Al meer dan tien jaar het aanspreekpunt voor uw organisatie!

ISO 9001, 27001 & NEN-7510

Gecertificeerd

09:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

+31 (0)85 773 17 57

Anti-spam oplossingen

Real-time spamdetectie voor inkomende en uitgaande e-mail, om zorgeloos zakelijk te mailen. Professionele Anti-Spam software voor het beste spamfilter. Inclusief e-mailarchivering. Voor een directe besparing op de kosten, middelen en het onderhoud. Anti-Spam, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

We gebruiken de Cloud Champion Anti-Spam software. Real-time spamdetectie voor professionele organisaties, vanuit centrale gesynchroniseerde databases met up-to-date informatie over virusuitbraken en andere risico’s. Het beste spamfilter voor uw zakelijke cloud-omgeving, uiteraard met onze 24/7 Nederlandse support.

Anti-Spam software voor bedrijven

Een spamvrij mailbox voor al uw medewerkers. Meteen aan de slag met zaken die er toe doen, dankzij het beste spamfilter voor bedrijven. Voorkom virussen en malware, terwijl u gebruik kunt maken van Back-up en Archivering.

  • Anti-Spam in de cloud
  • E-mail inbox vrij van spam
  • Gratis uitproberen, zonder zorgen
  • Real-time spamdetectie voor bedrijven

Voordelen van Anti-Spam voor Bedrijven

Spamdetectie voor inkomend en uitgaand

Real-time spamdetectie voor inkomende en uitgaande e-mail. De beste Anti-Spam software voor een spamvrije e-mail inbox. En geen zorgen over uitgaande spam en het risico op blacklisting op anti-spamlijsten.

Ondersteuning voor alle e-mailservers

Ondersteuning voor SMTP, Exchange, Zimbra, Postfix, Exim, Qmail, Lotus en meer. Anti-Spam software met ondersteuning voor alle e-mailservers, voor een naadloze integratie in uw organisatie.

Beste spamfilter zonder omkijken

Geen onderhoud of updates nodig, dankzij Anti-Spam vanuit de cloud. Wij beheren de Anti-Spam software, zodat u kunt ondernemen zonder zorgen. Wij stellen de anti-spam software in en zorgen voor up-to-date beveiliging.

Archivering zonder vertraging

Real-time spamdetectie met archivering, zonder vertraging. Voldoe aan wettelijke eisen en voorkom juridische problemen met hoge boetes tot gevolg. Veilige opslag van al uw e-mailcorrespondentie.

2500+ tevreden klanten

Lees onze referenties en klantcases. We zijn trots op onze tevreden klanten.

Hoge uptime-garantie

Uw Online Werkplek zonder onderbreking beschikbaar vanuit de Nederlandse cloud.

Nederlandse datacenters

Opslag en back-ups in onze geografisch afzonderlijke Nederlandse datacenters.

100% veilige verbinding

Geen veiligheidszorgen over de beveiliging van uw bedrijfsdata in de cloud.

Ontdek onze Anti-Spam software

Ga in gesprek met onze adviseurs en ontdek zelf de werking van Anti-Spam software, net als van Disaster Recovery. Gebruik het formulier hiernaast, stuur een e-mail of bel met nummer +31 (0)85 773 17 57 (ma t/m vr, 09:00u – 17:00u). We horen graag van u.

Notitie: Opgegeven informatie zal strict vertrouwelijk worden behandeld volgens onze Privacy Policy.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Top