaties te voorspellen of die te simuleren, om de uitrol van applicaties soepeler te laten verlopen. Wij kunnen snelle handelen in het geval van een calamiteit of vooraf testen waar zich eventuele knelpunten bevinden. Vanuit een virtuele omgeving, zodat eventuele fouten geen (grote) gevolgen hebben.

Adaptieve toegang tot werkplekken

Een werkplek op iedere locatie met ieder gewenst apparaat: werkplekbeheer maakt uw organisatie volkomen flexibel. Zodra er voldoende bandbreedte beschikbaar is zorgen wij voor de beveiliging en toegang tot het netwerk. Om een printer op locatie te configureren of om gevoelige gegevens te delen. Zonder dat u risico loopt op eventuele problemen daarmee. Het beheer van de werkplek maakt van de wereld uw kantoor, om ook op locatie en onderweg zonder problemen door te kunnen werken.

Werkplekbeheer: voor onderwijs en andere branches

We zijn uw zakelijk specialist in werkplek beheer. Bijvoorbeeld voor het onderwijs en voor diverse andere branches. Met de support die u zoekt. En vanuit de ervaring die het ons mogelijk maakt om efficiënt te werken.

Benieuwd hoe werkplekbeheer voor uw organisatie een waardevolle investering kan zijn of hoe we concreet aan de slag gaan? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Patrick Wessels Geen reacties

Nooit meer een netwerk plat: geef infrastructuurbeheer uit handen aan professionals

Voorkomen dat het netwerk plat gaat en altijd kunnen rekenen op razendsnelle onderlinge verbindingen? Dat zijn de resultaten van goed infrastructuurbeheer. Een belangrijk, maar vaak onderschat, voordeel van een goede ICT-infrastructuur.

Maakt uw organisatie gebruik van servers met tal van gegevens, gekoppeld aan applicaties die netjes zijn uitbesteed aan een specialist? Het is belangrijk om het beheer van die infrastructuur in handen te leggen van ervaren professionals. Dat voorkomt storingen en trage verbindingen, zodat u er ook daadwerkelijk goed mee kunt werken.

Wat is infrastructuurbeheer?

Laten we beginnen bij het begin, want ‘wat is infrastructuurbeheer’? Wij beheren de servers, applicaties, belangrijke software en de onderlinge verbindingen. Proactief, waardoor we eventuele storingen kunnen oplossen voordat u daar iets van merkt. Wij zorgen ervoor dat de techniek werkt zoals u dat verwacht, zodat de productiviteit van uw organisatie daar niet onder te leiden heeft.

Uptime en snelle onderlinge verbinding

We maken bijvoorbeeld gebruik van Azure Public Cloud-technologie van Microsoft. Daarmee zorgen we voor een online werkplek, zodat u altijd en overal kunt werken. Alleen, en samen met collega’s om bestanden uit te wisselen of daar live samen mee aan de slag te gaan.

Ondertussen zorgen wij ervoor dat de ICT-infrastructuur goed werkt, schaalbaar is en past bij de manier waarop u er graag gebruik van wilt maken. Op die manier is infrastructuurbeheer van grote toegevoegde waarde voor veel van onze zakelijke klanten. Het is een typisch voorbeeld van techniek achter de schermen, waar u niet zonder kunt om op professioneel niveau zaken te doen.

En is er een keer wat aan de hand of heeft een van de medewerkers vragen over de beschikbare systemen? Geen probleem, dan zijn we natuurlijk beschikbaar voor de support die u zoekt. Op die manier staat u er nooit alleen voor, als u kiest voor professioneel infrastructuurbeheer.

Infrastructuurbeheer voor de bouw en andere branches

We begrijpen dat u bijvoorbeeld in de bouw en in andere branches niet dagelijks bezig bent met ICT. En dat het daardoor lastig kan zijn om goed te doorgronden wat u nodig heeft om alle systemen optimaal te kunnen gebruiken.

Onze specialisten leggen u graag in heldere taal uit wat infrastructuurbeheer inhoudt en waarom dit voor uw organisatie van groot belang is. We laten zien welke voordelen het oplevert en maken daarvoor gebruik van concrete voorbeelden.

Heeft u specifieke vragen over infrastructuurbeheer of wilt een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.