Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Back-up en archivering

Back-up en Archivering van kritische bedrijfsdata, om die bij calamiteiten meteen terug te kunnen zetten. Altijd een reservekopie achter de hand. Met regelmatige controle op de werking van uw back-ups, zodat u daar volledig op kunt vertrouwen. Wij geven u archivering tips over welke data mee te nemen in de back-up en hoe die zo snel mogelijk beschikbaar te maken. Rust binnen uw organisatie, om zorgeloos te ondernemen.

Back-up en Archivering voor uw organisatie, op basis van actuele wet- en regelgeving over het type documenten, de informatie en bewaartermijnen die gelden. Back-up en Archivering voor uw documenten, om netjes te voldoen aan juridische eisen. De beste back-up software voor bedrijven, inclusief advies door onze specialisten in archivering.

Back-up software voor bedrijven

Maximale garantie voor uw bedrijfsdata, dankzij Back-up en Archivering oplossingen die werken. Voorkom verlies van uw bedrijfsdata: maak gebruik van onze geavanceerde back-up software voor zakelijke toepassingen.

  • 100% werkende back-ups
  • Snel herstel, zonder wachttijden
  • Advies over uw back-up profiel
  • Eenvoudige archivering van uw data

Voordelen van Back-up en Archivering

ISO-gecertificeerde informatiebeveiliging

ISO-certificering voor de borging van kwaliteitsrichtlijnen voor informatiebeveiliging. Back-up en Archivering waarmee u voldoet aan belangrijke wettelijke eisen, bijvoorbeeld voor de periode waarin u data mag bewaren.

Back-up software met slimme planning

Dagelijkse Back-up en Archiveringsschema’s, op basis van de wensen van uw organisatie. We houden rekening met financiële of juridische eisen, voor een maximale besparing en uitstekende compliance.

Back-up, archivering en meer

We zijn uw specialist in back-ups, archivering en bijvoorbeeld Disaster Recovery. Geen zorgen over uw bedrijfsdata. Wij maken back-ups, herstellen of repliceren. Volledig geautomatiseerd, dus zonder omkijken of hinder.

2500+ tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw Online Werkplek zonder onderbreking beschikbaar vanuit de Nederlandse cloud.

Nederlandse datacenters

Opslag en back-ups in onze geografisch afzonderlijke Nederlandse datacenters.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Ontdek Back-ups en Archivering

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van Back-ups en Archivering, net als die van Anti-Virus en Anti-Spam. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top