Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Microsoft Azure de Managed oplossing

Profiteer van het immens grote cloudplatform dat Microsoft Azure klaar heeft staan. Wel de voordelen van hoge beschikbaarheid en performance, maar niet de kosten die traditionele partijen hanteren. Dit allemaal samen met de dienstverlening die wij aanbieden en het aanspreekpunt dat altijd beschikbaar is. Wij zorgen voor een eenvoudige migratie naar Microsoft Azure.

Managed regelt de schaalbare infrastructuur via Microsoft Azure binnen 42 regio’s wereldwijd. Zorgt voor een passende oplossing met gereduceerde platform- en licentietarieven. Profiteer van de kennis die wij hebben bij Azure en de licentiestructuur die zij hanteren. Eenvoudig controle behouden over uw gewenste locatie en ontwikkelde applicatie of platform. Volledige focus op de core business van uw organisatie. Laat ons de dienstverlening en IaaS van Azure inregelen.

Voordelen van het Microsoft Azure in combinatie met Managed.nl

Microsoft Azure-oplossingen zonder downtime. Snelheid, veiligheid en maximale uptime: 3 garanties van onze Managed Hosting. Professionele Managed Oplossingen, zodat u altijd en overal gebruik kunt maken van uw bedrijfskritische applicatie(s).

  • Werkt altijd met uw bestaande platform
  • Profiteer van lagere kosten en flexibiliteit in uw platform
  • Schaalbaarheid en enkel betalen naar verbruik
  • Optimale zekerheid voor databeveiliging
  • Wereldwijd inmiddels op 42 locaties beschikbaar

Is uw organisatie klaar voor Azure?

Stap 1: Scan uw organisatie

Wij zorgen altijd voor een goede scan van uw huidige platform of wens. Deze vertalen wij naar een oplossing die binnen Microsoft Azure beschikbaar gemaakt kan worden. Voorbeelden zijn:

– Huidige situatie in kaart brengen met de samenhangende kosten
– Optimalisatiemogelijkheden met Microsoft Azure-combinatie
– Inrichting van data met back-ups en disaster recovery bekijken
– Inrichting van monitoring en beschikbaarheid duidelijk maken
– Managed Services bespreken voor het gewenste platform

Stap 2: Ontwikkel een businesscase

De businesscase is altijd het uitgangspunt om mee te gaan starten. Op basis van de eerder gemaakte scan is er een uitgangspunt gemaakt. Hier kunnen we specifiek op ingaan en zorgen voor een goed project. Hierbij valt te denken aan de licentiekosten, infrastructuur, regelgeving (wettelijk), monitoring en beveiliging. Daarbij hoort natuurlijk gedegen projectmanagement.

Stap 3: Bespaar door slimme oplossingen

Vaak denkt men dat een oplossing buiten de deur (bij ons of Microsoft Azure) juist duurder is. Dit is in veel gevallen niet zo. Infrastructuur staat klaar in de cloud en licenties zijn vaak efficiënter ingericht. Profiteer van de kennis die Managed heeft in combinatie met Microsoft Azure.

Stap 4: Starten met de Azure-oplossing(en)!

Als alle stappen zijn doorlopen is het projectplan duidelijk, de kosten inzichtelijk gemaakt en kan het platform beschikbaar gemaakt worden binnen Microsoft Azure. Een managed oplossing in Azure is wenselijk door de kennis die onze organisatie heeft en de toekomstige mogelijkheden die uw platform heeft in de vorm van groei. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

2500+ Tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw platform in de cloud zonder onderbreking beschikbaar vanuit Microsoft Azure.

42 Regio's wereldwijd

Opslag en back-ups in de Microsoft geografisch afzonderlijke datacenters wereldwijd.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van Microsoft Azure, net als die van onze Virtuele Servers, Managed Wifi en het Private Cloud Platform. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top